< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmiraccileli -- 10 Mart 2019; 21:35:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmiraccileli -- 10 Mart 2019; 21:35:35 > |
DH de, ekşi de aynı yolun yolcusu. 10 yaşında veletler fink atıyor. çok fazla siyasi konu var beni rahatsız ediyor ve daha 18 ine adım atmamış ergenlerin siyasi yorum yapmaları beni deli ediyor.
|
Ekşide adam müslümanlara dine herşeye sövüyor adama neden küfür ediyorsun diye mesaj atıyorum bana da küfür etmeye başlıyor sonra bende hakkını verdiğimde banlanıyorum ekşi yönetiminin taaa ....
|
Polonyada PKK li tarafindan oldurulen gencimiz icin neler yazmislar neler. Yok yurt disinda sessiz olun kurtlerle ilgili bisey soylemeyeceksinler fln resmen olen gencimize haketti iyi oldu demeye getirmisler. Allah belalarini versin insallah oyle insanlarin, tepki gosterenlerde var haklarini yemeyeyim hepsinin.
|
caps varya 200 kilo uzun saç sivilceli surat benim suratımda ekşi diyince o resim beliriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 12 Mart 2019; 18:28:52 > |
|