Ekşi sözlük yazarları için 12 Şubat gecesi yani yarın akşam sanırım bi kutlama gecesi varmış Cem Yılmaz sahne alacakmış. 1 Şubat itibariyle ben de ekşide yazar olmuşum. Bu geceye katılabilir miyim davetiyeye nasıl ulaşabilirim?
++
burası ekşi mi de burda soruyorsun? orada yönetime mesaj at, konularında açıkça yazıyorlar sorular için nereye başvurman gerektiği.
yeter duymak istemiyorum defool gözüm görmesin pis nankör
Ekşiye sorman daha mantıklı gibi geldi bana güzel kardeşim
taksim'deki burger king'i biliyor musun?heh işte oradan istiklal'e doğru değil de sola doğru bi yol gider.o yoldan gir içeriye.bi 200-300 metre git.davetiyeleri orada ssg dağıtıyor.id şifreni ver davetiyeni alırsın.
Beyler topluca gidip tatsızlık çıkartmaya ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
Beyler topluca gidip tatsızlık çıkartmaya ne dersiniz
zaten adamlar doğuştan tatsız ve cins
Davetiye dağıtım olayı bitti, geç kaldın malesef. Olay bölümüne ilgili linki yollayıp aktivasyon yapılmasını istiyorlardı. Seneye inşallah.
26 ocak'tan sonra üye olanlara davetiye yollanmadı zaten, seneye gidersin anca.
Artık hepsi ellerinde nutella kavanozu, ağızlarında da kaşıklar, dans ederler.
şu anda çaylak onay listesinde 36331. sıradasınız. 8 ay oldu
Ekşi yazarı olarak belirteyim ki zaten 5000 kişilik salona 12000 kişi geliyor bırak eksik ol. Kaldı ki zaten 13 Ocaktan sonra yazar olanlar isteseler de katılamıyorlar.
oraya değil baska yere gidelim dh gecesi yapalım klasik bir fikir ve beklenebir cevap ama kusura bakmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme