Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ares_turk

babanızın malını mülkünü bu kadar sahiplenmezsiniz.

Konu kapanmıştır..
  • Her konu ile dalga geçmeye çalışan insanlardan dolayı kirlendi forum.Üstelik sadece konu dışıda değil bütün dh nin ismini kirletiyor böyle insanlar.Yeri zamanı gelir yaparsın esprini.Ama her konuda bi espri yapma çabası içinde olan insan oldukça fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

Orijinalden alıntı: ankarali89

Dh ile dalga geçmeyen mi var

en iyinin her zaman düşmanı olur...

En iyi derken? Hangi konuda?

Düne kadar buranın müdavimiydin, iyiki bi inci yazarı oldun tamam anladık artık.

Dünde eleştiriyordum bugünde eleştiriyorum.
    Yarında eleştiricem.
    Bu, forumu kullanmama engel değil. Ha senin DH'ye baktığın açıyla benimki farklı olabilir. Ben konu dışına oturduğum organla gülüyorum, verilen resimlerden ziyade ciddileşmeye çalışıp komik duruma düşen bebeler güldürüyor. Mesela bir otomobil bölümü gayet değerli üyeleri olan iyi bir ortam. Birkaç babasının arabasıyla otobanda makas atan apaçiyi ve marka fanatiklerini saymazsak tabi.

Ayrıca İnci'den önce ekşi yazarıydım. Bu ekşici entel nutella abazalarıyla alay etmeme de engel değil.
    Mensup değilim, üyeyim. Överimde yererimde.

Özet: Bir şey anladığın yok yanlış anlamışsın

Gülmek için ağız organınızı ve yüreğinizi kullanabildiğinizde bizi anlarsınız inşallah.
    Forumu seviyoruz biz, biz de eleştiriyoruz ama iyi niyet besliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Temmuz 2010; 18:26:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

Orijinalden alıntı: ankarali89

Dh ile dalga geçmeyen mi var

en iyinin her zaman düşmanı olur...

En iyi derken? Hangi konuda?

Düne kadar buranın müdavimiydin, iyiki bi inci yazarı oldun tamam anladık artık.

Dünde eleştiriyordum bugünde eleştiriyorum.
    Yarında eleştiricem.
    Bu, forumu kullanmama engel değil. Ha senin DH'ye baktığın açıyla benimki farklı olabilir. Ben konu dışına oturduğum organla gülüyorum, verilen resimlerden ziyade ciddileşmeye çalışıp komik duruma düşen bebeler güldürüyor. Mesela bir otomobil bölümü gayet değerli üyeleri olan iyi bir ortam. Birkaç babasının arabasıyla otobanda makas atan apaçiyi ve marka fanatiklerini saymazsak tabi.

Ayrıca İnci'den önce ekşi yazarıydım. Bu ekşici entel nutella abazalarıyla alay etmeme de engel değil.
    Mensup değilim, üyeyim. Överimde yererimde.

Özet: Bir şey anladığın yok yanlış anlamışsın

Gülmek için ağız organınızı ve yüreğinizi kullanabildiğinizde bizi anlarsınız inşallah.
    Forumu seviyoruz biz, biz de eleştiriyoruz ama iyi niyet besliyoruz.

İyi niyet? İyi niyet karşılıklıdır, ceza geçmişimi sor admin panpalarına Ömer hoca.

Benim mizah anlayışım ve dünya görüşüm bu şekilde güldürüyor beni bu foruma karşı. Ağzım ve yüreğim kusra bakmayın biraz iddialı bir açıklama olacak ama Konu Dışı'nın seviyesine ve zekasına inemiyor, kendime olan saygımı azaltır.

Bulunduğunuz konum itibarı ile sizin akranlarınız nasılki Konu Dışı'nda fazla takılmıyor, bence sizde takılmayın, nacizane önerimdir. Ben neden böyle takılıyorum sorusunun cevabı bu tavsiyede yazıyor zaten.

Ayrıca halen sorumun cevabını alamadım ben, en iyi olduğu konu nedir DH'nin?

• Haala devam ediliyor...

Kırathaneye çevirdiniz forumu
  • Populeriteleri baya düştü napsın gariplerim.Beyinleri artık bu yaz sıcağına dayanamayıp Fatal Error vermeye başlamış olmaki çareyi ona buna laf atmakta buluyorlar...
  • quote:

İyi niyet? İyi niyet karşılıklıdır, ceza geçmişimi sor admin panpalarına Ömer hoca.

Benim mizah anlayışım ve dünya görüşüm bu şekilde güldürüyor beni bu foruma karşı. Ağzım ve yüreğim kusra bakmayın biraz iddialı bir açıklama olacak ama Konu Dışı'nın seviyesine ve zekasına inemiyor, kendime olan saygımı azaltır.

Bulunduğunuz konum itibarı ile sizin akranlarınız nasılki Konu Dışı'nda fazla takılmıyor, bence sizde takılmayın, nacizane önerimdir. Ben neden böyle takılıyorum sorusunun cevabı bu tavsiyede yazıyor zaten.

Ayrıca halen sorumun cevabını alamadım ben, en iyi olduğu konu nedir DH'nin?

Ben iyi niyet görebiliyorum. Siz göremiyor musunuz? Ben hak ettiğimi düşünüyorum. Siz hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?

Panpa nedir? Neden benim panpa(!)larım?

Siz şu an bile kendinizle kavga içindesiniz? Hayırdır? Sıkıntınız nedir? :)
    Haksız yere size ceza verildiğini mi düşünüyorsunuz? Kime kırgınlığınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Temmuz 2010; 18:39:12 >

• donanımhaberli ol delikanlı ol anlamıyorum niye bu kadar ciddiye alıyosunuz. ne bu kavga? donanımhaber forumu konudışından mı ibaret? veya neden ekşi,inci,uludağ gibi sözlüklerle kıyaslıyosunuz? onlar birer sözlük burası ise donanım forum. herkesde bir yazdığı siteyi sahiplenme çabası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 21 Temmuz 2010; 18:46:11 >

• Bırak yaa, inci, ekşi farketmez, en iyisi DH bizim okulda da var bir tane incici, adama oradaki adını ver dedik, veremem orada liseli diye dalga geçerler dedi
  • Forum kendi içinde kavga ediyor ya
  • ite kemikmi atıcaz bide ohoooo ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

hocam eskiden mesajlarina falan dikkat ederdim ama son 2 aydir falan goremiyodum seni
  • quote:

/Ömer
    Beni tanımıyorsun hoca ondan bu konuları tartışmam seninle...
    Ben iyi niyetimin suistimalini fazlasıyla gördüm bu forumda zamanında, görmeye de devam ediyorum yakın zamanda bile oldu her neyse.
    Haketme meselesi değil, haketmediğim cezalar aldım bu yüzden kızgın değilim ama kızgın olduğum taraflar var, bazı DH'liler elime geçse 1 kaşık suda boğarım, dürüstçe söyleyeyim.
    Klişe olacak ama benim yönetici arkadaşlarım da var ve hemen hemen çoğunu tanıyorum yöneticilerin. Hatta Numan ile bir süre aynı evi paylaştık Yönetim odasını da biliyorum, nelerin konuşulduğunu da.
    Sorunum DH'nin kendisi ile değil, bazı kraldan çok kralcı yöneticisiyle, geri zekalı üyeleriyle(evet bazılarımız geri zekalı bu nedenle ceza alacaksam eyvallah, bu sözüme katılmayıp inkar eden yönetici varsa da Allah var yukarıda)
    Tartıştığımız şey ne peki?
    Ben DH'yi sevmesem takılmam, neden buradayım? -Hoşuma gidiyor.
    Ama bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez, neden eleştiriye bu kadar kapalısınız?
    Beni eleştirenler var(bkz bu konudakiler) ben gereken cevabı veriyorum.
    Saygı sınırlarını aşmadığı sürece herşeyi tartışabilirim herkesle, her konuyu.
    Söylediğim ve söyleyeceğim her şeyin arkasındayım. Zamanın ötesinde olabilir, size mantıksız gelmiş olabilir, baktığınız pencereden saçma gelebilir ama ben fikirlerimi saklamam varsa bir diyeceğim söylerim.
    Forumun kötü adamı olacaksam bu nedenle evet kötüyüm ben.

Bu sizi de Numan'ı da yönetici arkadaşlarınızı da güç durumda bırakabilecek bir beyan...

• Tarafını seç oyuna katıl safı olmayan bizden değildir
  • quote:

quote:

/Ömer
    Beni tanımıyorsun hoca ondan bu konuları tartışmam seninle...
    Ben iyi niyetimin suistimalini fazlasıyla gördüm bu forumda zamanında, görmeye de devam ediyorum yakın zamanda bile oldu her neyse.
    Haketme meselesi değil, haketmediğim cezalar aldım bu yüzden kızgın değilim ama kızgın olduğum taraflar var, bazı DH'liler elime geçse 1 kaşık suda boğarım, dürüstçe söyleyeyim.
    Klişe olacak ama benim yönetici arkadaşlarım da var ve hemen hemen çoğunu tanıyorum yöneticilerin. Hatta Numan ile bir süre aynı evi paylaştık Yönetim odasını da biliyorum, nelerin konuşulduğunu da.
    Sorunum DH'nin kendisi ile değil, bazı kraldan çok kralcı yöneticisiyle, geri zekalı üyeleriyle(evet bazılarımız geri zekalı bu nedenle ceza alacaksam eyvallah, bu sözüme katılmayıp inkar eden yönetici varsa da Allah var yukarıda)
    Tartıştığımız şey ne peki?
    Ben DH'yi sevmesem takılmam, neden buradayım? -Hoşuma gidiyor.
    Ama bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez, neden eleştiriye bu kadar kapalısınız?
    Beni eleştirenler var(bkz bu konudakiler) ben gereken cevabı veriyorum.
    Saygı sınırlarını aşmadığı sürece herşeyi tartışabilirim herkesle, her konuyu.
    Söylediğim ve söyleyeceğim her şeyin arkasındayım. Zamanın ötesinde olabilir, size mantıksız gelmiş olabilir, baktığınız pencereden saçma gelebilir ama ben fikirlerimi saklamam varsa bir diyeceğim söylerim.
    Forumun kötü adamı olacaksam bu nedenle evet kötüyüm ben.

Bu sizi de Numan'ı da yönetici arkadaşlarınızı da güç durumda bırakabilecek bir beyan...

Bu da sizin asıl niyetinizi belli eden bir beyan.
    Ev arkadaşım bilgisayarla uğraşırken yanında oturmak suç mu?
    Bunu koz olarak kullanmayı düşünecek kadar alçalmak suç değil tabi yapabilirsiniz. Alakadar olanların bu olaydan haberi vardı zaten. Dediğim gibi lafımı esirgeyecek değilim. Takıla takıla o cümleye mi takıldınız?

• quote:

Bunu koz olarak kullanmayı düşünecek kadar alçalmak suç değil tabi yapabilirsiniz. Alakadar olanların bu olaydan haberi vardı zaten. Dediğim gibi lafımı esirgeyecek değilim. Takıla takıla o cümleye mi takıldınız?

Benim niyetim bu forumda aşikâr. Siz ne anladınız bilemem...
    Ancak yönetici tanıdıklarım var, yönetim odasında neler konuşulduğunu bile biliyorum demenizdeki amaç nedir?
    Bizim bilmediğimiz ne konuşuluyor ki siz bilince bizden farklı oluyorsunuz?

Olaydan haberleri vardır ya da yoktur, bilemem de bunu burada neden söyleme gereksinimi hissettiniz onu merak ediyorum.

Forumu eleştirdiğiniz bir konuda ben yönetim odasında neler konuştuklarını biliyorum diyorsunuz.
    Ne anlamamızı ne tahmin etmemizi bekliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Temmuz 2010; 19:24:59 >

• quote:

quote:

Benim niyetim bu forumda aşikâr. Siz ne anladınız bilemem...
    Ancak yönetici tanıdıklarım var, yönetim odasında neler konuşulduğunu bile biliyorum demenizdeki amaç nedir?
    Bizim bilmediğimiz ne konuşuluyor ki siz bilince bizden farklı oluyorsunuz?

Olaydan haberleri vardır ya da yoktur, bilemem de bunu burada neden söyleme gereksinimi hissettiniz onu merak ediyorum.

Forumu eleştirdiğiniz bir konuda ben yönetim odasında neler konuştuklarını biliyorum diyorsunuz.
    Ne anlamamızı ne tahmin etmemizi bekliyorsunuz?

Amacım:
    Eleştiriyor olmam onları tanımadığım anlamına gelmiyor. Cezaların kişilere göre nasıl verildiğini bizzat gördüm. Fişleme olayının varlığından haberim var. Daha sayayım mı?

Frekans tutmuyor hoca senle. Anlamıyorsun, kolay gelsin.
    Ne kadar anlatırsam anlatayım senin anladığın kadar.

• Ergenlikten yeni çıkmış , kendini sanal alemde kral sanan modlar olduğu sürece haklılar . Haklıyız xP
    Hepsini de musakka - mevlüt yapamıyosun tabi ..
  • Forumda IP ban olmadığı sürece malesef donanimhaber böyle anılmaya devam edicek..Kıskanıyorlar diyen olmuş.Asıl bizim onları kıskanmamız lazım.En ciddiyetsiz başlıkları bile Konu Dışı başlıklarından daha seviyelidir.Eminim burda küfür/argo yasak olmasa inciden bir farkımız olmaz..Tekrarlıyorum IP ban olmadan düzelmiycek..Eskiden sadece konudışı böyleydi(bu kadar değil tabi) ama diğer bölümlerde (en basiti Kültür/Bilim) rahat rahat okurduk.Bilmeyen insan yorum yapmazdı,şimdi diğer bölümlere de sıçradı.Umarım yönetim düzeltir bu forumu yoksa çok kan kaybı yaşıycak/yaşıyoda..iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.