Şimdi Ara

Ekşi sözlük leş leş leş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlük kalite kasıyor dışarıdan bakınca öyle gözüküyor, içeri girince resmen apuş arası kokuyor. Adamlar netflix i bedavaya getirmek için izdaham yaratmışlar birbirlerinin üzerine basıyor. Gerçi bunlar varlık kuyruğu eskiden netflix mi vardı aminium :) forever dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmiraccileli -- 10 Mart 2019; 21:35:35 >

• ilk artı benden
  • kedi ve ciğer ilişkisi
  • 2010 da değiliz hocam 12 yaşındaki çocuk bile internetin altından girip üstünden çıkıyor artık
  • Ekşide adam müslümanlara dine herşeye sövüyor adama neden küfür ediyorsun diye mesaj atıyorum bana da küfür etmeye başlıyor sonra bende hakkını verdiğimde banlanıyorum ekşi yönetiminin taaa ....
  • caps varya 200 kilo uzun saç sivilceli surat benim suratımda ekşi diyince o resim beliriyor
  • DH de, ekşi de aynı yolun yolcusu. 10 yaşında veletler fink atıyor. çok fazla siyasi konu var beni rahatsız ediyor ve daha 18 ine adım atmamış ergenlerin siyasi yorum yapmaları beni deli ediyor.
  • Ekşi ölü balık gibi kokmuş aminium
  • Konu dışı son zamanlarda yıkıklarla doldu taştı. Tipim nasıl ssli konularını özledim.
  • Çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum. 2019 senesi benim için karanlık çağdan aydınlık bir çağa geçiş gibi oldu. Bütün bildiğim herşey yalanmış yanlışmış. Gönül yıkık kalp virane kimler gördüm canlı cenaze...
  • Sjw ve Hdp internet kolları ekşi dediğin yer.

İyi bir şey olursa Türkiye halkı

Kötü bir şey olursa Türkler yazan

Kürtçü kesimin hakim olduğu Türk'e hakaretin serbest olup Kürt'e ufacık birşey yazıncs faşist diye diye kafa yedikleri arızalı bir mecra.
  • DH de bedava Netflix için izdihamı bırak adam öldürürler
  • Ekşi; HDP
    DH; CHP
    İNCİ; MHP
  • ekşi yikik kaynıyo

1000 kişi engellemişimdir ama yine de yola girmedi.

açık açık hdp/pkk propagandası yapan var, atatürk hakaret, cumhurbaşkanı hakaret var hiç birine bişi olduğu yok. vatan haini çoğu
  • -Batarang- kullanıcısına yanıt
    Öyle yerler ateistlerin buluşma noktasına döndü. Yönetimde onlardan zaten.
  • Polonyada PKK li tarafindan oldurulen gencimiz icin neler yazmislar neler. Yok yurt disinda sessiz olun kurtlerle ilgili bisey soylemeyeceksinler fln resmen olen gencimize haketti iyi oldu demeye getirmisler. Allah belalarini versin insallah oyle insanlarin, tepki gosterenlerde var haklarini yemeyeyim hepsinin.
  • Futbol konularinda 100 mesaj varsa 95 i kufur / hakaret. Kalan 5 inin 2 si bilgi, 3 u de bos yorum.

Haketmeyen uyeler sacma bir algoritmayla yazar oluyor.

Kalite artik dibe vurdu. Ismi var sadece. Aliskanlik olmasa girmeyecegim.
  • Devletin ekşi sözlüğe acilen el atıp tamamen siteyi kapatması lazım.
    Ben hayatımda böyle ahlaksız bir site daha görmedim.Adamların gündeminde sürekli kadınlar var.sevişmek,sevişme teklifi almak,günde en az 1 kadınla yatmak,sevgililerin birbirini sürekli boynuzlaması,evlilerin birbirini aldatması,sevgilisini en yakın kankasıyla tatile gönderen erkek,2.buluşmada kızı yatağa atmak daha nice niceleri.
    Arkadaşlar çok net söylüyorum o siteyi takip ederseniz psikolojiniz darma dağın olur,kendinizi yetersiz hissedersiniz.paranoyak olursunuz.
    İyi bir adam olun.her zaman iyi olun.

Edit:sözlüğün %90 ından fazlası ateist bunu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 12 Mart 2019; 18:28:52 >
  • Elimde 4 tane netflix hesabi var HD 2 aydir açık.
    Isteyen varsa pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.