Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekrem İmamoğlu, 'Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapısı DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı:

"Ben Belediye Başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen, ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak."

Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı
    Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktıTeyakkuz (@teyakkuzhaber) on Xtwitter
    💥 Ekrem İmamoğlu, 'Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapısı DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı: "Ben Belediye Başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen, ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak."
    https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1765663506676719666

• Bu duruma göre şu anlaşılıyor: Ekrem İmamoğlu açık açık ben belediyeyi DEM(PKK) ile beraber yöneteceğim diyor, kendine vatanseverim diyen Atatürkçüyüm diyen seçmen de alkış tutuyor. Ekrem İmamoğlu'nun ne Atatürkçülük ile ne de vatanseverlikle zerre alakası yoktur. En az Erdoğan kadar menfaatlerine düşkün bir rant siyasetçisidir.

Ne Dem'miş be.

Önce akp bu kitleyi meclise soktu. Açılım dedi önünü açtı.
    Sonra muhalefet her evden bir oy bunlara dedi. Yine mecliste yer buldular.

Bi anda siyasette kilit parti rolünü aldı. Aldığı oy bile kendine ait değilken kilit parti yerine konuyor.

Bu danışıklı dövüş değil de nedir?
  • Ne Dem'miş be.

Önce akp bu kitleyi meclise soktu. Açılım dedi önünü açtı.
    Sonra muhalefet her evden bir oy bunlara dedi. Yine mecliste yer buldular.

Bi anda siyasette kilit parti rolünü aldı. Aldığı oy bile kendine ait değilken kilit parti yerine konuyor.

Bu danışıklı dövüş değil de nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu iyi konuştu , Burcu Köksal bağımsız aday olmuş gibi davranıyor. Seçilirsen sana oy versin ya da vermesin herkese hizmet etmek zorundasın.

• BJK kullanıcısına yanıt

Kadının orada hizmeti kast ettmediğini bal gibi bilip nasıl çarpıtıyorsunuz :)

Kadın orada gayet açık DEM partililere bazıları gibi kadro görev veya belediye meclis üyeliği vermeyecem diyor. Hizmet konusunda herkese eşit olacaz diyor zaten.

• Kadın seçilse bile şutlayacaklar,tam cexap’a yakışır bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burcu Hanım bağımsız bir aday değil, parti başkanına danışmadan böyle şeylere karar veremez. O zaman gitsin başka partiden ya da bağımsız aday olsun.

Bu sözlerden sonra adayın hizmet konusunda herkese eşit olacağına kim inanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 7 Mart 2024; 13:35:2 >
  • Bu duruma göre şu anlaşılıyor: Ekrem İmamoğlu açık açık ben belediyeyi DEM(PKK) ile beraber yöneteceğim diyor, kendine vatanseverim diyen Atatürkçüyüm diyen seçmen de alkış tutuyor. Ekrem İmamoğlu'nun ne Atatürkçülük ile ne de vatanseverlikle zerre alakası yoktur. En az Erdoğan kadar menfaatlerine düşkün bir rant siyasetçisidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

İnatla hizmet veya eşitlik flan sokmaya çalışıyorsun araya ama konu o değil :D

Kadın diyorki her gittiğimiz yerde siz DEM parti ile iş mi tutuyonuz DEM partililere kadro mu vereceksiniz. DEM partililere belediye meclis üyeliklerimi vereceksiniz siz DEM parti ile ittifak mı yaptınız işbirliği mi yaptınız diyorlar. Biz DEM parti ile hiç bir şey yapmadık DEM partiyi belediyenin kapısından içeri sokmayacaz diyor. AÇIK AÇIK DEDİĞİ BU !

Her yer İstanbul gibi Mersin gibi değil. ORadaki CHP seçmeni DEM parti ile iş tutulmasından rahatsız çünkü. Kadın yüzde 20 lerde olan CHP oyunu yüzde 40 lara çıkarmaya çalışıyor. Öyle 31 Meclis üyesi vermek yok Mersinde İlçe bırakmak Esenyurtta kent uzlaşısı adı altında adayı değiştirmek gibi şeyleri eleştiriyor aslında.

Not: Bu arada kadın özür dilemediği halde birileri onun ağızından özür diyor birde :) Kadın sonra çıktı ben sözlerimin arkasındayım dedi. Bu gidişle CHP'de barındırmayacaklar galiba. İmamoğluda açıktan tehtit ediyor. Sırf DEM partiye şirin görünmek için 3-5 oy için bakalım daha neler yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mart 2024; 13:37:39 >

• Adaylıktan alınması lazım zaten. Parti başkanına kafa tutan adaydan hayır gelmez, Dem partili olanları terörist ilan etmekle seçim falan da kazanamaz.

• Kürtlerden oy alacağım diye kaybetmeye doyamadınız.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten.

O kadın aday olduğu yerde ben DEM partilileri belediyeye dolduracam onlara kadro verecem onlara meclis üyeliği verecem dese yüzde 10 oy alamaz. Siz her yeri İzmir Aydın gibi sanıyorsunuz. Anadoluda işler öyle yürümüyor. Gözünüz o kadar dönmüş ki İstanbul dışında Anadoludan bir habersiniz.

Not: Kadın aynı zamanda Milletvekili aynı zamanda ve CHP GURUP BAŞKAN VEKİLİ ! ( Özgür Özel ve İmamoğlundan daha eski ve kidemli 4 dönemdir vekil )

Ayrıca kesin listeler bitti. Ancak CHP partiden ihraç eder ve bağımsız belediye başkanı olur. Çekilme diye bir şey yok artık. Komik olan CHP'nin düştüğü şu hal :D DEM parti güzelleyeceksiniz diye çamlar deviriyorlar haberleri yok. Düne kadar ittifak yoktudan şimdi tabii ki yer bulacak tabii ki kadro alacak tabii ki ittifak işbirliği olacak seviyesine geldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mart 2024; 13:50:11 >

• Dem lene dem lene acıdınız artık içilmiyorsunuz.

• Partiyi kapatamayan iktidar siz, ama güzelleme yapan biziz demek Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı 

Bunlar yerel seçimler, tabii ki İstanbul çok daha önemli. Biz kadrodan bahsetmiyoruz, biz vatandaşa hizmetten bahsediyoruz.

Akp İstanbul'un başına gelirse nasıl yağmalanacağını, paraların hangi derneklere, kanal İstanbul gibi, Çiller'in arazisi gibi rant projelerine akacağını bildiğimiz için bunu durdurmaya çalışıyoruz.

Allah İstanbul'u sizin acemi adayınızdan korusun ne diyeyim.

Burcu Köksal zaten Kılıçdaroğlu yandaşı, o yüzden partiye zarar vermeye çalışıyor söylemleri ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 7 Mart 2024; 14:3:17 >
  • Burcu, yiğit bir anadolu kadınına benziyor. Umarım kibir yumaklarına karşı geri adım atmaz. Elif gibi dimdik durur. Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı 

İnatla konuyu çarpıtmaya çalışıyorsun.

Konuşmanın tamamı şurada. 6.40 sonrası söylemi. Ve belediyenin kapısı DEM PARTİ HARİÇ bütün siyasi partilere açık olacak diyor ! Parti diyor yani kadro vermeyecem demek bu açık açık ama siz inatla işi hizmet vermeyecek DEM partililerin elektiriğini suyunu kesecekmiş gibi lanse edip çarpıtmaya ve kadını itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz Gerçekten hoş değil yaptığın. Yalan ile algı ile nereye kadar. Kadının söylediğinin doğru olduğunu sende biliyorsun ama CHP'yi savunmak için başka şeyler anlatıyorsun.

Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktıYurttaş TVyoutube
    CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar'da CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join
    https://www.youtube.com/watch?v=L9EsaJbWxWg

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ben de diyorum ki, bu gibi kararları başkan tek başına veremez. Kadın Kılıçdaroğlu yandaşı, işte bu yüzden bunları başkan adayı yapmıyorlar.

Bu arada geçmiş olsun, sizin parti de hiçbir şeyden geri kalmıyor maşallah

Hocam sen iyimisin ? CHP güzelleyeceksin veya aklayacaksın diye Her zorda kaldığında neden alakasız bir şey atıyorsun ortaya ! Neden konuyu çarpıtmaya çalışıyorsun ?

Bak Burcu Köksal Hanımefendi gerçekten sözünün eri çıktı tebrik ediyorum. Akşam üstü gene bir twit attı ve sözelerini halen savunuyor ! Genel başkanın söylediği gibi Özür flanda dilememiş dilemiyorda. ( Özgür Özel yalandan şakacıktan özür dilemiş anlaşılan.)

Bu resmen bir yönetim krizidir bakalım CHP bunu aşabilecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Mart 2024; 3:16:34 >

• Burcu hanıma saygım daha da arttı lakin dem+hüdapar ve türevi partilere kapım kapalıdır şeklinde yeni ve güncellenmiş açıklama yaparsa daha daha fazla kişiyi müteşekkir edeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Aynen,dediğiniz gibi Burcu Köksal çok doğru stratejiyle konuşmuş. Afyon'da DEM partihi belediyeye sokmayacağım demek 1 oy kaybettirirse 3 oy kazandırır. Belki Mersin'de DEM işbirliği CHP'ye oy kazandırır seçim kazandırır ama Afyon'da negatif etki eder.

Burcu Köksal doğru adım atmış oy arttırmak için. Yalnız CHP yönetimi artık ayrılıkçı kürtlerle işbirliği içinde olan ekibin elinde. Afyon'da zaten CHP kazanamaz,Burcu Köksal şutlanır istifa ettirilerek. Onun da umrunda olduğunu sanmıyorum,Zafer yasa Memleket ile temastadır muhtenelen.

31 Marttan sonra CHP'den ayrılıklar olacak,Zafer ve Memleket'e geçişler olacak.

Tanju bu işin öncüsü olacak bence. Dem ile işbirliğine karşı çıkan seçim sonunu bekleyen en az %5 bir oranda yılların CHP`lisi üye olduğu görüşündeyim.

Öyle yada böyle CHP artık Ekrem İmamoğlu`nun yönetiminde olacak.

CHP`den DEM yüzünden %5 hatta %10 kopma olabilir ama Yeni CHP kürtlerin oyuna daha açık talip olursa,daha fazla oyu kazanabilir.

Bu değişim CHP`yi %30 üzerine de çıkarabilir,ama Selahattin Demirtaş (devlet izniyle) siyasete sokulursa kürt seçmen CHPye kaymaz ve Yeni CHP gidenlerin yerini dolduramaz. Ben Abdullah Gül ekibi ve RT Erdoğan ekibinin herşeye rağmen Türkiye siyasetini yönettişini düşünüyorum.

İmamoğlu Abdullah Gül'ün ekibinin piyasaya çıkarıp yükselttiği biri.

Abdullah Gül'ü millet tatilde sanıyır.

Erdoğan'ın en yakın adamları Abdullah Gül'e sadakat duyan seven kişiler.

İ.KALIN kim,Mehmet Şimşek'i kim Erdoğan'a yanaştırdı bilmeyenler sistemi bilemez.

• kimdür genel başkan ekrem beymi özgür beymi hdpmi.Ekrem İmamoğlu, Kapımız DEM Parti hariç herkese açık' diyen Burcu Köksal'a çok sert çıktı 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.