Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
17.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
337 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o avatarındaki karakterin oğlu falansın herhalde sen, sen kendin ben chpliymişim gibi imamoğlundan cevap vermeye başlamadın mı?

ne anlamam gerekiyor bundan?

ben halkı eleştirmiyorum, halk dediğin zaman 88 milyon adamı hesaba katarsın, ben partizanlık yapanlardan bahsediyorum. yoksa benim gibi düşünen çok adam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 13 Aralık 2020; 23:49:58 >
  • yaw he he.ben elemanın birine tükürdüğünü yalatırken sen atladın benim cevabıma.

akpliler alnı secdeye varıyor diye oy veriyor diyorsun ve sen partizan değilsin.yani 21milyon insanın kendi fikri ve aklı yok, bakıyorlar alnı secdeye varıyor gidip ona oy veriyorlar.bunu diyen adam partizan değil,hele chpli hiç değil.yersenEkrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

• pakimeno kullanıcısına yanıt

okuma yazma kabiliyetin zayıf galiba, ben akplilerin hepsi adamın alnı secdeye geliyor diye oy veriyor demedim, ama sadece adam namaz kılıyor, müslüman diye oy veren adamlar var bu ülkede dedim.

ben 2 partiyede hayatım boyunca oy vermedim, vermemde, kimin partizan olduğu belli oluyor merak etme sen.

• Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı?

çevir kazı yanmasın Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı?
    şuna cevap ver lütfen: ekonomik kriz bütün ağırlığı ile hissediliyorken, geleceğe dair olumlu tek bir ışık görünmüyorken, akpnin oyu neden %35 lerde? böyle berbat bir durumda iktidar partisi yerine başka alternatifler aramak dünyadaki en büyük doğrulardan biri değil mi? başka neden oy veriyor akpye bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

şuna cevap ver lütfen: ekonomik kriz bütün ağırlığı ile hissediliyorken, geleceğe dair olumlu tek bir ışık görünmüyorken, akpnin oyu neden %35 lerde? böyle berbat bir durumda iktidar partisi yerine başka alternatifler aramak dünyadaki en büyük doğrulardan biri değil mi? başka neden oy veriyor akpye bunlar?

çünkü alternatif olabilecek biri yok.yani tayyip erdoğan 100 iş yapıp 30 doğru 70 yapıyorsa kılıçdaroğlu 1 doğru 99 yanlış yapıyor.bu ülkeyi kılıçdaroğlu tayyipten daha iyi yönetir diyen aklı başında bir kişi olduğunu sanmıyorum.kılıçdaroğlunun kendisi bile gerçekten böyle düşünmez.dolayısıyla kötünün iyisini seçiyor. benim gibi akpye oy vermek istemeyen birçok kişi bir sonraki seçimde akpye ve chp ye atmayacağını biliyor ama kime atacağını bilmiyor.bu kararsızlar az önce bahsettiğim nedenden dolayı dönüp yine akpyi mhpyi seçiyor.

asıl siz böyle bir chp ye 20-25% arasında oy nasıl veriliyor bence onu açıklayın?şişlide efsane sarıgül dspden aday olmuşken kimsenin tanımadığı m.keskin başkan olmuşsa,izmirde özfatura sonrası belediye hiçbirşey yapmamasına rağmen yinede her seçim chp kazanıyorsa kimse akplileri bağnazlıkla suçlamasın.iğneyi kendinize batırın ondan sonra çuvaldızı akplilere batırın.

Muhalefet demek chp mi kardeşim chp iyi parti hdp saadet deva gelecek bunların hepsi muhalefettir akp medyası senin beynini yıkamıs malesef oy verecek kim var ya bosver verelim rte ye saray yapsın en iyisi katara satıs yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt

işte en güzel örnek."rte saray yapıyor" "katara satış yapıyor" "sizin beyniniz yıkanmış" "ahaber izleyen kütle" "aktroll"

olamadık işte sizin gibi ilim irfan konularında zirveye çıkmış ulu bilge biri. keşke sizin gibi bütün gün uluslararası makale irdeleyip, bilimsel deneyler yapalım kalan vaktimizde dinlenme amaçlı belgesel ve bilimsel programları izleyelim ama olmuyor işte kahvehanede karşımızda ahaber önümüzde sabah gazetesi kılışdarın sskyı batırmasını konuşuyoruz.

• Bitmiş Metro hattını açmış. Büyük başarı gerçekten. Zor bulunur bu. Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

M7 metro hattı.

ben akp'nin 70 yanlışını tek tek sayarım. sen kılıçdar'ın 99 yanlışı sayabilir misin gizli akpli? gerçek yüzünüz görünüyor, aman dikkat.

ülke iflas noktasına gider halde, bizlerin cebindeki paranın alım gücü her an daha da düşüyor. sen ampule verip, bize de laf yetiştir, e mi?

• Baya çok şey yapmış ekrem abimiz

• bende sayarım ve çevremdeki akplilere sayıyorum kardeşim rahat ol kılışdarın 99 yanlışını da sayarım ama sen böyle yazdığına göre sayamazsın çünkü sana göre onlar yanlış değil.partindeki taciz-tecavüz olaylarının sorumlusu bile akp.partindeki yolsuzlukları senin genel başkanın hükümet yetki vermeseydi diyerek akp suçludur diyebiliyor sende inanıyorsun bunlar kılışdarın 99 yanlışında değil akpnin 70 yanlışında sana göre.sana göre bilmem kaç milyar dolarlık doğalgaz bulunması başarı değildir ama imamoğlunun yurtdışından kredi alması başarıdır vs vs.sizin gibi muhalefet olduğu sürece tayyip bu ülkede seçim KAYBETMEZ.Kılışdar da genel başkanlığı kaybetmez.

• Kıçınıza da yırtsanız üç yıl daha görevde olacak arkadaşlar. Bu kadar ağlayıp zırlamaya değer mi? RTE’nin deyimiyle ‘Topal ördek’ olmasına, RTE’nin tüm engellemelerine karşın az çok çalışabilmesi başarıdır. Akp bir daha İstanbul ve Ankara’yı a-l-a-m-a-z. Yoksulluk milletin canına tak etti. Bana kalırsa tüm karadenizliler siyasetten men edilmelidir. Özellikle Trabzonlular. Ne çektiysek bunlardan çektik. Bu uğurda İmamoğlu’nu rahatlıkla feda edebilirim.

• prestij06 P kullanıcısına yanıt

Ben doğma büyüme istanbulluyum. Bok gibi kent. Betondan geçilmiyor. Estetiğe dair hiçbir şey yok. Laz müteahhit terörüne kurban edilmiş, her tarafından suriyeli-afgan- fışkıran,, olması gerekenden iki katı nüfusa sahip leş bir şehir işte. Tipik bir akp icraatı. 20 yıl önceki İstanbul’u çok özlüyorum.

ne kadar gizlemeye çalışsan da ne olduğun net olarak belli . beylik uydurmasyon ahaber ağızları ile kimseyi kandırmazsın. yüz kızartıcı bir şeyle alakası olduğu iddia edilen kişilerin direk partiden ihraç edildiğini duymak istemezsin. aynı, çocuklara tecavüz edildiğinde tepki olarak "bir kereden bir şey olmaz" diyen sizinkileri duyamadığın gibi. sizden bir şey olmaz artık. ben umudumu kestim. direk bloku yolluyorum, hayrını gör.

• puhaha.deve kuşu gibi göm kafanı kuma.ensar vakfında şerefsizin biri tacize karışınca tüm ensar vakfı suçlanıyor, chpliler yapınca çapkınlık olup tüm parti kadını suçluyor. Ensar vakfındaki şerefsiz ağır ceza alırken Didim belediye başkanına arkandayız mesajı verilip yanına kadar gidiliyor.Partiden ihraç edilen yok kardeşim ama bu haberi yapma denmesine rağmen artık tahammülü kalmayan ve ifşa eden Barış Yarkadaş Halk Tv den ihraç ediliyor.Gerçekleri göremeyen deve kuşu ruhlularda onu bunu bloklayıp kendilerini haklı görüyorlar.Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

• 20 yıl önce haliç kokuyordu. çöp dağları vardı. sokaklar pislikten geçilmiyordu. şimdi koku yok bakalım kaç sene dayacanacak. sular akmıyordu. koskoca megakentte millet su taşıyordu. dünyada büyükşehirler zaten betondur. adı üstünde Büyük şehir. doğa istiyorsan köyüne gideceksin. eski bok kokan İstanbul u özlüyorsan bi şey diyemicem sana da o layık

• cehape gelince yoksulluk bitecek halk zengileşecek yani :) son 3 yılda bu ülkenin başına gelenler Avrupada bir ülkenin başına geldiyse batardı. nerdeyse tüm dünya ülkemize ekonomik savaş açmış durumda. buna rağmen iyiyiz. buna rağmen yıkılmıyoruz. şu süreçte cehape başta olaydı vay ülkenin haline! bu mal millet patates soğan davasına imamoğluna oy verdi. sabredemedi. şuan patates 2 TL soğan da 1.5 TL almayanı dövüyorlar. Bi de ezilmişi oynadı kazandı İstanbul u. Ha keza Ankara da öyle. Bence cehapenin görüp görebileceği en büyük başarısı. zaten tarihinde başarısı yok. daha da olamaz. cinsellik sapıklık muhabbeti de çıktı ya millet iyice tiksindi. Ensar vakfının tamamını sapık ilan ettiniz. cehape nin de tamamını sapık ilan etsenize. nerede feministler, nerede kadına şiddet grupları? samimi değiller. tasmalarının kimlerin elinde olduğu belli. halk olarak halen bu başarısız, milletin örf, adet ve ahlakıyla dalga geçenleri destekliyorsunuz ya yuh olsun size. topluca bloklayın beni bıktık usandık artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 21 Aralık 2020; 14:18:38 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.