Mansur yavaş belediye başkanlığından fazlasını yapamaz o adamda kukla dahi olsa yönetim vasfı yok. Kukla olarak en uygun imamoğlu.. Avrup abd de kime yanaş derse ona yamalanmaya çalışıyor işte. İşin komik tarafı %40lık güncel koyun kesim bu iddaları ört pas etmeye çalışıp sessizliklerini koruyorlar. |
Ekrem İmamoğlu: 'TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum.' (2. sayfa)
-
-
Aynen katılıyorum. Evet İmamoğlu bu noktada yapı olarak daha ön plana çıkıyor ama adamlar popüler olana, sahada daha ön planda olan kazanan ata oynamayı tercih edeceklerdir. Yoksa bence de Mansur belediyecilik ötesinde siyasi kabiliyeti olan bi adam değil. Bi kere hitabeti yok, konuşma tarzı kötü. Ama onlara hitabet bi yere kadar lazım, önemli olan kendileriyle ortak çalışacak adam olması. B planı olarak yine de yedekte tutarlar bi süre daha. Kızı da İngiliz vatandaşı olmuş zaten. Oradan da zaafiyetini bulup kullanabilirler belli olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence şampiyon takım tebrik edilir (siyasiler için söylüyorum) hangi ligde olursa olsun. Bundan sonra belki milat olur, hepsini tebrik ederler.
Ha farkındalık için de yapıyorsa helal olsun, sonuçta siyasetçiler bazı şeylerin getirisini ve götürüsünü öngörmek zorunda.
-
Senin gibi algıcılar zaten hatırlamaz. Hatırlamak için önce beynin olması lazım. Ben Müslümanım diyorsun ama yalancılık ve sahtekarlıktan başka hiçbir şey yapmıyorsun köftehor.
Bu da sana KAPAK olsun. Forum adminlerine buradan sesleniyorum. Bu yalancı algıcı sahtekarı artık cezalandırın.
Şimdi KUDURABİLİRSİN. İstersen çık TEPİN
Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) on XtwitterTFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen şehrimizin köklü kulüplerinden Eyüpspor'un (@eyupsporkulubu) futbolcularını, teknik heyetini, yöneticileri ve taraftarlarını tebrik ediyorum. 🏆https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1391029221506654212 -
Sen bilmezsin EYÜP İstanbulda bir ilçe ve EyüpSpor İstanbul takımı zaten. Kendi şehrinin takımını bir zahmet tebrik etsin. ( Sponsoru ve maddi destek sağlaması bile olabilir kendi şehrinin takımı olduğu için. )
5 yılda her yıl 3 takım çıkıyor desek 15 tane kutlama mesajını bul bakayım bulabilecen mi... Mal bulmuş mağrubi gibi 2021 yılından sadece İstanbul takımını mı bulabildin tebrik ettiği ?
Not: Siyasiler siyaset gereği Süper lige çıkan takımları kutlarlar Avrupa'da başarı alanları kutlarlar. Dünya genelinde başarı sağlayan sporcuları kutlarlar. Ama 2. ligten TFF'ye yükseleni KUTLAMAZLAR. Çok ama çok nadirdir kutlamalarıda.
Burada siyaseten AMED spor üstünden birilerine selam çakılmaya çalışılıyor bu kadar basit. Az bucuk siyaset bilen herkes bunu anlıyor zaten. Yakında bak gör AMED spor yetkilileri ile de görüşektir selam daha kuvvetli gitsin diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Nisan 2024; 15:32:28 > -
Ya su özkani beslmeyin tam zaman öldürücü
Bi tartisiyorsun 4 5 saatini çaliyor insanin
Abilerinden öğrendigi algilari yazip duruyor
Chatgpt bing bile bundan daha yaratici bu direkt chat robotu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Nisan 2024; 16:3:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AKP'li vekilde tebrik etmiş. DEM'e selam çakmış diyebilir miyiz :)
Galip Ensarioğlu (@GalipEnsarioglu) on XtwitterSevgili hemşehrilerim ve ülkemizin kıymetli futbolseverleri, Amedspor’umuzun TFF 1. Lig’e şampiyon olarak yükselmesiyle, büyük bir sevinç ve gurur yaşıyoruz. Bu başarı, takımımızın sahada sergilediği olağanüstü mücadele kadar, şehrimiz ve bu ülkedeki birlik ve beraberlik içinde…https://twitter.com/GalipEnsarioglu/status/1784585398263427232 -
Aynı şeyleri neden 3-5-10 kere atıp duruyorsun ? Ayrıca ana hesabın gene mi banlandı gene aktif buna geçtin.
Adam Kürt ve Diyarbakırlı zaten kendi şehrinin takımını tebrik eder kime ne bundan ? Sürekli sap saman ot ne varsa karıştırıp çorba ediyorsun.
Kendi şehrinin ilçen hatta belde takımın bile başarı elde etse bunu kutlarsın zaten. Ama her yıl 3 takımın inip çıktığı ve 5 yılda 15 yakımın geçtiği yerde hiç birini kutlamayıp birden AMED SPOR sevdasına girmek başka bir boyut bunu anla artık.
-
Azılı tekerlek 👌 @ozkasnak gene algı yalan dolan çalışmasına ara vermeden devam ediyor bu böyle utanmaz ar haya namus şeref yoksunu tekerlek troll..
https://analizgazetesi.com.tr/haber/-imamoglundan-eyupspora-tebrik-mesaji-5808/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahmed spor daha önce de 1 lige çıkmış takım AKP Bahçelinin koltuk değnegi desteği olmasa şimdi tüm AKP liler tebrik mesajı için sıra girmişti bile.. amida haberAK Partili vekilden Amedspor mesajı: Süper Lig’e yükselecekhttps://amidahaber.com/politika/ak-partili-vekilden-amedspor-mesaji-super-lige-yukselecek-10735h
-
B0P esbasksnligini Erdoğan kimseye kaptırmazzz 🤣 merak etme sen iktidarı bırakır B0P esbasksnligini bırakmazzz
yeni journal, haber, haberler, son dakika haberler, güncel haberAK Parti adayından Amedspor paylaşımıhttps://www.yenijournal.com/ak-parti-adayindan-amedspor-paylasimi
Gündem AKP 'den CHP 'ye geçen belediyelerdeki devasa borçlar, bir şömine için 1.5 milyon TL verip mini bir Dolmabahçe sarayına çeviren makam odaları, kamuda kolpa tasarruflar olması gerekirken akboyların tuzağına düşüp yine gündem değişiyor.
Bırakın kimin ne dediğini neyi kutladığını. Cambaza bak oyunu oynanıyor.
Asıl gündemimiz milleti söğüşleyenler
Attığın linkleri niye önce okumuyorsun? Biri Diyarbakır milletvekili, biri de Diyarbakır belediye başkan adayıymış. Memleketlerinin takımı. Ekrem Diyarbakırlı mı?
Neyi öngörmek oluyor bu açık konuşurmusun?
Amed spor hayranlığı varmı?
-
Kürt seçmene hoş gözükmek için jest yapmış işte, akpsporlular da sabahtan beri ağlıyor maalesef bu yüzden nedense.
-
TFF Amedspor'a lisans vermiş mi? Vermiş.
Olay bitmiştir. Ne alıp veremediğiniz var.
Dersim için de buna benzer olmasa da aynı muhabbet dönüyordu. Erdoğan Dersim için özür dileyince trolleri R yaptı hemen. Şuraya kanıt koyayım da sonra algıcı demesinler.
Recep Tayyip Erdoğan on XtwitterDersim olayları sebebi ile devlet adına özür dilemek gerekiyorsa ben özür dilerim ve diliyorum #OzurDilerizDersimhttps://twitter.com/RTErdogan/status/139386012521603073 -
Bak işte mesele tam olarak bu...
Ama ölümüne CHP savunucuları halen daha yooo aslında hep yapıyor Selam çakmak yok hoş görünmeye çalışmak yok gibi sunmaya çalışıyor.
Not: Bu arada AmedSpor'u tanımam etmem takipte etmem ama eski dönemlerde çok sakıncalı açıklamaları twitleri hareketleri oldu. ( Tabii bazı şeyler etki tepki meselesi yanlışa daha yanlışla cevap veren takımlarda oldu Amed spora yanlış yapan ayıp eden kuluplerde oldu.)
Bu son Diyarbakır belediyesi sitesinde bayrak kaldırma olayı sonrası tribünlerde taraftar hep birlikte İstiklal marşı okuyarak gönlümü kazandı benim açıkçası lakin takım içersinde yönetim kadrosu içinde sıkıntı var mı yok mu insanlar tam emin olamıyor. Takımın renkleri bile sakıncalı çünkü.
Ama şu söylem dili bu zihniyet devam ediyorsa takım yönetiminde sıkıntı var demektir... Yoksa düzgünce maçlarını oynayan ideolojik tartışmalara siyasete girmeyen bir takım olursa kim ne diyebilir Amedspora.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Nisan 2024; 22:37:31 >
-
Bizim polisimiz, savcılarımız var, bir şey yapmadıklarına göre sıkıntı olarak görmüyorlar demek ki.
-
Hayır Trabzonlu Ekrem dahil yüzlerce siyasetçi sanatçı sivil toplum kuruluşu vs vs Amed Spor tebrik etmiş . Ekrem her zaman sporun içinde olan yöneticilik yapmış kişi çıkan tüm takımları tebrik etmiş ediyor bundan dogal ne var Erdoğan çıkan takımları hiç tebrik etmedi mi gesmiste olsun bugün olsun Erdoğan Trabzonlu mu İzmirli mi Sakarya mi duzceli mi yoksa soyu sopu bilinmediğinden mi tebrik ediyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X