Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar nasıldır güvenilir mi ? Acil yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kulaktan duyma laflarla milleti fişekliyorlar eksen ayet iyi firma biçok kez alış verişim oldu hiç sıkıntı çekmedim
  • Güvenilir montaj yapıp gönderirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necmi abi vesilesiyle tanıştım ve nisan ayında Kadıköy şubesinden sistem topladım. Çalışan ağabeylerin hepsi 10 numara. Osman abi, Emre abi hepsi çok iyi insanlar. 2. el ekran kartı alacaktım bu işlerden anlamadığımı söylediğimde bana nelere dikkat etmem gerektiğini vs. söylediler. Bundan sonra gözüm kapalı alışveriş yapacağım bir firma. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 6 Şubat 2016; 22:20:04 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=IM9euF7g9uc bu laptopu ordan aldık sıkıntı yoktu

• Bir firmayı öğrenmekmi istiyorsun? ilk önce şikayetvar.com a yazıcaksın.
    Fazlasıyla bilgi sahibi olursun.
  • Hala iyi mi ? Güvenli sorunsuz şekilde laptop alınır mı bu siteden?

• Aradan 2 sene geçmiş ama firmayı yeni tanıdığımdan bildiklerimi aktarayım. Evet, firma güvenilirdir. Mart ayında ASUS PG278QR aldım, sıkıntısız geldi. Döviz kampanyası olduğu sırada aldım. Gerçi diğer firmalar ürüne kampanya yapmamışlardı.
    Ancak ürünü alıp kurmadan önce çok tedirgindim. Eğer üründe bir sıkıntı çıkarsa, firmanın iade prosedürü uğraştıracaktı.

Firmanın sitesine bakarsanız 13/6/2003 tarihli Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükmünü görürsünüz. O yönetmelik 2011 yılındaki yönetmelikle kaldırılmış, 2011 yönetmeliği de 2014 yılındaki yönetmelikle yürürlükten kaldırılmış. Yani, adamlar 15 sene önce üstünden 2 kez değişen yönetmelik hükmünü getirip koyuyorlar. Müşterileri açılmamış ürün alsınlar (!) diye iade prosedürü mevzuata uygun değil. Allah'tan bir sıkıntı yaşamadım, yoksa tüketici hakem heyetine götürmek zorunda bırakacaklardı.

NOT: Size gönderdikleri satış sözleşmesinde iadeyi kısıtlayıcı hükümler koyuyorlar ama aldırmayın. Bir sıkıntı olursa mevzuata aykırı düzenleme (iade hakları 6502 sayılı TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'a dayanmaktadır) yapılamayacağı için bir anlamı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anazer -- 16 Nisan 2018; 16:11:8 >

• thelordof kullanıcısına yanıt
    defalarca ürün almışlığım var sıkıntı yok
  • tiger cage kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim
  • eksen bilgisayardan bugüne kadar 25-30 arası bilgisayar, monitör ve sarf malzemesi aldım..

bozulan ürünlerde servis hizmeti var, tamir ediliyor, edilemeyen ise yenisi ile değiştiriliyor..

ben kadıköydeki şubesinden ve internetten defalarca alışveriş yaptım.. memnun kaldım..

güvenilir bir firmadır bana göre.. hiç hatalarını görmedim..

her zaman yardımcı oldular.

Eksen Bilgisayar'a teşekkür ederim..
  • Eksen bilgisayarın pc toplama sigirbazı hizmeti var mı sitelerine giremiyorum. Montaj yapıyorlar mı

• Daha önce belirttiğim "EKSEN bilgisayar yarım saat içinde çalışmayı durduran bozuk SSD gönderip paramı aldı, iade ve değişim kabul etmedi. 350 liramı hiç etti. Eksen pişmanlıktır. Bir daha ne n11 den ne eksenden herhangi bir alışveriş yapmayacağım." yazıma cevap olarak düzenlemem aşağıda bulunmaktadır.

Sonuç olarak ürün iade kabul görüp, geri ödemem yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanmertcoruh -- 16 Mart 2019; 12:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.