Bildirim
Ekranımı Yansıt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de gelmiyor. Telefondan ekranımı yansıta giriyorum sadece "Aranıyor..." yazıyor. -
Aynı durumdayız demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda uyarı çıkıyor Tamam denince geliyor ama tam ekran değil ben beğenmedim görüntü kalitesi de düşük sanki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo dışında bir seçenek var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
Telefonda uyarı çıkıyor Tamam denince geliyor ama tam ekran değil ben beğenmedim görüntü kalitesi de düşük sanki
Nasıl yaptınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ₯
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
Nasıl yaptınız ?
Programı kurdum USB den telefonu bağladım telefonun ekranında seçenek çıktı o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Setocans
Project my screen uygulamasını bilgisayarıma indirdim. Telefonumu usb ile bağladım fakat bir türlü görüntü gelmedi. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi ?
Program mı? Bilgisayara mı telefona mı yükleniyor? Linki verir misiniz bir de?
Bilgisayara yükleniyor:http://m.donanimhaber.com/haberler/Windows-Phone-81-guncellemesinin-Project-my-Screen-masaustu-uygulamasi-yayimlandi.htm burada anlatılıyor aslında ama ben yapamadım.
http://windowsphonehaber.com/ekranimi-yansit-bilgisayarda-nasil-kullanilir-video.htm
surada video ve anlatım var olmayanlar için benimde olmuyordu bunu uyguladım oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X