Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

Forumda IP ban olmadığı sürece malesef donanimhaber böyle anılmaya devam edicek..Kıskanıyorlar diyen olmuş.Asıl bizim onları kıskanmamız lazım.En ciddiyetsiz başlıkları bile Konu Dışı başlıklarından daha seviyelidir.Eminim burda küfür/argo yasak olmasa inciden bir farkımız olmaz..Tekrarlıyorum IP ban olmadan düzelmiycek..Eskiden sadece konudışı böyleydi(bu kadar değil tabi) ama diğer bölümlerde (en basiti Kültür/Bilim) rahat rahat okurduk.Bilmeyen insan yorum yapmazdı,şimdi diğer bölümlere de sıçradı.Umarım yönetim düzeltir bu forumu yoksa çok kan kaybı yaşıycak/yaşıyoda..iyi forumlar.

Abi ben bişey sorucam da bu mesela diyelim bana IP ban verdiler e ben modemi resetleyince IP'm değişiyo o zaman ban kalkmış oluyor fake üyelik alamaz mıyım mesela ?

Yoksa o IP başka bi IP mi ?

• Eski üyeler olayı çok dramatize ediyor ama
    Bende 2008'in başından bu yana üyeyim çok eski sayılmam
    söyleyeceğim şu hakikaten artık nerdeyse konudışına hiç girmiyorum
    Ful kız konusu ve yönetim bununla ilgili hiçbir önlem almıyor
    Yönetimin tek derdi siyaset konuşulmasın islamla ilgili paylaşım yapılmasın
    Yok arkadaş biraz yenilikçi kafaya sahip olmak lazım
  • Kuyruk acısı bas baya burda, adam lafı küt diye koymuş bu kadar kasmaya gerek yok. Bu forum kendini ekşi ile bir tutuyor ya da kıyaslıyorsa buna sadece kahkaha atılır. Ekşi'nin iç oluşumundan ve neler yaptığından en ufak bir fikriniz yok. Donanımhaberin geleceği forum_tr 'dır. Bu siteye bu kadar büyütmek anlamsız. Şimdi hemen altına o zaman niye burdasın vb. şeyler yazmaya kalkmayın ben 5 yıldır burdayım ve grafik hep aşağı doğru ilerliyor. Ekşi isterse troll'lerin hepsini rahatlıkla temizler ama kural dışı bir şey olmadığı için dokunmuyor; burdaki gibi kafasına göre takılan modaratörler yok orda. Bugün bir çok insan merak ettiği şeyi google dan wikipediadan önce ekşi sözlüğe yazıyor.

edit: fo_ru_m_t_r yazmak git gide zorlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KedilereFisildayanAdam -- 21 Temmuz 2010; 21:19:03 >
  • adam haklı...

Vahit aga arkandayım

bu forumda birtek bunu anlayamıyorum. sanal ortamdaki bir yeri benimsemişler orası evleri gibi orada barınıyorlar orada yiyip içiyorlar.
    biz dhyiz hobaaa biz en büyüğüz hobaaa en üstün biziz hobaa bunları duymaktan zevk alıyorlar
  • ben musakkaya yaptırdığım imzadan dolayı banlanmıştım hey hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    Bu da sizin asıl niyetinizi belli eden bir beyan.
    Ev arkadaşım bilgisayarla uğraşırken yanında oturmak suç mu?
    Bunu koz olarak kullanmayı düşünecek kadar alçalmak suç değil tabi yapabilirsiniz. Alakadar olanların bu olaydan haberi vardı zaten. Dediğim gibi lafımı esirgeyecek değilim. Takıla takıla o cümleye mi takıldınız?

Benim niyetim bu forumda aşikâr. Siz ne anladınız bilemem...
    Ancak yönetici tanıdıklarım var, yönetim odasında neler konuşulduğunu bile biliyorum demenizdeki amaç nedir?
    Bizim bilmediğimiz ne konuşuluyor ki siz bilince bizden farklı oluyorsunuz?

Olaydan haberleri vardır ya da yoktur, bilemem de bunu burada neden söyleme gereksinimi hissettiniz onu merak ediyorum.

Forumu eleştirdiğiniz bir konuda ben yönetim odasında neler konuştuklarını biliyorum diyorsunuz.
    Ne anlamamızı ne tahmin etmemizi bekliyorsunuz?

Siz hala orada mısınız???

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

quote:

quote:

Bu da sizin asıl niyetinizi belli eden bir beyan.
    Ev arkadaşım bilgisayarla uğraşırken yanında oturmak suç mu?
    Bunu koz olarak kullanmayı düşünecek kadar alçalmak suç değil tabi yapabilirsiniz. Alakadar olanların bu olaydan haberi vardı zaten. Dediğim gibi lafımı esirgeyecek değilim. Takıla takıla o cümleye mi takıldınız?

Benim niyetim bu forumda aşikâr. Siz ne anladınız bilemem...
    Ancak yönetici tanıdıklarım var, yönetim odasında neler konuşulduğunu bile biliyorum demenizdeki amaç nedir?
    Bizim bilmediğimiz ne konuşuluyor ki siz bilince bizden farklı oluyorsunuz?

Olaydan haberleri vardır ya da yoktur, bilemem de bunu burada neden söyleme gereksinimi hissettiniz onu merak ediyorum.

Forumu eleştirdiğiniz bir konuda ben yönetim odasında neler konuştuklarını biliyorum diyorsunuz.
    Ne anlamamızı ne tahmin etmemizi bekliyorsunuz?

Siz hala orada mısınız???

Anlayamadım. Bana mı demek istediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri....

Yerdeyim

• Bana sanki uyarıyla resim arasında alakasız bir durum varmış gibi geldi. Burada daha önce gördüğüm ikazlarda hep resimle uyarı arasında bire-bir bi ilişki vardı. Bu biraz ilgisiz gibi olmuş. ama dikkat çekme açısından başarılı olmuş. Yine de uğraşan arkadaşımızın eline sağlık.
  • quote:

bardağı fırlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

quote:

bardağı fırlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Inflictum

Aranızda organın ne olduğunu bilen birileri var mı?

Organ:
    Vücudun, belirli bir görev yapan ve sınırları kesin olarak belirlenmiş bölümü, uzuv.

http://tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=organ

Ağız:
    Yüzde, avurtlarla iki çene arasında bulunan, ses çıkarmaya, soluk alıp vermeye yarayan ve besinlerin sindirilmeye başlandığı organ.

http://tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=a%C4%9F%C4%B1z

İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Forumda IP ban olmadığı sürece malesef donanimhaber böyle anılmaya devam edicek..Kıskanıyorlar diyen olmuş.Asıl bizim onları kıskanmamız lazım.En ciddiyetsiz başlıkları bile Konu Dışı başlıklarından daha seviyelidir.Eminim burda küfür/argo yasak olmasa inciden bir farkımız olmaz..Tekrarlıyorum IP ban olmadan düzelmiycek..Eskiden sadece konudışı böyleydi(bu kadar değil tabi) ama diğer bölümlerde (en basiti Kültür/Bilim) rahat rahat okurduk.Bilmeyen insan yorum yapmazdı,şimdi diğer bölümlere de sıçradı.Umarım yönetim düzeltir bu forumu yoksa çok kan kaybı yaşıycak/yaşıyoda..iyi forumlar.

Abi ben bişey sorucam da bu mesela diyelim bana IP ban verdiler e ben modemi resetleyince IP'm değişiyo o zaman ban kalkmış oluyor fake üyelik alamaz mıyım mesela ?

Yoksa o IP başka bi IP mi ?

Yukarda arkadaş açıklamış telefondan yazdım fazla detaya girmedim..Demek istediğim kullanıcının girdiği bilgisayarı banlamak bir nevi..Çünkü ttnet statik IP veriyor.Modem her resetlendiğinde IP değişiyor.Fakat bu dediğimde bilgisayarın kendi IP'sini banlayınca hiç giremiyor.

• quote:

quote:

/Ömer
    Beni tanımıyorsun hoca ondan bu konuları tartışmam seninle...
    Ben iyi niyetimin suistimalini fazlasıyla gördüm bu forumda zamanında, görmeye de devam ediyorum yakın zamanda bile oldu her neyse.
    Haketme meselesi değil, haketmediğim cezalar aldım bu yüzden kızgın değilim ama kızgın olduğum taraflar var, bazı DH'liler elime geçse 1 kaşık suda boğarım, dürüstçe söyleyeyim.
    Klişe olacak ama benim yönetici arkadaşlarım da var ve hemen hemen çoğunu tanıyorum yöneticilerin. Hatta Numan ile bir süre aynı evi paylaştık Yönetim odasını da biliyorum, nelerin konuşulduğunu da.
    Sorunum DH'nin kendisi ile değil, bazı kraldan çok kralcı yöneticisiyle, geri zekalı üyeleriyle(evet bazılarımız geri zekalı bu nedenle ceza alacaksam eyvallah, bu sözüme katılmayıp inkar eden yönetici varsa da Allah var yukarıda)
    Tartıştığımız şey ne peki?
    Ben DH'yi sevmesem takılmam, neden buradayım? -Hoşuma gidiyor.
    Ama bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez, neden eleştiriye bu kadar kapalısınız?
    Beni eleştirenler var(bkz bu konudakiler) ben gereken cevabı veriyorum.
    Saygı sınırlarını aşmadığı sürece herşeyi tartışabilirim herkesle, her konuyu.
    Söylediğim ve söyleyeceğim her şeyin arkasındayım. Zamanın ötesinde olabilir, size mantıksız gelmiş olabilir, baktığınız pencereden saçma gelebilir ama ben fikirlerimi saklamam varsa bir diyeceğim söylerim.
    Forumun kötü adamı olacaksam bu nedenle evet kötüyüm ben.

Bu sizi de Numan'ı da yönetici arkadaşlarınızı da güç durumda bırakabilecek bir beyan...

Bu kimseyi zor durumda bırakabilecek bir beyan değil Ömer bey çok üzerinize gelmişler herhalde
    Ya da forumdaki birçok kişinin sizde algıladığı hedefe ulaşma çabası içerisinde olabilirsiniz

• donanımhabere takılıp "kuul" olmak için saçma sapan mekanlarda popüler sözlerle dalkavuk olduğunu ispat etmeye çalışan bir tipiş...
  • ben yeniyim hani iyi şeyler beklıyordum tam bir hayal kırıklığı oldu
    adamın açtığı konuya bak ben sapına kadar erkeğim 30 cm bu ne la
    adamın beyin yaşı uganda gercek yaşı somali bence
  • quote:

quote:

Bu kimseyi zor durumda bırakabilecek bir beyan değil Ömer bey çok üzerinize gelmişler herhalde
    Ya da forumdaki birçok kişinin sizde algıladığı hedefe ulaşma çabası içerisinde olabilirsiniz

Yukarıda organın ne anlama geldiğini size öğrettikten sonra bu mesajınıza da cevap vereyim. :))

Geçmiş yıllarda yönetim odasının gizliliğini dışarıya yansıtan yönetici arkadaşlardan görevi elinden alınanlar olmuştu. Bunun birkaç defa şahidi oldum.
    Bu beyan doğru ise Numan güç duruma düşebilirdi. Ancak muhatabım arkadaş durumdan her iki tarafında haberi olduğunu ve niyetini ifade etti.

Böylece konu aydınlığa kavuştu.

Şimdi gelelim size. Aldığınız cevaplar neticesinde illaki benim de bir şeyler demem gerek mantığıyla hareket ettikçe daha da üzeceksiniz kendinizi.

İyi geceler. :))

Yanlış düşünüyorsunuz. Benim mantığımı ve ruh halimi bilmeniz imkansız kesin konuşuyorsunuz. Çok bilgili olabilirsiniz veya öyle düşünebilirsiniz ben bilemem ama bilmediğiniz bir şey hakkında kesin konuşmayın. Ayrıca organın ne olduğunu sizden öğrenmedim. Sürücü kursunda bana farklı anlatmışlardı sürücü kursunun eksikliğiymiş. Organın ne olduğunu biraz önce vermiş olduğunuz Türk Dil Kurumu'nun sitesinden öğrendim.

•  Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri....
  • Herkes Ömer'e saldırıp onu zor duruma düşürüp üzerinden prim yapmaya çalışıyor.(Tabi yine sadece ego tatmini için)

Çok yazık.
  • quote:

Yanlış düşünüyorsunuz. Benim mantığımı ve ruh halimi bilmeniz imkansız kesin konuşuyorsunuz. Çok bilgili olabilirsiniz veya öyle düşünebilirsiniz ben bilemem ama bilmediğiniz bir şey hakkında kesin konuşmayın. Ayrıca organın ne olduğunu sizden öğrenmedim. Sürücü kursunda bana farklı anlatmışlardı sürücü kursunun eksikliğiymiş. Organın ne olduğunu biraz önce vermiş olduğunuz Türk Dil Kurumu'nun sitesinden öğrendim.

Ben sizinle tartışıp sizi kırmak istemiyorum.
    Ancak bu bölümde maalesef kirpi misali kendimi korumak zorundayım. İçime kapanıyorum. Saldırmak yerine korunmayı tercih ediyorum.

Ben de gündelik olarak benimle nedensiz yere gelip tartışan arkadaşlardan bir tanesi sandım sizi. O nedenle ön yargı ile yaklaşmış olabilirim.

İyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.