Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e veda ettim artık buradayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekşi Sözlük'te iki tane yazar hesabım var ancak orası ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Eskiden aldığım okuma keyfini alamıyorum orada. Sonra buraya daha sık uğrar oldum ve o eski okuma tadını burada almaya başladığımı fark ettim. Aranıza kabul edin beni dostlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Ekşi de gerçekten psikolojik sorunlu çok insan var :/
    Burasıda pek farklı değil aslında ama yinede idare eder .
    Aramıza hoşgeldin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoş geldin hocam


    Ekşi Sözlük'e veda ettim artık buradayım.
  • meslek aşcı mı? maaş nasıl hocam,bende aşcılığı terk etmiştim de bazen diyorum keşke sabır etseymişim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Ekşi de gerçekten psikolojik sorunlu çok insan var :/
    Burasıda pek farklı değil aslında ama yinede idare eder .
    Aramıza hoşgeldin
    Burdakiler psikolojik sorunlarının farkında en azından. Ekşiciler egolarından bunu kabul etmez. Orda da hesabım var ama aylar olmuştur oraya yazmadığım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moritanyalı

    Burdakiler psikolojik sorunlarının farkında en azından. Ekşiciler egolarından bunu kabul etmez. Orda da hesabım var ama aylar olmuştur oraya yazmadığım.

    Alıntıları Göster
    Dogrudur bende çok fazla ekşi de takılırım yorum okurum . Bazı yorumlardan aşırı ego ve kibir akıyor gerçekten. Geri kalan yorumlarda aklı sıra dalga geçmeye çalışan ergen yorumları. Eskisi gibi bilgi verici pek yorum okuyamıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hala gastronomi ve mutfak sanatları 3. Sınıf öğrencisi olsam da gerek okulda gerekse yazın büyük restoran ve otellerde çalışıyorum. Mutfak tıpkı askeriye gibidir. Ast üst ilişkisi vardır ve her kademede maaşın belirgin ölçüde artar.

    Bir komi asgari ücret alırken bir üstü olan demi chef bazen bir memur maaşı kadar alır. Chef de partie olursan 7 bin lirayı görürsün. Bu da minimum 5-6 senelik bir deneyim gerektiriyor. Yeteneklerin ve azmin ölçüsünde kesinlikle maaşın belirgin ölçüde artıyor.

    Sonra yurtdışı imkanı var. Orada birkaç ay çalışıp Türkiye'ye dönünce ne kadar para sahibi olacağını hesaplayabilirsin. Birkaç yıl çalışmayla kendi yerini bile açabilirsin.

    Mutfak zor. Özellikle henüz tecrübesizsen acıyan olmuyor. Sevgiyle yapılması zorunlu mesleklerden yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşgeldin seni aramıza kabul ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşbulduk beyler. Sağ olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CptMacMilan

    Hala gastronomi ve mutfak sanatları 3. Sınıf öğrencisi olsam da gerek okulda gerekse yazın büyük restoran ve otellerde çalışıyorum. Mutfak tıpkı askeriye gibidir. Ast üst ilişkisi vardır ve her kademede maaşın belirgin ölçüde artar.

    Bir komi asgari ücret alırken bir üstü olan demi chef bazen bir memur maaşı kadar alır. Chef de partie olursan 7 bin lirayı görürsün. Bu da minimum 5-6 senelik bir deneyim gerektiriyor. Yeteneklerin ve azmin ölçüsünde kesinlikle maaşın belirgin ölçüde artıyor.

    Sonra yurtdışı imkanı var. Orada birkaç ay çalışıp Türkiye'ye dönünce ne kadar para sahibi olacağını hesaplayabilirsin. Birkaç yıl çalışmayla kendi yerini bile açabilirsin.

    Mutfak zor. Özellikle henüz tecrübesizsen acıyan olmuyor. Sevgiyle yapılması zorunlu mesleklerden yani.
    sağol hocam verdiğin bilgilerden ötürü ben de sürekli angarya işleri yapmaktan bıktıydım yoksa yemek yapmayi seviyordum ama kısmet..




  • Hosbuldum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.