Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: 'TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum.' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Süper lige değil, alt liglerde yükselenleri memleketi haricinde tebrik eden var mı onu göster sen. Bu arada ben mozambikliyim. Soyum ünlü kabile reisi agucugubugubuguhuahua'ya dayanıyor. Ya sen nerelisin kimlerdensin? Yoksa cumhuriyete geçince gökten inenlerden misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM2023'de bile Amedspor'un parasını sıfırlayıp çoğunlukla rakiplere heal atıyordum.

Bunlar Türkiye Cumhuriyetine tepki olarak top oynuyor başka bir şey değil.

Elemanın biri çıkmış ağzında jiletle saldırıda bulunuyordu, futbol tarihinde başka böyle örnek var mı duymadım.

• Sezgin tanrıkulu nun kutlamalara katılmasıyla hain bir takım olduğu kanıtlandı.

• Konudaki chp gönüllüsü DEM/CHP kardeşliği ortakları neden alınıyorlar ?

İmamoğlu'nun DEM OLMAZSA Olmayacak Biri olduğunu Herkes biliyor.

İmamoğlu mardin diyarbakır turları atıp DEM ne derse Özgürle beraber boşuna desteklemiyor

Bilim insanlarıymış

Kayyum demokrasi hikayeleriymiş...

Kürt Milliyetçiliğinin en büyük destekçisi rolünü kimseye vermez Ekrem Ekrem İmamoğlu: "TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum." 

• BJK kullanıcısına yanıt

tatlısu kurnazı ne var bunda derseniz tabi çünkü özgür bey arkasında duruyor aynı zihniyet sizin gibi.Ekrem İmamoğlu: "TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum." 

Ekrem İmamoğlu: "TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum."
    Ekrem İmamoğlu: "TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum."ınstagram
    Takvim on Instagram: "🔴 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK propagandası yapması nedeniyle Türkiye'de futboldan men edilen Amedspor'un eski futbolcusu Deniz Naki'yi savundu. 📌 Deniz Naki 2015'te Tunceli Polis Karakolu'na PKK saldırısı olduğu gün "Dersimin yiğitlerine bin selam olsun" paylaşımı yapmıştı."
    https://www.instagram.com/takvim/reel/C9AHfmAKd46

Ekrem İmamoğlu: "TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u kutluyorum."ınstagram
    SPOR on Instagram: "Amedspor-Bursaspor maçı öncesi bazı Amedsporlu taraftarlar tribünde sözde kürdistan bayrağı açtı #Amedspor #Bursaspor"
    https://www.instagram.com/spor/p/Ci7_Nj0tQOt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 4 Aralık 2024; 9:1:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.