Şimdi Ara

Eksik Bölgelerimi Yorumlar Mısınız (8 ay sonra edit!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deadlift bacağa yetmez. Squat veya press lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Deadlift bacağa yetmez. Squat veya press lazım.

Bacak cok umrumda degil umrumda olmasini gectim calismayi hic sevmiyorum, deadlifti de hosuma gidiyor diye yapiyorum tek hosuma giden bacak hareketi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vücut orantisi iyi dostum seninde dediğin gibi sırt biraz geri kalmis gibi. Split yapabilirsin bir kaç ay , daha yüksek hacimli çalışmalar iş gorucektir. Bende bir seneye yakın fullbody calistim split yapıyorum birkaç aydır. Gelişim daha iyi. 3 günlük ve 4 günlük olmak üzere iki split programim var atabilirim istersen. Beni fullbodye göre daha iyi geliştirdi açıkçası.

• ben pulldown ı ilk 3 aydan sonra hiç yapmadım mesela direk barfikse geçtim çünkü pulldown da sırtı pek fazla hissedemedim hep önkol ağrım oluyordu. sana da değiştirmeni tavsiye ederim. şahsi fikrim benim en çok sırtımı hissettiğim şeyler row makineleri oluyor. mesela hammer strength in row machine i sıra sıra tek elle yapınca (dumbell row yapar gibi) acıyı direk sırtımda hissediyorum. bi dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Bence vücut orantisi iyi dostum seninde dediğin gibi sırt biraz geri kalmis gibi. Split yapabilirsin bir kaç ay , daha yüksek hacimli çalışmalar iş gorucektir. Bende bir seneye yakın fullbody calistim split yapıyorum birkaç aydır. Gelişim daha iyi. 3 günlük ve 4 günlük olmak üzere iki split programim var atabilirim istersen. Beni fullbodye göre daha iyi geliştirdi açıkçası.

Goguste geri degil mi hocam sizce bana ora da geri geldi

Atin hocam atabilirseniz iyi olur

• Core bölgesi, sırt ve göğüs bence. Önem sırasına göre ve kişisel estetik bakış açıma göre sıraladım. Genel olarak iyi ama, özellikle deltoid ve triceps 10 numero hocam.
  • 1 yıl için gayet iyi bence. Geri kalan bölgen göğüs açık ara. Tavsiyem, eksik kaldı diye çok hareket yapma. Tek bir harekete yoğunlaş. Bench press yap 7-8 set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

1 yıl için gayet iyi bence. Geri kalan bölgen göğüs açık ara. Tavsiyem, eksik kaldı diye çok hareket yapma. Tek bir harekete yoğunlaş. Bench press yap 7-8 set.

5 set bench 3 set fly dusunmustum nasil sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Core bölgesi, sırt ve göğüs bence. Önem sırasına göre ve kişisel estetik bakış açıma göre sıraladım. Genel olarak iyi ama, özellikle deltoid ve triceps 10 numero hocam.

Tesekkurler hocam yorum icin onerileriniz var mi bu bolgeler icin

• Arkadaşların dediği gibi sırtın geri kalmış.

Göğüs de geri kalmis, daha iyi olabilirdi.

14 aya gore normal bir vucut, begenmeyen arkadaşlar 14 ayda nasıl bi vucut yapmis merak ediyorum.

Ek olarak fotoğraflarda doğru açı yakalanmadikca iyi cikmiyor, aynada baktiginizda kendinizi fotoğraflara gore daha iyi gördüğünüzden eminim.

Vücut ölçülerini yazar misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Arkadaşların dediği gibi sırtın geri kalmış.

Göğüs de geri kalmis, daha iyi olabilirdi.

14 aya gore normal bir vucut, begenmeyen arkadaşlar 14 ayda nasıl bi vucut yapmis merak ediyorum.

Ek olarak fotoğraflarda doğru açı yakalanmadikca iyi cikmiyor, aynada baktiginizda kendinizi fotoğraflara gore daha iyi gördüğünüzden eminim.

Vücut ölçülerini yazar misin

aynen hocam aynada gogus icin diyemesem de omuz ve biceps da iyi duruyor

olcu kol 38 hocam diğerleri 6 7 aydır olcmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 15 Şubat 2018; 20:54:28 >
  • 1 yıla göre çok az gelişim olmuş, yeterli beslenememekten sanırım
  • Fotoğraflara bakınca direk sırt ve göğüs geri kalmış dedim, kendinde farketmişsin zaten. Bacakta çalışmıyorum diyorsun, e 14 ay ne yaptın diye sormazlar mı adama.Bana kolun vücuduna göre çok büyük gibi geldiAğırlık takıntında var gibi benchde x kilo basıyorum diyorsun onun yarısını tricepsle basıyorsundur zaten.Böyle giderse sırf ağır gircem diye hareketleri yanlış yapan tipik bir keko vücuduna sahip olursun.Sonra x kilo yapıyorum ama neden gelişmiyor dersin.Tabi düzelmeyecek şeyler değil bunlar, arkadaşların dediği gibi sırta, göğüse ağırlık ver bacak ve core çalış ağırlık takıntından kurtul.Sırf bu konuyu açıp ne tarafım geri kalmış demek bile herkesin yapabileceği birşey değil kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Fotoğraflara bakınca direk sırt ve göğüs geri kalmış dedim, kendinde farketmişsin zaten. Bacakta çalışmıyorum diyorsun, e 14 ay ne yaptın diye sormazlar mı adama.Bana kolun vücuduna göre çok büyük gibi geldiAğırlık takıntında var gibi benchde x kilo basıyorum diyorsun onun yarısını tricepsle basıyorsundur zaten.Böyle giderse sırf ağır gircem diye hareketleri yanlış yapan tipik bir keko vücuduna sahip olursun.Sonra x kilo yapıyorum ama neden gelişmiyor dersin.Tabi düzelmeyecek şeyler değil bunlar, arkadaşların dediği gibi sırta, göğüse ağırlık ver bacak ve core çalış ağırlık takıntından kurtul.Sırf bu konuyu açıp ne tarafım geri kalmış demek bile herkesin yapabileceği birşey değil kolay gelsin.

Bench de zaten egolifting yaptigimi fark ettim ve calisma stilimi degistirdim ancak 55 kg bench press yapan adam gelip bana yorumlanacak bir sey yok diyemez once aynaya bakacak kraker kollular, kelin ilaci olsa.basina surer

triceps mriceps sonuc olarak basiyor muyum evet

Bacak ve core sevmedigim icin calismiyorum ve calismayacagimda

14 ay ne yaptigimi da hayatimin gidisatinin bu surecteki degisimiyle gayet iyi gorebiliyorum ne yapip yapmadigimi kimsenin sormasina gerek yok mr olympia olma amacim yok

Keko vucut muhabbetine de sadece guluyorum oyleyse kizlar keko seviyor

sirt ve goguse agirlik veriririm yorum icin tesekkurler

Yorumumu da bununla noktaliyorum ustune alinan zarganalar alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 18 Şubat 2018; 11:4:40 >

• Benim 1.5 sene çalışan arkadaşımın da vücudu senin 2 katın. Ya beslenmen eksik, ya uyku düzeni, ya da antrenman yanlış. Boy kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Şubat 2018; 17:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Benim 1.5 sene çalışan arkadaşımın da vücudu senin 2 katın. Ya beslenmen eksik, ya uyku düzeni, ya da antrenman yanlış. Boy kaç?

Boy 183 kilo 83

Nasil iki kati oluyor gayey merak ettim 1.5 senedr 100 kg olmus heralde mr olympia

• quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

quote:

Benim 1.5 sene çalışan arkadaşımın da vücudu senin 2 katın. Ya beslenmen eksik, ya uyku düzeni, ya da antrenman yanlış. Boy kaç?

Boy 183 kilo 83

Nasil iki kati oluyor gayey merak ettim 1.5 senedr 100 kg olmus heralde mr olympia

Ortada bir vücut yokki senin normal insan vücudu. 3 ay gidip kolları şişiren yazlıkçı vücudu.
  • quote:

quote:

quote:

Boy 183 kilo 83

Ortada bir vücut yokki senin normal insan vücudu. 3 ay gidip kolları şişiren yazlıkçı vücudu.

Yav hehe

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boy 183 kilo 83

Yav hehe

1.5 senedir iyi zengin etmişsin spor salonu sahiplerini tek yaptığın bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boy 183 kilo 83

Yav hehe

1.5 senedir iyi zengin etmişsin spor salonu sahiplerini tek yaptığın bu.

Spor salonuna gitmiyorum her konuda bilgisi olmasa bile bir fikri olan biri oldugunun ozeti bu

Senin gibi klavyeden 30 cm koluyla "arkadasim 1.5 senede seni 2ye katladi seklinde" sallayan zarganalara da sadece guluyorum kendine bir hayrin yok belli gelip arkadasim soyle boyle yazmissin Allahin zarganasi seni

Senin dolu bur sekilde gittigin salonda kac cm kol yaptigini ve kac kg oldugunu cok merak ediyorum 😂

95 kilo adama zargana dedi Yanımda dursan çocuğum gibi kalırsın sayın ZARGANA. 2-3 video izleyip başımıza 40 yıllık spor hocası kesilen ergenler yok mu bitiriyor beni Madem eleştiri kaldıramayacaksın niye konu açıyorsun evladım? Bu ne perhiz ne lahana turşusu

Hayatımda 30 cm kolum olmadı hiç. Çok sevdiğin Savaş hocanın ağzından '' biraz git de et ye belki kolun 2 cm büyür '' diyeyim :)

Vg forumunda gordugum en bos adamsin ne foto var ne bisey klavyeden 95 kg yazmak cok basit

Ben de 115 kgim oldu mu

Klavye arkasina saklanan klavye delikanlisi seni

Uslubundan kimin ergen oldugu cok belli 1 saatir 5 yasinda veletler gbi uzatiyorsun beyin gelisimi icin anne sutu sart

Bi yaran var sanirim bi saattir tartisma caban var, bu konu senin mekanin degil konu sahibi benim az otede oyna

konuda ozel olarak yazdim vucudum iyi mi kotu mu sormuyorum cevabini gayet iyi biliyorum karsi cinsle iliskilerim ve yasadiklarim bunun ozetidir 95 kg gobekli ve bos konusan birinin bunlaru yasayamayacagina eminim

senin gibi 95 kg yagli sosis gibi bir elemanin yorumu hic umrumda degil keza kizlarla olan iliskini tahmin edebiliyorum yada elinle demeliydim keza dirt bulklu rezalet bir vucudun layigi odur

sizi sallamayip gulerek gecistirmeye calisinca daha da tepeye cikmaya calisiyorsunuz konuyu kirletiyorsunuz

Foto isteyince foto yok senin dolu gitmis vucudunu ve o 2 katim olan arkadasini merak ediyorum atacaksan at atamyorsan da susacaksin aslanim maslanimla klavyede sallmakla olmuyor o isler

gereksiz yorum yapacaksaniz yapmayin diye yazdim ama bunu anlayamamassin beyin gelisiminden ve beyin yasindan oturu sanirim gene bu tarz bir yorum gelmis

Bos yorum yapmaya devam edersen yoneticiye sikayet edicem keza okudugunu anlayamayacak zeka duzeyinde an birinin yorumlari ile konumun kirlenmesini istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 23 Şubat 2018; 22:40:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.