Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara laf anlatılmaz. Basın engeli geçin. Bırakın bombacılık oynasınlar.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ailesinin "ne olduğunu" ben bilmiyorum açıklarsanız öğrenirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ghettoinsider kullanıcısına yanıt
    Ali İsmail Korkmaz da mı PKK sempatizanlığı yapıyordu? Berkin'in olayı aydınlatılmadı. Onu vuran polis kimdi ve Berkin o anda ne yapıyordu açığa çıkmadı. Herhangi bir görgü tanığı ifadesi de yok. Ona ait olduğu iddia edilen sapanlı fotoğraf başka günlerden. Dolayısıyla olay anında ne yaptığıyla ilgili söylemler rivayetten öteye gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 11 Mart 2020; 21:34:10 >
  • 18 yaşından küçük bir bireyin kanunlar önünde çocuk sayıldığını, ceza muhakemesinden, cezasına, infazına kadar her şeyin farklı olduğu, amacın ceza değil çocuğu topluma yeniden kazandırmak olduğunu idrak edemeyenler "aaa oda bomba yemiş kafasına iyi olmuş dıkşın dıkşın" diyebilmekten öteye geçemiyor. Kendinizi yormayın. Neymiş askerine polisine nasıl taş atarmışmış... O çocuk da öyle kötü yola "yönlendirilmiş" işte... Bunun çözümü çocuğu öldürmek mi? Ölünce "oh olsun" demek mi? Nice askerlerimizi şehit ettiler el topraklarında çıkıp millet ümmet edebiyatı yapsa ya onlara da... Yemez. Yansıtma yapıyor kendince işte. Bana bunu gördüğünde kaçarsın dediğini kendi yapacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 11 Mart 2020; 21:0:57 >
  • Başkan dediğin her görüşe objektif bakmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Şunlara kardeşim deme hocam bunlar ile aynı dili konuştuğum için bile utanıyorum bunların kökünü kazayacağız bunlara ile değil kardeş yan yana yürüyenenin aas.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ciobaba kullanıcısına yanıt
    Lafın gelişi o anlasın diye :)
  • ghettoinsider kullanıcısına yanıt
    Gördün mü gördün mü yanında mıydın?
    T24
    AKP'li Sayan: HDP’nin içinde çok iyi niyetli siyasetçiler var; Öcalan, PKK'ya ayar çekmeye çalışıyor
    https://t24.com.tr/haber/akp-li-sayan-hdp-nin-icinde-cok-iyi-niyetli-siyasetciler-var-ocalan-pkk-ya-ayar-cekmeye-calisiyor,821029

AKP'nin Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan

Başkan adayı Muzaffer Arslan'ın kardeşi Vecdin Arslan, PKK'nın dağ kadrosundayken 1994'de Sason'da çatışma sonucu öldürüldü. Diğer kardeşi Hayrettin Arslan, Siirt'te çatışmada öldürüldü. Ağabeyi Necip Arslan ile yeğeni Erdal Arslan da halen örgütün dağ kadrosunda bulunuyor. Ağabeyinin oğlu Ulaş Arslan ise 2006 yılında Kuşadası'nda çöp kutusuna bomba koyan ve 10 turistin ölümüne yol açan teröristlerden.

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımıEkrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımıEkrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımıEkrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı

• 7 Ekim tarihinde pkk sempatizanları tarafından kafası taş ile ezilip, sonra yakılıp araba ile üzerinden geçilerek öldürülen 16 yaşındaki Yasin Börü için de benzen bir duyarlılık göstermemiş ise tribünlere oynayan futbolcudan pek bir farkı yok.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Ekim'de böyle bir tweet hatırlamıyorum.
  • Bu konu ne ya, gündem bulandırmak mı amaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Elbette. Başka ne "olacağdı"?
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum, bir de söylemek istediğim bir şey daha var. Sanki polisler ilk defa Berkin'e karşı biber gazı tabancasını yaralayacak şekilde kullanmış gibi bir algı yaratılıyor. Geziye katılan herkes bilir ki gaz fişekleri genelde usulüne göre havaya doğru değil de doğrudan eylemcilere doğru atıldı. Böyle olunca çok sayıda yaralanmalar oldu, bir arkadaşım da gözünü kaybetti. Berkin Elvan'ın ise kafasına isabet etti ve ölümüne sebep oldu.
  • Eskiden Berkin'e kızardım. Şimdi görüyorum ki, o sadece çocuktu. Çocukken yapılan yanlışlara kızamıyorum artık. Derdimiz bir çocuk olmamalı. Hele hele çocukların üzerinden ölü yarıştırılması da hiç hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bugün de AKP'li olmuşum

Çözüm süreci döneminde AKP'yle yan yana, sımsıkı olanlar bugün bana AKP'li diyor.

YAVAŞ'ı da CUMHURBAŞKANI yapacağız, CHP'deki Canan-Sezgin gibilerini de partiden temizleyeceğiz, Menzil ve türevlerini de kapatacağız.

Benim safım belli ama siz yarın Binali Yıldırım, CHP'ye katılsa onu da savunursunuz.

Alıntıları Göster
    daha kucuksun galiba.

devlet 12 yasinda Eren`i koruyamiyorsa bence sorgulaman gereken bu dur!

devlet 12 yasinda cocugu terorist diye vuruyorsa, bence sorgulaman gereken bu dur!

birinde besledigi terorurun , karadenize uzanmasi sonucu gencecik cocuk hayatini kaybediyor.

digerinde osloda pkk ile kanka bir devlet ve somurdugu bir cocugun sokakta akp kolluk kuvveti tarafindan vurulup oldurulmesi var ...

bunlari sorgulayamayan adamin oyu gelse ne olur gelmese ne olur ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.