< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 22 Ekim 2020; 1:38:28 > |
Eksa E900 Pro İnceleme(Rampage Drop Plus)
-
-
Hocam memnun musunuz hala, bugün yarın elimde olur benim de. Pc ve ps için aldım
Her şey dahil 200’e geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 12 Ocak 2021; 16:22:26 > -
güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
-
Hocam Forum da kendi aliexpress kuponunu kendin al diye bir konu var oradan plati.ru sitesine girip 20dolar üstü alışverişe 20 dolar kupon tanımlı bir hesap satın aldım, ve hesaba 5 dolar ödedim yaklasık 40tl. Ürün kargoyla beraber 37.19’dan 17.19 dolar’a düştü. 17.19’da 134tl yapıyordu aldığım zaman. Ve 30tl’de gümrük vergisi var. Hepsi toplam 200-210 yapıyor. Çoğu kişi kupondan yararlandığı için aliexpress 20 dolarlık kuponu kaldırmış sanırım ama bu konuyu incelerseniz farklı kuponlar var
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=146904662 -
Hocam artık epeydir kullanıyorum ve genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ekolayzır ayarlarıyla biraz daha uğraştım ve müzik konusunda biraz daha iyi hale geldi ama incelemede de dediğim gibi yine de yeterli kalmıyor. Belki lazım olur diye ayarlar sırasıyla, 0-0-0-0-0-(-3)-(-3)-4-5-5 şeklinde. Bunun dışında bolca Warzone ve multi player modunu oynuyorum ve kulaklıkla oynamaya çok alıştım. Sesleri ayırt etme konusunda da fena olmadığını düşünüyorum. En çok da Resident Evil 7 oynarken sevdim, sağdan soldan açılan kapılar efektler hepsini yerinden ve net duydum. Tr'deki fiyat dışında Aliexpress'ten kupon vesaire eklenince o fiyata alınacak en iyi kulaklıklardan oluyor.
NOT: Genel olarak bir şey yazayım Aliexpress ile ilgili. Başka bir konuya yazdığımı aynen alıntılıyorum ''Kupon kardeşliği oyununu ilk kez oynarsanız size 4 dolarlık kupon verir ve davet ettiğiniz her yeni üye için de 4 dolar alırsınız. Ben bir gamepadi bu sayede kuzenimin hesabında 100 tl net indirimle aldım. Kendisi dahil 2 kişiyi daha davet etmişti ve toplamda 200 tl üzeri 100 tl gibi bir indirim kazanmıştık. Mesela başka bir hesapta denedim 66 tl kuponu 100 tl üzeri kullandırdı ama benim hesap yeni olmadığı ve daha önce oynadığım için, 4tl gibi bir kupon verdi ki bunu her gün oynarsanız anlarsınız. Sonrasında ise diğer davetleri de tamamlayıp 100tl üzeri bir kupon yaptım ama bana bunu yanlış hatırlamıyorsam 400 tl üzeri alışverişlerde geçerli olacak şekilde verdi. Yeni kullanıcı olmak ve kuponu çok fazla büyütmemek önemli. Tabi ihtiyaca göre, alacağınız ürünün fiyatı yüksekse ona göre şansınızı deneyin ''.
Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeyin.
-
hocam bugün geldi kulaklık daha doğrusu ben gittim aldım şubeden :D Dediğiniz ayarları yaptım ve baya kurcaladım driverı memnunum şuanlık iyi ki almışım. teşekkürler bilgiler için
-
Hayırlı olsun hocam, rica ederim.
-
bende almayı düşünüyorum sadece kredi kartının biraz zamanın geçmesi gerekli önceki siparişide kuponla vermiştim biraz zaman geçsin.
-
Ürünü şimdi sipariş verdim 179 TL ye denk geldi vergiyle 200 olur herhalde incelediğim kadar fiyatı mükemmel. Tekrar ürün gelince güncelledim durumu -
Bakalım hangimizinki erken gelecek :)
Seninki erken gelirse vergi bilgisini paylaşır mısın?
-
Sizinki gelirse aynı şekilde bilgilendirme yaparsanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mitakcan34
Sizinki gelirse aynı şekilde bilgilendirme yaparsanız sevinirim.Tamamdır kanka paylaşırım
-
Hocam size özelden bir şey yazdım bakarm ısınız? Mikrofon bozuk galiba ya ne yapmalıyım bilmiyorum.
-
US $18.14 41% İndirim | EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4
US $35.44 36% İndirim | EKSA E900 PRO Gaming Headset Gamer 7.1 Surround ses kablolu oyun kulaklıklar için mikrofon ile Xbox/PC/PS4 dizüstü bilgisayar/dizüstü bilgisayar/XIAOMI
yeni versiyonla diğerinin farkısı ne bilgin var mı ?
-
Yenisinde usb bağlantısı type-c ile olurken eskisinde micro-usb ile oluyor diye biliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: naber0Yenisinde usb bağlantısı type-c ile olurken eskisinde micro-usb ile oluyor diye biliyorum
fark yokmuş biri kampanyadaymış aliex indirimi diğeri normal
-
E900 Pro modelini almayı düşünüyorum ben de. 4.5 ay olmuş siz alalı hala memnun musunuz, bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir model var mı? Gümrük vergisi dahil 300 TL üstüne çıkmayı düşünmüyorum, kargo dahil ancak gümrük vergisi hariç 230 TL'ye geliyor şu anda E900 Pro.
-
Hocam oyun oynayacak adam bu kulaklığı kesinlikle sever. Müzik dinleyecek adam beklentisine göre az sever. O fiyata alacağın James donkey 710 olur bir de. İkisini de kullanmış biri olarak E900pro daha fonksiyonlu bir kulaklık ama ses kalitesi olarak 710 da iyi bir kulaklık, mikrofonu da hiç fena değil. Bir ekleme daha yapayım e900pro çok rahat ama bazen kulakları biraz fazla sıcak tutuyor :)
-
Merhabalar. Aynı kulaklığı ben de aldım. E900pro modelini. Bugün birşey dikkatimi çekti. Herşey çok güzeldi fakat usb ile kullanıyorum şuan ve bu şekilde herhangi bir müzik veya başka bir ses açtığımda arkadan bir süre(20sn 10sn.. değişiyor) "hış" sesi geliyor. Özellikle yüksek seviyedeyken bunu daha iyi hisettiriyor. Driver kurmadığımda da aynısı oldu kurduğumda da.
Anakartım b450m s2h.
Jack ile denediğimde bu ses yoktu fakat o güçlü ve yüksek ses de yoktu.
Usb ile sesli sohbette sesi karşıya gönderme sorunuy yokken, jack ile bu sorunla karşılaştım.
Bu bahsettiğim hış sesi sizde de oluyor mu?
Driver usb takılı değilken kurmaya çalıştığımda 'bir eksa aygıtı takın' diyerek kurmadı. Usb ile sorunsuz takılıyor. Ben 7.1 olarak kullanmak istemiyorum fakat usb ile bağladığımda driver'da 7.1 kapalı olsa da
üst tarafta 7.1 yazıyor.
usb ile baslar güçlü olduğundan oyunda silah sesleri vs şahsen benim için bir tık karmaşıklık ve rahatsızlık veriyor. jack ile kullanmak istediğimde ise seslerin yeterli seviyede gelmediğini farkettim.
Sizce bu hış sesi neden olur ?
hyperx amp ses kartını alıp bu kart ile kullanmalı mıyım veya başka bir usb ses kartıyla jack ile bağlayıp mı kuıllanmalıyım kulaklığı.
hış sesi kulaklığın kendi ses kartından mı kaynaklanıyordur ?
ama dümdüz bir kablo olduğu için usb'den sadece güç aldığını düşünüyorum
yardımlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum
@Degethyus hocam özellikle size sormak istiyorum bu hış sesi ile karşılaştınız mı ?
ayarlarım şu şekilde:
disable yaptığımda da değişen birşey yok maalesef
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- empedans nedir kulaklık
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- en iyi kablolu kulaklık
- oyuncu kulaklığı önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X