Sizin oradaysa videoya çekip buraya koyarsan hepimiz görürüz. Bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (12. sayfa)
-
-
Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu O kadar şey yapıyor ki bazıları çıldırıyor -
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaicaGoldX -- 12 Eylül 2021; 4:12:5 > -
Metrolari geç kadir Topbaş eseri suanakadar yaptığı 450 milyon dolar ihracat yaptı büyük başarı 😂 -
"akpli değilim ama... "diye başla yazına. inandırıcı değilsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gizli çekim yapacak yerim yok ister inan ister inanma maganda aileler bunlar başıma bela mı alacağım. getiren arabadaki kızı bile tehdit ettiler fakir olduğunuza pek inanmadım diyince. ama sana ibb nin yardım yaparken kendi paylaştığı bi resmi göstereyim kaldırdılar ama neyse. buna da inanmazsınız siz şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Aralık 2020; 14:22:51 > -
25 yıldır Istanbul'u yönetenlere bir kere hesap sormayıp, 1 yıldır Istanbul'u yönetenden 25 yıllık icraat beklenmesi de ayrı bir gariplik..
-
Çalmıyor çaldırmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: piwi25 yıldır Istanbul'u yönetenlere bir kere hesap sormayıp, 1 yıldır Istanbul'u yönetenden 25 yıllık icraat beklenmesi de ayrı bir gariplik..
Pmurgasızlık ve riyakarlık işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl güzel yazmışsın öyle okudukça okuyasım geliyor. Ellerine sağlık
-
Ya dünyadan haberiniz yok ya da bu haberlere gözlerinizi kapatıyorsunuz hocam :)
Onlarca adrese teslim ihaleler çıktı, 3 kuruşluk şeye 5 lira para ödediler.. Neler neler.
Nasıl olsa sözünüzden dönmeyeceksiniz, fanatiklik gözünüzü bürümüş. Ondan sizinle tartışmayı gerekli bulmuyorum ancak haberiniz olsun istedim:)
-
Bir açsana bunlar nasıl olmuş. İbb tarihi boyunca görmediği denetlemeyi yiyor ama sen hala bunlardan bahsediyorsun. Bence senin gözlerini fanatiklik bürümüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 11 Aralık 2020; 15:44:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShinQdaSiz ve sizin gibilerin KURAN'I KERİM ve ALLAH'a gönülden samimi yönde inanmadığınıza artık hemfikirim. Ettiğinizi bulasınız inş.
Öyle bir mecburiyet mi var ?
-
Hocam devletin denetimini boşver, bunların hepsi şeffaf bir şekilde yayınlanıyor. Aynı denetimi sen de yapabilirsin.
https://twitter.com/yerelkulis hesabını takip edebilirsin birçok ihaleyi paylaştı bu güne kadar. https://twitter.com/kenan_kiran aynı zamanda bu hesaptan da paylaşılıyor. Adamların sözüne inan demiyorum, açık kaynak şekilde paylaşıldığı için aynı veriyi sen de araştırarak doğrulayabilirsin.
En ilginci de bu, söyleşi yapılacak diye ihaleye çıkılıp firmaya ödeme yapılıyor ancak söyleşiye katılacağı belirtilen isimlerden hiçbirinin böyle bir söyleşiden haberi dahi yok. Neler neler var daha
-
Bunların hepsinin açıklamaları yapılıyor mesela o söylediğin söyleşinin yapılmadığı iptal edildiği ve parasının geri alındığını açıkladılar. Verdiğin iki kaynakta tamamen hükümet yanlısı kaynaklar. -
Ben hiçbir yerde dediğiniz gibi bir açıklama göremedim hocam. Link paylaşır mısınız?
Hükümet yanlısı bir kaynak olması şu durumda önemsiz kalıyor hocam çünkü yapılan haber yorum değil somut bir gerçeği içeriyor. Zaten muhalif kaynakların bu haberleri görmezden geldiği de bir diğer gerçek. -
Yapılan sözleşmeyi paylaşıyor bakabilirsin. İş yapılmadıysa para ödenir bu kadar basit. Forumda da konuşuldu. Algı yapmaya gerek yok. Hükümet yanlısı bir kaynak olmasının önemi var çünkü yalan haber yapılıyor. Yine söylüyorum, ibb Ekrem İmamoğlu geldiğinden beri hiç olmadığı kadar denetime tutuluyor. Buna karşılık tüm ihaleler halka açık bir şekilde belgeleriylen yayınlanıyor. Bir sorununuz varsa ararsınız ibb’yi yardımcı olurlar. Bir yanlış yapılırsa emin ol buna karşı çıkılır sen meraklanma. Somut bir gerçek istiyorsan para yok diye açılmayan Mehmutbey- Mecidiyeköy metrosuna bakabilirsin örnek olarak. Ama illa bir yanlış istiyorsan yardım kolileri ve ibb üniversite bursundan haksız yere yararlanan bir çok insan var onlara karşı çıkabilirsin. -
Hocam yalan haber yaptığını iddia edebilmeniz için bu haberi çürütebilmeniz gerekiyor. Kamuoyuna açık bir ihale sonucunu paylaşıyor adam, bunu nasıl çürütebiliyorsunuz acaba? Ayrıca araştırdım ancak bu ihalenin ödemesinin iade edildiğine dair bir açıklama bulamadım. Bir de bu sadece sözleşmeden ibaret değil, ihaleye çıkılmış ve kazanan firmaya ödemesi yapılmış.
Bunun gibi onlarca ihale var, ön yargını bir kenara bırakıp okumanı ve araştırmanı istiyorum yalnızca senden
Bu denetlemeler sonucu yaptırım uygulanmamasının sonucunu İmamoğlunun küçük bir çocuk gibi yaptığı yaramazlıktan sonra halka acitasyon yapmasına bağlıyorum. Sonuç olarak bu adama soruşturma başlatıldıktan sonra ağlayarak halka birşeyler söyleyecek, ve eminim binlerce yüzbinlerce kişi ne olduğunu bile araştırmadan adamı savunmaya geçecek. Ülkemiz halkının üzücü gerçeği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revilationer -- 11 Aralık 2020; 16:10:14 > -
2016 yılında yapılan bir hikaye. İhale şartnamesini bulursanız, yapılmayan bir iş için paranın geri ödeneceğini görebilirsiniz. Bunu geçtim yargıya taşınmış bir ihale hala da bir sonuç çıkmamış. Elbette o para geri ödenmemişse bir yaptırımı olucaktır fakat yargıdan bile sonuç çıkmadıysa daha tartışmaya devam etmek için bir neden görmüyorum. Alttaki paragrafınız ise tamamen komedi. Yaptırımların uygulanmaması ortada bir şey bulamadıkları için olmasın. Halkımızın üzücü gerçeği diyorsunuz ya o gerçek bundan önce İBB ye ses çıkarılmamasıdır. Burada İstanbulda yaşamıyorsanız ötmeyin. Emin olun bir yoksuzluk veya herhangi bir hizmet yapılmazsa İstanbul halkı buna gerekli tepkiyi seçimde verir. İktidar pohpohlaması yapmaya gerek yok. -
Hocam siz son söylediklerinize gerçekten kalpten inanıyorsanız daha da birşey demiyorum:) Barış Yarkadaşa bile yazdıklarından ötürü tepki gösteren bir kitle sonuçta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X