Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin tuzun kuru zenginsin ağam biz marabaların başka şansı yoktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Aşağıeğlencede Nar döner var orası kesinlikle EC'den daha iyi. Birde Kasalar tarafına doğru Beyzade diye bir yer açıldı oranın da servis kalitesi çok iyi usta sıra size gelince kesiyor ve tam anlamıyla yaprak formunda kesiyor döneri. Eti de lezzetli yemek isterseniz deneyin derim. Ayrıca EC'den daha ucuz 200 gr 16₺ idi yanlış hatırlamıyorsam.

• Kızılay civarında sanırım 4-5 şubesi oldu. Bugün bir şubesinin tam karşısında aynı konseptte satış yapan bir yer açılmış. Dünya Döner'i de ilk kez gördüm bugün. Bu iş bir yerde patlayacak gibime geliyor ama göreceğiz. Ayni fiyata tavuk döner ve çiğ köfte satanlar bakalım ne yapacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Aşağıeğlencede Nar döner var orası kesinlikle EC'den daha iyi. Birde Kasalar tarafına doğru Beyzade diye bir yer açıldı oranın da servis kalitesi çok iyi usta sıra size gelince kesiyor ve tam anlamıyla yaprak formunda kesiyor döneri. Eti de lezzetli yemek isterseniz deneyin derim. Ayrıca EC'den daha ucuz 200 gr 16₺ idi yanlış hatırlamıyorsam.
    Öneri için teşekkürler hocam, ikisini de deneyeceğim :)
  • Bi iş için o tarafa gitmiştim, altımda araba da yoktu, ne yesem diye gerek sağa sola gerek telefondan bakarken nar döneri gördüm. İçerde teyzeler bimin kapısında bekler gibi sırada. F/p algısı oluştu bende sıraya girdik, konuşmalardan duyduğum kadarıyla EC açılınca fiyatları indirmişler. Teyzeler teşekkür ede ede dükkandan ayrılıyordu, o derece memnun kalmışlar.
    Döneri güzel ben beğendim, 8.5/10 diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 12 Ağustos 2019; 19:6:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Bi iş için o tarafa gitmiştim, altımda araba da yoktu, ne yesem diye gerek sağa sola gerek telefondan bakarken nar döneri gördüm. İçerde teyzeler bimin kapısında bekler gibi sırada. F/p algısı oluştu bende sıraya girdik, konuşmalardan duyduğum kadarıyla EC açılınca fiyatları indirmişler. Teyzeler teşekkür ede ede dükkandan ayrılıyordu, o derece memnun kalmışlar.
    Döneri güzel ben beğendim, 8.5/10 diyebilirim.
    EC Etlik'e açmadan fiyatları indirmişti daha öncesinden. Hatta indirmeden önce et kıyma karışımı kötü bir et döneri vardı. Fiyat 10 liraya düşünce mükemmelleştiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2 ay kadar oluyor ben oraya gideli, yolum düşerse yine giderim.

• Ekrem coşkun sayesinde piyasadaki şark kurnazı kazıkçı esnaf bozuntuları teker teker fiyatları aşağı çekiyor. Sen nasıl bir kralsın EC ?
  • Onlarda kullandıkları kalitesiz eti dahada kalitesizleştirip fiyatları indiriyor olmasın ? Rekabet iyidir ancak bir malın normal şartlardaki ederide bellidir.

Sürümden kazanıyorlar yeaa diyenlerede afiyet olsun.

• Merhaba, Ankara Ulus da yeni açılan şubesinden 110-120 gr dönerden aldım. Fakat hiç 110-120 gr gibi gelmedi. Bildiğin 60-70 gr döner vermişlerdi. Ayrıca hiç et tadı alamadım. Daha doğrusu ne yediğimi anlamadım. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir daha böyle yerlerin kapısının önünden dahi geçmem. Tavsiye etmiyorum.
  • formula2000 F kullanıcısına yanıt
    Tartarken bakmadınızmk

• Şark kurnazı yurdum esnafının et kalitesi uluslararası sanki kıçını başını kaşıyarak döner hazırlıyorlar 25 30 liradan küteliyorlar onları savunan güruh da kurumsal bir firma olan ekrem coşkunu karalama peşindeler.Ekrem coşkunu yedirmeyiz şark kurnazı esnafın ense tıraşını daha uzun yıllar göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: formula2000

Merhaba, Ankara Ulus da yeni açılan şubesinden 110-120 gr dönerden aldım. Fakat hiç 110-120 gr gibi gelmedi. Bildiğin 60-70 gr döner vermişlerdi. Ayrıca hiç et tadı alamadım. Daha doğrusu ne yediğimi anlamadım. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir daha böyle yerlerin kapısının önünden dahi geçmem. Tavsiye etmiyorum.
    Subeden subeye farkediyor. Kizilayda 2 subede denedim ve begenmedim. Balgat subesinden genel olarak memnun kaldim 2 gidisimde de. Yalniz oyle mukemmel doneri yok. Buna mukemmel diyenler iyi doner yememistir hayatinda.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Osmanlı kafası ideal bir devlet sistemi olup asırlarca kullanılmıştır. Bugünkü Filistin'in o zaman huzur içinde yaşaması delil olarak yeter. İngiliz misin bilmiyorum ama, biraz dikkat!

• quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Osmanlı kafası ideal bir devlet sistemi olup asırlarca kullanılmıştır. Bugünkü Filistin'in o zaman huzur içinde yaşaması delil olarak yeter. İngiliz misin bilmiyorum ama, biraz dikkat!
    Sen milleti güldürdün,mitrada seni güldürsün

Konu ekrem coşkun ,ordan konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 15 Ağustos 2019; 20:47:5 >
  • Adana da gittim pek beğenmedim aşırı yağlı değildi ama etin lezzeti pek yoktu bizim ağız tadımıza vasat kalıyor bu çok kötü de değildi dışarııya helal gıda asmışlar ve kola harici her içecekler var ilginç diğerleri sanki masum gibi neyse 40 tl lik yedik
    Bir daha gitmem puanım 10/7
    EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 17 Ağustos 2019; 18:23:7 >
  • Dün gittim, denemeden olmaz diyerekten 200 gramlıktan yedim, tadı fena değil yenilebilir gayet fakat dedikleri gibi aşırı yağlıydı. Affedersiniz ama gece ishal oldum, bir daha yemem sanırım.

• Bugün itibariyle zam geldi

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.