Şimdi Ara

Ekranlar bilerekmi kırılgan yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce kardeşime 1000 tl ye htc 626g telefon aldım camı kırılmasın diye birde koruyucu cam taktırdım.Biraz önce şakalaşırken telefon küçük bir darbe aldı öyle ki acaba telefona zarar gelmişmidir diye dönüp bakmadık bile sonradan ekranın 5-6 çizgi şeklinde kırıldığını ve dokunmatiğinin çalışmadığını fark ettik fakat sıradan koruyucu cam sapasağlamdı.küçücük bir darbeyle ekranın kırılabilmesi bana tuhaf geldi bilseydim satın alırken 200 tl verip kasko yaptırırdım.garanti kapsamına girmiyormuş ve netten araştırdığım kadarıyla 350-400 tl kadar zarar çıkacak şimdi belkide üreticinin kazanç stratejisidir diye düşündüm bu kırılgan ekran olayı ama kesin olan birşey varki htc gözümden düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamova -- 6 Kasım 2015; 18:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki telefonun üst model/orta model/giriş seviyesi vb. olmasına bağlı olabilir.

ya da sakınılan göze çöp batar hikayesi.

bende htc one m7 var, telefonu o kadar düşürmeme rağmen ekrana hiçbir şey olmadı.öyle koruyucu cam falan da yoktu. hatta jelatin bile yoktu. bazen sinirlenip telefonu kendim yere atıyordum yine de birşey olmuyordu. birşey olmuyordu derken tabiki ekranın kırılmamasından bahsediyorum yoksa kasada, alt köşede çok hafif bir ezik oluştu bir kez düştüğünde.
  • Bende de aynı telefondan var.

Üç dört kez ekran üstü yere düşürdüm.

Kılıf veya koruma jelatini yok, düm düz ekran.

Çok şükür bir şey olmadı, korkmuyor da değilim

Bugün bir kez daha fazlasıyla sert düştü, ben kesin ekran meftadır artık diye kaldırdığımda sapasağlamdı, çizilmemişti bile.
  • 1 mm den daha ince bir cam kompenentten ne kadar bi dayaniklilik bekliyosunuzki?bende telefonu defalarca yere dusurdum ama sans eseri (dusme acisina,dustugu yere,dizayna bagli olarak) 3 yildir ekrana bi zarar gelmedi.

• Htc one m8 kilifsiz sekilde dustu,cebimden(1 metre)birde ustunden ekran yerde kalacak sekilde araba gecti sadece cam tuzbuzdu dokunmatik sapasaglamdi baska hicbiseyde yoktu..Ekran koruyucuda yoktu bu arada..Fiyata gore ekran yapiyorlar demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.