Hayvanlar sadece insanlara zarar vermiyor sokaklarda bir birilerine de zarar veriyorlar. Evcil olarak yetiştirilmiş hayvanları sokağa atıyorlar özellikle küçük olanlar zaten ayak uyduramıyor, büyük köpekler tarafından ya boğuluyor veya tecavüz ediliyor buna dayanamayıp ölenler var. Sokak köpeği olmasın derken hayvanı hayvandan korumak gerektiğini de kimse akıl etmiyor. |
Ekrem İmamoğlu: “Hiçbir sokak köpeğine dokundurtmayacağız, dokunamazsınız.” (4. sayfa)
-
-
Gayrettepe metro tünelleri metrobüse giden 3.havalimanina zorluya gidwn koridorlar hindistan gibi oldu
Çok pis.pamuk pamuk pislikler var diplerde.yürüyen yaya yollari %70 arızalı.hiç belediye çalışanı görmüyorum.tek tük.biraz sınıfda kaldı gibi geliyor bana ekrem başkan.geneli bu şekilde bana göre istanbulun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çocuklara dokunduracağız yani ? Bir kadına bir erkek tokat atsa wooaav kadına şiddet erkek terörü bir çocuk şiddet görse vooavv kıyamet ama bunlara köpek saldırıp parçalarsa problem yok parçalayabilir hayvanlara dokundurtmayacağız bumu ? Görün artık sağ sol farketmeksizin oy verdiğiniz siyasiler sizi sallamıyor arkadaşlar. Çocuklarınızı sallamıyor kadınlarınızı sallamıyor. Hiç bir değeri yok insanın bu ülkede bir köpek bile daha mı değerli bir çocuktan anlamış değilim gelişmiş ülkelerin kaçında bu kadar sokak köpeği var ? Ne tuhaf insanlar ya aklım almıyor nasıl olmak istiyorsan onun gibi yaşa eğer refah bir ülke olmak istiyosan hindistana özenemezsin vatandaş olarak. Şu hareketleri gördünüzmü gitmeyin sandığa oy vermek zorunda değilsiniz verdinizde ne oldu neyi çözebildiniz ? her geçen gün dahada fakir ve değersizsiniz.
-
sokak kimsenin babasinin mali degil ne hayvanin ne de insanin.
-
Ben vergi veriyorsam o sokaklar o parklar benim vergilerimle yapılıyorsa evlerin bahçeleri benim aidatım ile bakılıyorsa hepsi benim. Köpeğini sıçtırmak isteyen avcuna sıçtırsın benim kaldırımlarıma değil.
-
Ülkede sadece senin yaşamadığının farkına ne zaman varacaksın acaba?
kuduz gibi hastaligi olan hayvanlarin oldurulmesine bir sey demiyorum zaten.
insanlara saldiran kopekler diger insanlar tarafindan saldiri gorenler. hayvan dogdugundan tekmeleniyor, bin turlu muameleye maruz kaliyor bu hayvanin gucunun yetecegini dusundugu cocuklara saldirmasindan dogal bir durum yok.
ayrica bir iki vakada yasanan uzucu durumlarin cezasini tum sokak hayvanlarina kesmek hangi mantiga sigar? su an birinin sokakta insan tarafindan saldiriya ugramasi ihtimali hayvan tarafindan saldira ugramasindan daha fazla. o zaman sokaktan insanlari toplayalim?
olayinin akp, chp ile alakasi yok. akli, mantigi, azacik vicdani olan her bir sahis bu duruma razi olmaz.
-
hocam sizin bakis acinizla bir yere varilamaz.
-
varmayacağım siz ilk seçimlerde farkına varacaksınız asıl halkın ne istediğinin. mamacı lobisi ile ana muhalefet yapanlarda görecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 9 Ekim 2024; 14:35:54 > -
göreceğiz.
-
evet kedi köpek besleyerek ufkumuzu açıcaz halkı feraha kavuşturcaz
-
solcu liberallerin dünyasına hoş geldin. ben aylardır burada bunların dünya yapısını , apolitik olanlara anlatmaya, göstermeye çalışıyorum.
-
Seçimlerde senin gibiler görecek. Hayvan ve insan düşmanlığınız sadece internette ses çıkarabiliyor. Birbirinize gaz verip duruyorsunuz.
CHP kazanacak mi bu sefer hacim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi buralarda ol konuşuruz. insan düşmanlığımız yok hayvanları seviyoruz sadece sokakta yaşamalarını istemiyoruz ve izin vermeyeceğiz. seçime kadar benimle iletişim kurmayın.
-
Hemen mama lobisi diyen birinin aksi olduğunu hiç görmedim. Örnek olarak akpnin yüksek oy aldığı akp anketçisine göre konu açıp, seçimi doğru tahmin eden anketlerin şu andaki verilerini bilerek görmezden gelen üye var.
Senin mantığına göre, yani tek seçim kriteri hayvanlarsa 2004te çıkardığı sokak hayvanları yasası sonrası AKP'nin oyları belli.
muhalefetin kazanmasi mumkun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekremede oy yok o zaman bundan sonra. sokak köpeklerini kim yok ederse benim oyum ona olacak bu kadar basit. altlarında son model arabalar yüksek duvarlı sitelerde oturanlar sokak köpeği mi görüyor? olan ayazda sokakta yürüyen durakta otobüs bekleyen vatandaşa oluyor..
bu coğrafya yemin ederim lağım çukuru lağım..hangi ülkede var be sokakta gezen köpek !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Ekim 2024; 18:1:42 > -
yüksek duvarlı muhabbetini yapmışken aklımda trump olayı geldi.
obama'yı eleştirirken ( ilk seçimde Mrs Clinton ile beraber koştururken ) onların yüksek duvarlı vilaları var CIA ajanları tarafından korunan ve sınır kapılarının katillere tecavüzcülere kartellere açılmasını istiyorlar demişti bir konuşmasında.
amerikan liberalizmi batıda ve bizim ülkede de solu ve kitlesini çok güzel reforme etti :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X