Coktan başladı İmamoğlu senin haberin Yok her yerde Kiptaş reklamı var promosyonunu var Bizim vatandaşımız da öyle kolay ikna olacak cinsten mi sanıyorsun biri ikna olsa biri olmuyor eski evini vermeye vs vs bu arada imsmoglunu kimse deprem için seçmedi öyle birşey yok öyle olsa ilk senesinde hic birşey yapmadiysa 2 döneminde neden daha fazla oyla seçtiler derler adama ki deprem işi belediyenin tek başına altından kalkacağı is değil öncelik mevcud hükümetin özel tüketim vergisi özel iletişim vergisini hala mevcud hükümet topluyor nereye harcandigini merak ediyorsan Mehmet Şimşek daha önce görevinde açıklamıştı deprem psralarinin nereye harcandigini yanlis kişiye hesap soruyorsun faha doğrusu mevcud hükümete hesap sormaya yemediği icin kolay yolu seçiyorsun herkesi kendimiz gibi anlamıyor alginiza kanıyor sanmayın .. zehir gibi zekâ var bizdeeee bunu iyi bilin..hadiii şimdi doğru çevre ve şehircilik bakanı şakirt zubuge anlat derdini . Konu onu ilgilendiriyor ziraaa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu: “Hiçbir sokak köpeğine dokundurtmayacağız, dokunamazsınız.” (2. sayfa)
-
-
Açıklama bu buradan ne anlamak lazım ? Daha 1-2 gün önce yaptığı açıklama.
Bir vatandaş oalrak soruyorum bu sözü nasıl tutacak? Hastalıklı hayvanları ne yapacaksın ? Uyuz hayvanları ne yapacak uyutmayacak mı ? Veya saldırgan köpekleri insanları parçalayan köpekleri ne yapacak ? İnsan hayatı mı köpek hayatı mı önceliği bunları merak ediyor insanlar.
Çünkü büyük bir söz bu TEK BİR SOKAK HAYVANINI BİLE UYUTMAYACAZ DAN SEN NE ANLIYORSUN ?=
-
Tabi altlarında son model arabalar var garibanın çocuğu parçalanmış umurlarındamı
Aday olup yenilmen dileğiyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mustezel captan gelmemiş mi? Yüzde 20 olan CHP'li saçma sapan kitle oy kaybederim diyor da Max 5 kesim buna laf edecek ona da oynama be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay basit. Çocuğunuza bir sokak köpeği saldırdı ve yaraladı mı? Ekrem İmamoğlu'nu bulup 2 tane pitbulu saldırtacaksınız. Yüzünü falan parçalarsa "oyun istiyor, kolunu bacağını ısırırsa "onlar da can" dersiniz olur biter.
-
Adamın sizin oylarınızana ihtiyacı yokki. Tamamen gözü sosyeteye dikmiş
Bu laftan sonra Türkiyedeki başı boş köpekleri toplamak artık İmamoğlunun sorumluluğundadır. Beni bir sokak köpeği ısırırsa direk imamoğluna dava açıyorum, madem dokunulmayacak o zaman sokak güvenliğini sağlamakla mükellefsin, ama toplarsın ama evine götürür beslersin.
-
Öyle bir dokunurlar ki aklın şaşar ekrem efendi.
-
Popülizm bizi bir yere götürmez. Bilakis geleceğimize sinsice zarar verir.
Bunlar akp'den iyi dersler aldılar bunca sene, akp gitse bile bunlar öğrendikleri dersleri uygulayacaklar ve degisen bir sey olmayacak.. bu ülkeye bir kez akp geldi mi? geldi.. iste o akp gelmeyecekti bundan sonra kimi secerseniz secin aynı olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 13:11:16 > -
Rezil bir açıklama, seçim zamanı oyları gidip köpeklerden istersin.
tamam fikri değişmediği sürece ben artık oy vermeyecem. hep Ekrem'e verdim şu an kadar. artık oy-moy yok.
cexap seçmeni zombidir arkadaşlar, bugün söverler seçim zamanı gider hemen oyu verirler
-
Çok yanlış bir açıklama. Özellikle pandemi sürecinde insanlar yalnız kalmamak adına hayvan sahiplendi. Hayvan bakımı, bebek bakımı ile eşdeğer. Kesinlikle ciddi bir ilgi ve sorumluluk. Çoğu insan bunu başaramadı. Sonrasında bu hayvanları sokaklara bıraktılar. Sokaklar sahipsiz kedi ve köpekler ile doldu. Bu da sokaklarda tehlike, hastalık vb. şeyleri getirdi. İstanbul'un en kaliteli semtlerine bir gidin mesela Moda. Sokak kedilerinden geçilmiyor. Evet sokakta hayvanları besliyorlar ama bu hayvanların dışkıları filan sürekli kaldırımlarda, sağda solda. Hatta hala çoğu köpek sahibi, köpeğin dışkısını yerden alıp, çöpe atmıyor.
Diğer bir konuda kesinlikle kabul edilmeli. Hayvan sevgisinin aşırısı patolojik bir sorundur. İnsanlar arasında iletişimi sıkıntılı olanlar, uyum sağlayamayanlar sevgi, ilgi gibi şeyleri hayvanlar üzerinden sağlamaya çalışıyor. Hayvanseverlere bakıyorsun devamlı bir yaygara koparıyorlar ama %90'ı hayvanlara iyi bir yaşam alanı sunmuyor.
Kesinlikle hayvanların bakımının doğru yapılacağı barınaklar olmalı. Bu barınaklar denetim altında tutulmalı ve o hayvanlara iyi bir yaşam alanı sunulması. Yoksa dünya nüfusunda bu dönemde olduğu gibi hayvanlar arasında da ciddi bir üreme mevcut. Bunun önüne geçilmeli. Bu durum ise siyasi malzeme yapılmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bocek mi azot soluyor sen mi? Bence fazla azot soluma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz de kendisine oy vermeyiz o zaman, yukarıda biri çok güzel yazmış, köpeklerden alsın oyları o zaman.
Geçenlerde dünya hayvanları koruma günüymüş, çocuğun okuldan istemişler "sokak hayvanı ile fotoğraf veya sokak hayvanı fotoğrafı" diye.
Sokak hayvanlarını "besleyerek" koruyoruz.
Hani biti piresi, hastalığı, paraziti, kaptıkları hastalıklar, bulaştırma tehlikeleri, kuduzdan ölme ve bulaştırma riskleri, ezilip ölme riskleri vesaire hiçbirisi önemli değil.
Yani hadi insana risklerini önemsemedik korunduk bi şekilde diyelim, hayvanların kendisine de zararlı olan bir şeyi savunan bir güruh ve bu saçmalığa destek veren popülizm yapan siyasetçiler. Ne güzel ya.
Besleyerek koruyoruz sokak hayvanlarını, ne güzel değil mi?
Çok güzel kafalar gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 7 Ekim 2024; 16:25:27 > -
bana ne yıllar önce oy vermeyi bıraktım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X