Şimdi Ara

Ekrankartı tavsiyesi ve sorunlarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ati HD 5970 mağduru olarak sizlere bu kartta yaşadığım problemleri anlatmak istiyorum, ilk glen kart aşırı ısındığı için ve DX11 çalışmadığı geri yolladım değişti ve bir yenisi geldi, 4 gün boyunca kullandıktan sonra oyun esnasında aniden grafikler bozuldu ve ekranda siyah siyah çizgi ve kareler çıkıp grafikler bozuldu, windows 7 sorunlarında tekrar sürücüleri kurmam için uyardı tekrardan sürücüleri kurup yükledim olmadı format attım yine olmadı ve hayal kırıklıkları içinde ürün iade talebiyle geri yolladım kartı... artık bu 5970 e olan güvenim sıfır hatta ati alıp almama arasında kararsızm,

bana hangi ekran kartını önerirsiniz (lütfen öneri yapan arkadaşlar önderdikleri kartı kullanmış olan kişiler olsun)

sistem özelliklerim

gigabyete x58a ud7 anakart
    termatek 875 watt psu
    i7 950 işlemci

• Bekleme imkanın varsa 1-2 hafta bekle gtx580 gelir alıp takıl bence.
  • peki bu gtx 580 den önce 480 ler var onlara bakıyordumda nasıl o kartlar kullanmışlığın varmı aceba ? yada kullanan bir yakının arkadaşın driverlarında sıkıntı çekiyorlarmı yada ısınma sorunu yaşadılarmıki ?
  • oynadığınız oyunlar hangileri 5970'de? eski oyunlarda yapıyor öyle hatalar 5970 benim bildiğim kadarıyla...tüm oyunlarda mı sorun var?

580; 480'e göre daha serin ve %15 civarı performanslı bir kart,ama TR fiyat ne olur bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 12 Kasım 2010; 23:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

oynadığınız oyunlar hangileri 5970'de? eski oyunlarda yapıyor öyle hatalar 5970 benim bildiğim kadarıyla...tüm oyunlarda mı sorun var?

580; 480'e göre daha serin ve %15 civarı performanslı bir kart,ama TR fiyat ne olur bilemem..

oynadığım oyunlar F1 2010 (Codemasters) zaten bu oyunu oynarken gitti ekran kartım, diğer oyunlar NFS Shift, Jerico, Cties XL Call of duty black ops call of duty mw2

bence o ekran kartları çok kötü 2 side üst üste gidermi nasıl bir tesadüftür anlamadım
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700177 bunu al kurtul kart 70C geçemez bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellerim_kirli

quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

oynadığınız oyunlar hangileri 5970'de? eski oyunlarda yapıyor öyle hatalar 5970 benim bildiğim kadarıyla...tüm oyunlarda mı sorun var?

oynadığım oyunlar F1 2010 (Codemasters) zaten bu oyunu oynarken gitti ekran kartım, diğer oyunlar NFS Shift, Jerico, Cties XL Call of duty black ops call of duty mw2

bence o ekran kartları çok kötü 2 side üst üste gidermi nasıl bir tesadüftür anlamadım

valla ilginç..geçmiş olsun..kötü şans..sizin yerinizde olsam 580'i beklerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: EgoisTe91

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700177 bunu al kurtul kart 70C geçemez bile

bu ekran kartı soğutucusunu hiç görmemiştim ben çok ilginç, teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerim_kirli -- 13 Kasım 2010; 0:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellerim_kirli

quote:

Orijinalden alıntı: EgoisTe91

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700177 bunu al kurtul kart 70C geçemez bile

bu ekran kartı soğutucusunu hiç görmemiştim ben çok ilginç, teşekkür ederim..

Hiç bulaşmayın derim, garanti dışı bırakacağı gibi takmasıda çok zor olduğu kesin. Amötör işi değil kesinlikle.

580 fiyatı oldukca yüksek olacak gibi ama gtx470 amp x 2 fena geliyor kulağa.

• 5970'den sonra sizi MSI GTX460 Hawk Talon SLI yada HD6870CF anca keser. Anakartınız ve PSU'nuz da uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 13 Kasım 2010; 2:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

5970'den sonra sizi MSI GTX460 Hawk Talon SLI yada HD6870CF anca keser. Anakartınız ve PSU'nuz da uygun...

çok teşekkür ederim son bir soru daha sormak isterimi malum geçmişte nvidia kullanmıştım ama driver sorunları yüzünden bırakmıştım siz son olarak bu kartlarda birini kullandınızmı nasıl eskisi gibi problemler devam edermi yoksa komple değiştirdilermi sistemlerini iyimi ben gerçekten ati almaktan komple vaz geçtim gibi yukarıda da her arkadaşım nvidia öneriyor ısrarla ve bende artık nvidia ya geçiş için yavaş yavaş ikna olmaya başladım

ve nvidianın ısınma sorunları pek yok gibi gelen öneriler ve yapılan incelemeleri okuduktan sonra bu kanıya vardım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.