< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu: “Hiçbir sokak köpeğine dokundurtmayacağız, dokunamazsınız.”
-
-
O zaman tenya, kuduz, kene, saldırı, vb şeylerin tedavileri için hastane açın da sırada beklerken ölmeyelim. Bir de ambulanslar saldırı altındaki kişilere 2 dakikada yetişebilmeli. Kan kaybından ölmemek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Ekim 2024; 15:38:30 > -
Çok basit o zaman Ekrem’e bay bay deriz. Niye beni düşünmeyen siyasetçiye oy vereyim. Sırf üç beş kişinin çıkarını savunacak diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda muhalefet internetteki insanlara bakmak yerine halka bakmaya başladı. Bu yüzden İmamoğlu ve Yavaş'ın halkta karşılığı var ve yolları çok açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu nasil bir yabanilik ya. Sokaklarda kalsın diyor. Dışkısı, paeaziti , gece yarattığı tehlike , trafik sorunları hiçbiri umrunda bile değil.
. Hiçbir uygar ülkede ne olduğu umrunda değil. Ben Ortadoguluyum diye haykırmış!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Ekim 2024; 22:6:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Sırf siyasi karşıtlık için söylemiş aşırı bir yanlış cümle.
Ne demek hiç bir sokak köpeğine dokunamazsınız dokundurtmayız flan ? Köpek kuduzsa ne olacak ? Hastalıklı ise ne olacak ? Veya aşırı saldırgansa ne olacak ? Çocukları parçalasada insanları öldürsede dokunmayacak mısınız ? Böyle yanlış bir söylem olamaz.
Bu kafa ile devam ederse muhalefet arkasındaki rüzgari seçime kadar eritir benden söylemesi.
Bu cümle sonrası İBB sınırları içinde olacak her köpek saldırısı her çocuk ölümü veya her kuduz olayında oklar Ekrem İmamoğluna çevrilir...
-
Gecen yavru kopek beni bacagimdan isirdi acitti biraz
Biraz daha zorlasa kanatirdi ayakkabilarima da saldirdi biraz mahvetti pantolu da ayakkabiyida
Ayvayi yedik yoneticilerin tek derdi cepleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun yeşili dadandı bu aralar her hafta birine postalı koyuyorum ama kokmuyorlar hiç
-
Mevcut hükümet köpeklerle alakalı önlem aldığından dolayı tüm CHP li belediyeler Köpek sevicisi çıktı. Bu alınan karar doğru olsa bile CHP li belediyeciler sırf Akp bu kararı aldı diye uymuyorlar. Bu nasıl bir zihniyet arkadaş. İktidarın yanlışına yanlış demek, doğrusuna doğru demek çokmu zor ?
-
İstanbulu yıkıcı bir deprem bekliyor!
Sokak hayvanlarını düşündüğü kadar,Depremde yıkılmayı bekleyen 400.000 bina için ne düşünüyor.
Ekrem İmamoğlu her yıl İstanbul da depremde yıkılması kesin 10.000 binayı yıkıp yapsaydı,Ekrem İmamoğlunun 6 yıllık görevinde 60.000 bina depreme dayanıklı duruma gelmiş olurdu.
-
Simdi gel de bunlara oy ver..
-
Yalnız mevcud hükümetin belediyeyi de köpeklerle ilgili aldığı bir önlem yok şuan hic bir belediye hic birşey uygulamıyor tek tük aşılarını yapıp gene bulunduğu bölgeye bırakan belediye var ..sen şimdi AKP belediyelerin olduğu yerde hic sokak köpegi yok diyebilir misin tabiikiii de hayır anca sus pust olursun haksız mıyım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengin aile bebesi köpeği anca teriyer sanıyordur bu.
-
25 yıl boyunca önceki belediye başkanları depreme yeterince öncelik vermediği için Ekrem İmamoğlunu İstanbullular seçti...
Önceki belediye başkanları yapmadı diye,Ekrem İmamoğlunun deprem konusunda geçikmelerini görmezden mi gelelim.
Ekrem İmamoğlunun Önceki 5 yılında meclis çoğunluğu yoktu,Bunu öne sürebilir.Artık meclis çoğunluğu Ekrem İmamoğlunda var,geçikmeden deprem işine başlamalı.
-
malumdan farkı yok
Çok basit o zaman Ekrem’e bay bay deriz. Niye beni düşünmeyen siyasetçiye oy vereyim. Sırf üç beş kişinin çıkarını savunacak diye.
|
Bu nasil bir yabanilik ya. Sokaklarda kalsın diyor. Dışkısı, paeaziti , gece yarattığı tehlike , trafik sorunları hiçbiri umrunda bile değil.
. Hiçbir uygar ülkede ne olduğu umrunda değil. Ben Ortadoguluyum diye haykırmış! |
O zaman tenya, kuduz, kene, saldırı, vb şeylerin tedavileri için hastane açın da sırada beklerken ölmeyelim. Bir de ambulanslar saldırı altındaki kişilere 2 dakikada yetişebilmeli. Kan kaybından ölmemek için. |
Gecen yavru kopek beni bacagimdan isirdi acitti biraz
Biraz daha zorlasa kanatirdi ayakkabilarima da saldirdi biraz mahvetti pantolu da ayakkabiyida Ayvayi yedik yoneticilerin tek derdi cepleri |
Simdi gel de bunlara oy ver.. |
Bence Sırf siyasi karşıtlık için söylemiş aşırı bir yanlış cümle. Ne demek hiç bir sokak köpeğine dokunamazsınız dokundurtmayız flan ? Köpek kuduzsa ne olacak ? Hastalıklı ise ne olacak ? Veya aşırı saldırgansa ne olacak ? Çocukları parçalasada insanları öldürsede dokunmayacak mısınız ? Böyle yanlış bir söylem olamaz. Bu kafa ile devam ederse muhalefet arkasındaki rüzgari seçime kadar eritir benden söylemesi. Bu cümle sonrası İBB sınırları içinde olacak her köpek saldırısı her çocuk ölümü veya her kuduz olayında oklar Ekrem İmamoğluna çevrilir... |
Tabi altlarında son model arabalar var garibanın çocuğu parçalanmış umurlarındamı
Aday olup yenilmen dileğiyle |
Rezil bir açıklama, seçim zamanı oyları gidip köpeklerden istersin.
|
O zaman sana oy yok Ekrem efendi. Belediye hizmetlerinde seni savundum Mansur'dan daha iyi belediye başkanısın ona da laf yok ama sokak köpeği konusunda tutum değiştirmezsen CB seçimlerinde oyu rüyanda görürsün. |
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- fissler boykot mu
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- byd modelleri
- byd seal fiyat
- e devlet kimlik kısıtlama
- telefon iade edilir mi
- togg kampanya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X