Şimdi Ara

Ekranımı Yansıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Project my screen uygulamasını bilgisayarıma indirdim. Telefonumu usb ile bağladım fakat bir türlü görüntü gelmedi. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi ?

• Bende de gelmiyor. Telefondan ekranımı yansıta giriyorum sadece "Aranıyor..." yazıyor.
  • Aynı durumdayız demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda uyarı çıkıyor Tamam denince geliyor ama tam ekran değil ben beğenmedim görüntü kalitesi de düşük sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo dışında bir seçenek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Telefonda uyarı çıkıyor Tamam denince geliyor ama tam ekran değil ben beğenmedim görüntü kalitesi de düşük sanki

Nasıl yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Telefonda uyarı çıkıyor Tamam denince geliyor ama tam ekran değil ben beğenmedim görüntü kalitesi de düşük sanki

Nasıl yaptınız ?

Programı kurdum USB den telefonu bağladım telefonun ekranında seçenek çıktı o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setocans

Project my screen uygulamasını bilgisayarıma indirdim. Telefonumu usb ile bağladım fakat bir türlü görüntü gelmedi. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi ?

Program mı? Bilgisayara mı telefona mı yükleniyor? Linki verir misiniz bir de?

• Bilgisayara yükleniyor:http://m.donanimhaber.com/haberler/Windows-Phone-81-guncellemesinin-Project-my-Screen-masaustu-uygulamasi-yayimlandi.htm burada anlatılıyor aslında ama ben yapamadım.

• http://windowsphonehaber.com/ekranimi-yansit-bilgisayarda-nasil-kullanilir-video.htm

surada video ve anlatım var olmayanlar için benimde olmuyordu bunu uyguladım oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.