Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helll_599

45 kişi zehirlenmiş deniliyor Tekirdağ'da bu dönerde bende çok severek yiyordum 2 gün hatta arka arkaya almak için gittim şube hep kapalıydı açıldığı gün aldım.Birdaha almam ozmn
    Tekirdağda oturuyorum. yorumumdan önce söyleyeyim kimse babamın oğlu değil bir çıkarımda yok. bahsedilen olaydan öncede sonrada gittim yedim orada. hemde sık aralıklarla. Allah a şükür bir sorun olmadı. bana kalırsa bu olay kazıkçı esnafın bok at izi kalsın politikasıydı. adamlarlada konuştum açıkça söylemediler ama onlarda iftiradan şüpheleniyorlar. denetçiler gelip numune almışlar. içtiğimiz musluk suyunda bile olabilen bir bakteriden dolayı göstermelik bir ceza kesilmiş. yani benim kanaatim adamların bir günahı yok. ha bu olay aslında şöyle iyi oldu, ileride doğabilecek kusurların önüne geçilmiş oldu aslında. nasıl olsa ucuza satıyoruz insanların sağlığını düşünmeyelim diyemeyecekler palazlandıkça.

uzun lafın kısası ben son derece memnunum ekrem döner konseptinden. et hafif yağlı olur zaten kupkuru et insanı tıkar. tartarak veriliyor etler. fazla yağı usta görünce ayırıyor. gidin güzelce yiyin abi takmayın kafanıza bu kadar. yıllarca öğrencilik hayatımızda kim bilir ne kokmuş, tarihi geçmiş tavuk dönerler yedik :)

• Kadıköy şubesinde denedim, yağsız deniyor ama yağlı baya. 6 tl lik olan az kalıyor 8-10 tl lik yenilebilir. Fena değildi valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Adamlar tartarak koyuyor orda laf yapmayın gramaja.

Tanıdığım bayiliğini aldı ve açacağı semtte 4 tane çakal dönerci tarafından tehdit edildi şimdi hepsi ile davalık. Memlekette 14-15 tlden yarım döner satanlar ekrem açılınca fiyatı 7-9 TL’ye cekti Zamanında iyi düdüklemişler
    2 üst mesaja ne yorumunuz var? Siz ve + veren 10 kişinin merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada denedim bana biraz yağlı geldi. Tadi güzeldi.

• Yağlı ama fp oranı çok iyi
    Tavuk dönerden ucuza et döner
    Baya iyi bence

10 luk ve 12 lik denedim, tavsiye ederim, mükemmel bir öğrenci mekanı
    Herkes gidebilir

Masalara pul biber koysalar fena olmaz, ben pul biber seviyorum ;)

• Yorum yapmayacaktım ama kendimi tutamadım.

Ekrem Coşkun, Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde aynı zamanda sigorta ve aracılık hizmetleri de yapan Konyaspor aşığı olduğunu iddia eden Konyaspor'a ve spor camiasına katkıda bulunduğunu iddia eden şahısa ait firmadır.

Ancak kendisi benim gözümde Konya'ya veya spor camiasına zerre katkısı olmayan tamamen çıkar ilişkisine dayalı buradan para kazanır mıyım hevesinde bu kişi bir kaç bez batıp çıkmıştır. Son dönemlerde işletmelerini Hilmi Kulluk (Konyaspor başkanı) alsa da bu firma ile de devam edemeyip Kulluk'a ait işletmeler Qurme adıyla yoluna devam etmiştir. (Bu arada Kulluk iştiraki tüm firmalar titizlik konusunda çok hassastır.) Daha sonra Ekrem Coşkun firması Samsun'da faaliyet gösteren Meşale grup ile yollarına devam etmekteler. Firmanın profili sabıkalı, açılışta ve takip eden haftasında süperler sonra yağlı kayış yersiniz. Sizden daha zengin biri gelirse yerinizden ederler sizi son sıraya atarlar. Ben bu şekilde davranan şubeleri arasında fark olan herkese her KESEYE farklı davranan bir firmadan alışveriş yapmıyorum.

• İzmit te yedim. Güzeldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse babamın oğlu değil ama ankara 7.caddedeki şubesinde yedim ve çok memnun kaldım. Bugün de sincandakini deneyeceğim. Eti yağlı ama lezzetli, açık konuşayım yediğim en lezzetli döner değil ama bu dönerden çok çok daha kötülerini defalarca yedim. 3-5 dakika sıra bekledim. Ama değdi.Dükkandakilerle konuştuğumda etleri Namet ve İkbal'den aldıklarını söylediler. Sadece soğan olmasını ise etin tadını almak için olduğunu söylediler ama bence tamamen maliyetlerle alakalı. Pul biber ve karabiberin olmamasını da aynı nedene bağlıyorum. Millet dönerin başkentinde daha yeni yeni et döner yemeye başladı. İnşallah bu furya sağlıklı bir şekilde devam eder.
  • Ünyedeki şubesine gittim ve tadı oldukça lezzetli. Tavsiye ederim

• Usta Fatih subedeyim bakalım nasıl lezzet ama mekan çok kalabalık

Test ettim lezzet geçer not aldı 120 Gr aldım ama bence bu döner maksimim 100 gram fakat parasının hakkını veriyor bir 120 daha kayicam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 7 Ağustos 2019; 16:56:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci72

İzmit te yedim. Güzeldi.
    İzmit'te nerde var

• Kadıköy deki 2 farklı şubesinde yedim ve çok memnun kaldım 200 gramlık tabakta hazırlatıyorum genelde harika oluyor. Herkese tavsiye ederim. Kadıkoyde hemen karşısında frango adında bir tavuk dönerci var 100 gram tavuk döneri 15 liraya veriyorlar. Karşısında da ekrem coşkun var oturuyorum karşıda sinek avlayan dönerciyi izliyorum. Demek ki neymiş ? İstenirse 100 gram döner 10 TL ye satıabiliyormuş. Kazıkçı esnaftan daha asla döner almam ekrem coşkun adeta piyasayı düzene soktu açıldığı bölgedeki işletmeler fiyatları düşürmek zorunda kaldı. Umarım ülkemizdeki self servis mantığı gittikçe gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Kadıköy deki 2 farklı şubesinde yedim ve çok memnun kaldım 200 gramlık tabakta hazırlatıyorum genelde harika oluyor. Herkese tavsiye ederim. Kadıkoyde hemen karşısında frango adında bir tavuk dönerci var 100 gram tavuk döneri 15 liraya veriyorlar. Karşısında da ekrem coşkun var oturuyorum karşıda sinek avlayan dönerciyi izliyorum. Demek ki neymiş ? İstenirse 100 gram döner 10 TL ye satıabiliyormuş. Kazıkçı esnaftan daha asla döner almam ekrem coşkun adeta piyasayı düzene soktu açıldığı bölgedeki işletmeler fiyatları düşürmek zorunda kaldı. Umarım ülkemizdeki self servis mantığı gittikçe gelişir.
    siz çok şanslısınız

siz 200 gr ı tabakta alabilmişsiniz.

şubeler arası ciddi kalite farkları oluşmaya başladı.

Ankara Etlik Aşağıeğlence şubesi artık tabak kullanımını kaldırdı , porsiyonları aliminyum folyo kabında veriyor.

bugün 200 gr dan 5 adet paket almak istedim olmaz dediler. porsiyon olarak 250 gr altını kabul etmediler.

ağzı ısıtıcı ile kapattılan ısı muhafazalı kaplara koyun dedim olmaz onlar 500 gr için
    250 likleri veremiyoruz dediler.

lahavle çektim

nasılsa yakında yanınıza dünya döner açılıyor ordan alırız artık dedim.

daha da bu şubeye uğramam..

çalışanlar çok duyarsız zannediyorlarki bu işletmelere bişe olmaz...

• korkusuzlardan K kullanıcısına yanıt
    Hocam merkeze şikayet etmeyi denediniz mi ? Sonuçta çoğu franchise oluyor şubelerin fakat böyle kafalarına göre iş yapamazlar.
  • Burada hep olumlu yorumları gördüğüm için yazmak istedim. Bugün merak ettiğim için denedim fakat beğenmedim. Dönerin tadında ve kokusunda hiç et hissi alamadım doğrusu. Ucuz dersiniz öğrenci işi dersiniz kabul edilebilir ama tadını yavan buldum. Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 7 Ağustos 2019; 20:57:38 >
  • korkusuzlardan K kullanıcısına yanıt
    Videoya çekip WhatsApp atacan hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Tekirdağda oturuyorum. yorumumdan önce söyleyeyim kimse babamın oğlu değil bir çıkarımda yok. bahsedilen olaydan öncede sonrada gittim yedim orada. hemde sık aralıklarla. Allah a şükür bir sorun olmadı. bana kalırsa bu olay kazıkçı esnafın bok at izi kalsın politikasıydı. adamlarlada konuştum açıkça söylemediler ama onlarda iftiradan şüpheleniyorlar. denetçiler gelip numune almışlar. içtiğimiz musluk suyunda bile olabilen bir bakteriden dolayı göstermelik bir ceza kesilmiş. yani benim kanaatim adamların bir günahı yok. ha bu olay aslında şöyle iyi oldu, ileride doğabilecek kusurların önüne geçilmiş oldu aslında. nasıl olsa ucuza satıyoruz insanların sağlığını düşünmeyelim diyemeyecekler palazlandıkça.

uzun lafın kısası ben son derece memnunum ekrem döner konseptinden. et hafif yağlı olur zaten kupkuru et insanı tıkar. tartarak veriliyor etler. fazla yağı usta görünce ayırıyor. gidin güzelce yiyin abi takmayın kafanıza bu kadar. yıllarca öğrencilik hayatımızda kim bilir ne kokmuş, tarihi geçmiş tavuk dönerler yedik :)

Alıntıları Göster
    Bu olay olmadan birkaç gün önce buraya yazmıştım, sol tarafta Tekirdağ köftecisi var sağ tarafta tavuk döner de kesen lokanta var ve ikisi de yeterince boştular.. Valla günahlarını almak istemem durum böyle.

• Ekrem Coşkun gibi her sektöre bir zincir açarım ben devletin yerinde olsam eşşek gibi cümlesi makul fiyatlara çekecek eli mecbur kalacak bizim esnafı anca böyle yola sokarsın tanzim çadırı filan hikaye.

• Ucuz etin yahnisi...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.