Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan döner yiyeceğime 10 lirayı yerim daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bu konu baklavacı şemsoyu hatırlattı bol bol reklam postu atan üyeler var
    Ne oldu baklavacı Şemsettin konusuna neden silindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firma degilmi trakyada 40 kisinin zehirlenmesine yol acan eti satan.

Gida dedektifine bir bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 9 Ağustos 2019; 18:30:14 >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Çocuk adamdan da böyle bir yorum beklenirdi

• Dün yedim mükemmel bir lezzet patlaması yaşatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Çocuk adamdan da böyle bir yorum beklenirdi
    nasıl yorum yapıp yapmayacağıma dair bir izin mi alacağım senden hayırdır?
  • İzmir Bornova Küçükpark şubesinde yedik bugün.

Önce bir 12 TL lik olandan gömdüm, aşırı yağlıydı, yenmez değil ama bi' tık az olsa iyi olurdu. Üstüne de 8 liralık istedim, bu sefer ''abi yağsız yap'' dedikten sonra gerçek lezzete vardım.
    Ekrem Coşkun Türkiye'ye ticareti öğretecek! Biat edin!
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Firma kendisi istemiş silinmesini. Bence en başta kalitesi güzeldi ama sonradan baya bozdu. Umarım ekrem coşkun öyle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Firma kendisi istemiş silinmesini. Bence en başta kalitesi güzeldi ama sonradan baya bozdu. Umarım ekrem coşkun öyle olmaz.
    Geçen Antep'e gidince alayım dedim Fıstık Sarma'yı 38'e aldık gayet fiyat performanstı çok beğendim ama baklava idare ederdi yine de kötü değildi ama.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sarma değil de baklavadan aldım birkaç kere, hamur gibiydi çıtırlık vs. hiç yoktu. Değişiyor olabilir.

• Şemsettinci tayfa şu gereksiz muhabbetini özelden çevirebilir mi?

Geçen yine kadıköydeki şubesine uğradım ve çevredeki yerel dönercilerin fiyatlarını aşağıya çekmek zorunda kalışlarına şahit oldum. Ekrem coşkun bizi kazıkçı Türk esnafından kurtardın ya helal olsun.

Yağlı diye şikayet edenler yağsız olsun derseniz ona göre seçerek koyuyorlar bu arada.
  • Mersin'de çarşı şubesinde yediğim yağlıydı fakat pozcudakinde yağ oranı gayet yerindeydi. Fiyatını düşünmesem tadına 6,5/10 veririm. Ancak bu fiyata daha mantıklı bir yiyecek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Şemsettinci tayfa şu gereksiz muhabbetini özelden çevirebilir mi?

Geçen yine kadıköydeki şubesine uğradım ve çevredeki yerel dönercilerin fiyatlarını aşağıya çekmek zorunda kalışlarına şahit oldum. Ekrem coşkun bizi kazıkçı Türk esnafından kurtardın ya helal olsun.

Yağlı diye şikayet edenler yağsız olsun derseniz ona göre seçerek koyuyorlar bu arada.
    Birer cümle yazmışız sonrasında gereksiz bir şekilde böyle bir çıkış yapıyorsun yazmasan konu zaten kapanmış ama yok illa yorum yapacak forum bekçisi tayfa.

İşine bak.
  • Dün kadıköy şubesi 200 gram çok yağlı kesinlikle bir daha yemem.Esnaf değiller özellikle yağsız istedik.Kesen arkadaş zaten nasıl geciririm mantigindaysa olmaz o is.Tabakta 8-9 parça yağı alın gözünüze sokun dedik.Bir daha vereyim abi demezler mi birde.

Şişkinlik çok yapıyor,ağzım donmus kavurma yer gibi oldu akşama kadar.Ben kesinlikle eşime dostuma tavsiye etmem .İsteyen yer,isteyen dener bir daha zor yer.Oranin esnafına hitap etmez.Gel gecciye daha çok hizmet verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginbeyist

Dün kadıköy şubesi 200 gram çok yağlı kesinlikle bir daha yemem.Esnaf değiller özellikle yağsız istedik.Kesen arkadaş zaten nasıl geciririm mantigindaysa olmaz o is.Tabakta 8-9 parça yağı alın gözünüze sokun dedik.Bir daha vereyim abi demezler mi birde.

Şişkinlik çok yapıyor,ağzım donmus kavurma yer gibi oldu akşama kadar.Ben kesinlikle eşime dostuma tavsiye etmem .İsteyen yer,isteyen dener bir daha zor yer.Oranin esnafına hitap etmez.Gel gecciye daha çok hizmet verirler.
    200 gram donmuş et döneri bimde bile 16 liraya alamıyorsun hocam. Bu fiyata bu kadar daha ne olsun insanlar ne bekliyor anlamadım? Müthiş kalite döner yemek isteyen 100 gram porsiyonuna 25-30 lira verip gidip karadeniz dönercisinde veya bayramoğlunda yiyebilir. Adam üçte bir fiyatına sunuyor aynı miktarı tabiki aynı kaliteyi bekleyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ekrem Coşkun'un franchisingi olmak hangi il hangi semtte 250 bin hocam? Eğer büyük bir vilayette ise lokasyon fark etmeksizin 250 bin komik bir rakam.
  • Fiş almak için bir kuyruk,ürünü almak için ayrı bir kuyruk var.Tadına bakmak nasip olmadı.bir döner yiyeceğim diye yarım saat kuyrukta beklemek istemedim

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.