Şimdi Ara

Ekşi sözlük leş leş leş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatlarinda başarili olamamis.Akşama kadar ekşide bu kötü diyip kendisi kullanan şacma adamlar topluluğudur ekşi.Dh candir gerisi heyecan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su caylak - yazar ayrımından bıktım sonunda dondum DH'ye
  • birde bizimle ölücüler diye dalga geçerler :)

gerçi ben o siteye hiç bakmam bile
  • Kendilerini entel sanan ergenlerin toplanıp duyar kastığı bi topluluk sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    1)Seni leylekler mi getirdi
    2)internette gördüğün herşeye inanıyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

DH de, ekşi de aynı yolun yolcusu. 10 yaşında veletler fink atıyor. çok fazla siyasi konu var beni rahatsız ediyor ve daha 18 ine adım atmamış ergenlerin siyasi yorum yapmaları beni deli ediyor.
    Yolunda olduğunu sanmıyorum hocam bizzat aynısı.
    Saat başı açılan din, siyaset, yıkıklık konularında düşük karakterleri belli üyelerin sürekli aynı mesajları atarak ortamı proveke etmesinden çok sıkıldım.
    Bir halt bilmeyenler gelip böyle hassas konularda ahkam kesip burayı okuyan yönlendirilmeye müsait insanların beynini yıkıyor.
    Bu dediklerimde popüler konularda ha yoksa özellikle baktığım yok.
    Allahın ezikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 13 Mart 2019; 9:55:1 >
  • Orası herşeyi abartan ve çarptıran pempe götlüler ile dolmuş. Oraya bakıp birşey hakkında bilgi edinemezsiniz yazılanların yarısı yalan ve şişirme şeyler. Hangi konuda birşey öğrenmeye çalışsam hep yanlış. bilgi edindim.

• düneyn tesadüfen ekşi sözlük yazarı 28 yaşında bir arkadaşla muhabbet ettik yüz yüze
    iyi bir dinleyiciydi

• bir iki sene gündemi ve bazı içerikleri ekşi den takip ettim. elit muhalif olayım derken ülkeyle alakasız abuk subuk tiplerin yuvalandığı yere dönüşmüş durumda bence. dh iyidir kıymetini bilin.

• Dışarıda siklenmeyen insanların iki yorumdan sonra kendini kral hissettiği yer "EKŞİ"
  • arada çok fark göremiyorum, orada eleştirilen her saçmalık burada da yapılıyor. Tek fark burası forum orası sözlük mantığında çalışıyor, yoksa nefret edilen tutumlar burada da yapılıyor.

• bu topluluk sahibine para kazandırıyor sonuçta :)
  • Bir de yazar olmak için 5-6 sene bekleyen var

Sanırsın yazar olunca, Nobel'i verecekler

Bu kadar gizeme, strese ne gerek var?

Gel buraya bir e-mail adresi gir, bitti gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 13 Mart 2019; 19:17:15 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    AKP ise her yerde :D
  • DH'nin ılık, "fularlı" ve küfür serbest versiyonu.

• Tüm ekşi sözlük üyeleri "etkisiz hale getirilirse" pkk'ya sağlam darbe vurulmuş olur.

• Nerede hain müptezel varsa hepsi ekşi sözlükte. Marjinal olalım derken çok yanlış konuşuyorlar. Atatürkün askerleriyiz diyorlar hepsi tecilli yada çürük. Yemin ederim otobüste yer vermemek için uyuyor numarası yapanların hepsi ekşi sözlük yazarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yemin ederim komedi. dh ölücüleri bedavacılık üzerinden ekşiye laf atıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.