Merhabalar Arkadaşlar benim ilginç bi sorunum var ekran kartındanmı monitörden mi hiç fikir yürütemedim.
Uzun süre kullanımda dizüstü bilgisayarımın ekranının bir kısmı mavi tonlarını alıyor renker birbirne giriyor sanki tüplü tvlere manyetik alanı olan bişey yaklaştırmış gibi ; diğer yarısı ise yukardan aşagı ayrı ayrı gene mavi lila tonları ile şerit şerit oluyor. kapatıp açınca veya uykuya alıp açınca tamamen düzeliyor .sanırsam ekranı bilgisayar otomatik kapattığı zaman bilgisayara müdahale olup tekrar monitör devreye girince açılmıyor. kullandığım bilgisayar Acer Extensa 5620 2 senesi dolmak üzere
Fikri olan :( ??
ısınmadan dolayı ekran kartın sapıtıyormuş gibi gözüküyor bence dizüstü bilgisyarların altına takılan soğutucular var imkanın varsa onlardan alıp bir dene derim pek pahalı değiller zaten
peki garanti iki haftaya bitiyo vatandan aldım değişirlermi ??
söylediğim kesin değil denemek lazım ayrıca uzun süre kullanınca oluyor diyorsun buda firmanın çamura yatması için yeterli bir sebep tamire göndersen bile sorun yok diye geri gelir büyük ihtimalle ayrıca tamir ve değişimleri vatan değil üretici firma yapıyor vatan aracı sadece ben değişim ihtimalini çok düşük görüyorum
:( moral gitti bende... ben genede bi gönderiyim ne kaybederim dimi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme