Şimdi Ara

Ekşi de yazar olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ekşi de hesabim var yaklaşık 1 senedir çaylak 25k ile 30k arasi gidip geliyor var mı burada hızlı yazar olmak icin taktik yüce dh forumunun kesin küçük kurnazlıkları vardir diye umut ediyorum.aydinlatin beniii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fular takmalısın, güne kahve ile başlamalısın, evde ayakkabı ile gezmelisin, çok okuyan biriymiş gibi numarasız dinlendirici gözlük takmalısın.

Entry girerken sofistike, absorbe etmek, metafor gibi kelimeleri cümle içlerinde bir yerlere sıkıştırıp, farklılık yaratmalısın.

Sonra arkana yaslan gelsin onay.
  • hükümete küfür et.
  • Kaç entry'in var?
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Hocam,fuları takıyorum fakat malum havalar çok sıcak biraz bunalttığından çıkartıyorum malesef,ayakkabı konusuna gelince aykkabıyla gezmek istiyorum fakat annem kızıyor yerler pislendiğinden dolayı dur diyorum ekşide yazar olacağım fakat dinlemiyor.Gözlük konusuna gelince benim gözler zaten 7 derece bozuk hocam o konuda sıkıntı yok, entr girerkende zengin gözükmeye çalışıyorum entelektüel ve zengin takılmaya çalışıyorum fakat ağız kokumdan yazılarıma odaklanamıyorum bazı sıradan kelimeler yazıyorum buda sıralamanın çıkmasına neden oluyor malesef.
    Arkaya yaslanma konusuna gelince malesef taburede oturuyorum arkama yaslandığımda düşme teklikesiyle karşılaştığımdan yaslanamıyorum aca yaslanmadan da gelir mi onay?
    dediklerinizin %70 ini yapıyorum nerdeyse nerde sorun var neden yazar olamıyorum :(
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    32 adet entrim var.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    hapishanelerde zamanımı geçirmek istemyiyorum. :D

ayrıca ben orda hiç doğrudan küfür eden görmedim sadece sert eleştiriler var hocam küfür yok zaten edemezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekşide Nasıl Yazar Olunur?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuzabdal9

32 adet entrim var.

Hocam ne yaptın? sil o entry'lerin çoğunu, sadece 10 tane bilgilendirici ve formata uygun entry bırak. Bu arada sakın hepsini silme 10'un altına düşürme sıraya baştan başlarsın, 10 tane bilgilendirici entry girdikten sonra diğerlerini sil sadece onları bırak, ben de 1 yıl önce kayıt oldum 8 binlerdeyim şu an, aynı yöntemi uyguladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

quote:

32 adet entrim var.

Hocam ne yaptın? sil o entry'lerin çoğunu, sadece 10 tane bilgilendirici ve formata uygun entry bırak. Bu arada sakın hepsini silme 10'un altına düşürme sıraya baştan başlarsın, 10 tane bilgilendirici entry girdikten sonra diğerlerini sil sadece onları bırak, ben de 1 yıl önce kayıt oldum 8 binlerdeyim şu an, aynı yöntemi uyguladım.

hocam,ciddimisin ya ben entr yazdıkça sıralama düşüyor diye tahmin ettiğimden güzel güzel yazıyordum tavsiyeni uygulayacağım.
    bu favori konusunda fav atmalımıyım atmamalımıyım sen ne yapıyosun bu konuda?
  • quote:

quote:

quote:

32 adet entrim var.

hocam,ciddimisin ya ben entr yazdıkça sıralama düşüyor diye tahmin ettiğimden güzel güzel yazıyordum tavsiyeni uygulayacağım.

Hocam ben her gün giriş yapıp başlık okuyup beğendiğim entryleri favlıyorum, şu an 2207 favladığım entry var faydası var gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

32 adet entrim var.

Hocam ben her gün giriş yapıp başlık okuyup beğendiğim entryleri favlıyorum, şu an 2207 favladığım entry var faydası var gibi

hocam benim bildiğim fav atmak değil fav almak önemli ya sen bayağı favlamışsın

hocam bu favın yanın da yukarı ve aşşağıyı gösteren beğeni veya beğenmeme gibi olan şey ne işe yarıyor ya sen biliyormusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

32 adet entrim var.

hocam benim bildiğim fav atmak değil fav almak önemli ya sen bayağı favlamışsın

hocam bu favın yanın da yukarı ve aşşağıyı gösteren beğeni veya beğenmeme gibi olan şey ne işe yarıyor ya sen biliyormusun

Entryi beğenmeye veya beğenmemeye yarıyor hocam, aktiflik için kullanabilirsiniz onu da, fav almak da önemli fakat o kadar değil, dediğim gibi 10 formata uygun entry en önemli olan.

• Tamam hocam tesekkur ederim.

• 4.800 lerdeyim bugün itibariyle. Geçen hafta 6.000’lerdeydim. 1 haftada 600 küsür fav attım sıralama 1.000 kişi oynadı. Bol bol favla. Böyle 6 ayda yazar olanlar var. Ben sonradan öğrendim işe yaradığını

• Ben yazarım. Çok değişik bir çaylak onay sistemi var. "asdasdas" gibi 10 tane entry yazan yazarlar çaylak listesinden çıkabiliyor. Yada çok saçma, gereksiz, imla kurallarına uymayan, noktalama işareti kullanmayı bilmeyen çaylaklar da onay listesinden geçebiliyor. Önceden ekşi sözlüğün bir kalite seviyesi vardı. Şuan seviye yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

4.800 lerdeyim bugün itibariyle. Geçen hafta 6.000’lerdeydim. 1 haftada 600 küsür fav attım sıralama 1.000 kişi oynadı. Bol bol favla. Böyle 6 ayda yazar olanlar var. Ben sonradan öğrendim işe yaradığını

Tamamdir hocam favliyacagim. Siz kac senedir bekliyodunuz boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Ben yazarım. Çok değişik bir çaylak onay sistemi var. "asdasdas" gibi 10 tane entry yazan yazarlar çaylak listesinden çıkabiliyor. Yada çok saçma, gereksiz, imla kurallarına uymayan, noktalama işareti kullanmayı bilmeyen çaylaklar da onay listesinden geçebiliyor. Önceden ekşi sözlüğün bir kalite seviyesi vardı. Şuan seviye yerlerde.

Aynen hocam ya gördüm onu rezalet gibi rezalet.o kadar gündem olan şeye sözlük tarafindan tek bir kelime açıklama dahi gelmemesi ayri komik bir durum.

Hocam,siz yazarliginizi satmayi dusunurmusunuz?

• Ben mobil uygulamadan giriyorum sürekli loginim. Çıkış yapmam gerekir mi? 36 binlerdeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bu yazarlık ne işe yarıyor cidden biri açıklayabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam, ekşi sözlük de herkesin gorebileceği şekilde yazı yazıyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.