Şimdi Ara

Eksik Bölgelerimi Yorumlar Mısınız (8 ay sonra edit!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konu hali hazir yukari cikmisken trolleri kudurtmaya devam fotolar 21 aralik 2018de cekildi :)

-8 kasim 2018-
    Demişler ki öldü :)

Havlayanlar bu sarkinin sozlerini size armagan ediyorum

Yorum istemiyorum sadece bunlar yapacaklarımın teminatı :) 2020de bu konuda yapılan yorumları havlayanlara teker teker yedirecegim :)

Sakatlik donusu 1.5 ayin formu bu havlayacaklara da duyurulur :) Benim olum sizin diriniz kapis ;)

Aylar sonra güncelleme

Edit 30 cm kol 55 kg bench press yapip beni elestireb zarganalara gelsin:

Selam dostlar 1 yil 2 ay dir agirlik kaldiriyorum

Trapez, on omuz, yan omuz, arka omuz, gogus, sirt, biceps, triceps

bolgelerime en iyisine 5 vererek 0 5 arasi bir puanlama yapar misiniz

Ona gore eksik bolgelerime daha fazla yuklenmeye calisacagim

Lutfen insan gibi ciddi yorum ypacak arkadaslar yorum yapsin vucudum nasıl diye sormuyorum nerelerim eksik diye soruyorum boş yapacak arkadaşlar az ötede oynasın

Bence eksik olan bolgelerim sirt ve gogus siz neler dusunuyorsunuz puanlama yaparsaniz bolge bolge sevinirim

Su zamana kadar daha cok guc odakli izolesiz bir programla calistim artik noob gains kismini atladigimi dusunuyorum ve eksik bolgelerime agirlik vermek istiyorum(tabi ki diger bolgeleri calisacagim ama iyi bolgrme 3 set yapyosam kotu bolgeme 7 8 set yapacagim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 22 Aralık 2018; 14:10:39 >

• Hocam geçen konunun birinde kilo verdiğinizi mi yazmıştınız,yanlış mı hatırlıyorum.

1 Yıl düzenli mi gittiniz?Ara vermek zorunda kaldınız mı?Beslenme/Dinlenme nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam geçen konunun birinde kilo verdiğinizi mi yazmıştınız,yanlış mı hatırlıyorum.

1 Yıl düzenli mi gittiniz?Ara vermek zorunda kaldınız mı?Beslenme/Dinlenme nasıldı?

aynen hocam full düzenli gittim eylül ayına kadar kilo verdim eylülden beri 5 kilo aldım ama bu 5 kiloyu 2 ayda falan aldım yani kasımdan beri aynı kiloda devam ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırt baya geri kalmış, deadlift ve sırt agırlıklı çalışmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sırt baya geri kalmış, deadlift ve sırt agırlıklı çalışmalısın.

puanlama yapar mısınız diğer bölgeleri de ben de göğüs ve sırtın geri kaldığını düşünüyorum ama başka kişilerin de fikrini duymak istiyorum
  • Bence kendinize bir hedef vücut belirleyin,çalışmanızı/beslenmenizi ona göre şekillendirin. İnternette her türlü yorum gelir,moraliniz bozulabilir.Her ay aynı yerden foto çekip gelişimi gözlemleyin.Daha yolun başı,trapezler diğer bölgelerden daha iyi.Bacaklar ne durumda?
  • quote:

Bence kendinize bir hedef vücut belirleyin,çalışmanızı/beslenmenizi ona göre şekillendirin. İnternette her türlü yorum gelir,moraliniz bozulabilir.Her ay aynı yerden foto çekip gelişimi gözlemleyin.Daha yolun başı,trapezler diğer bölgelerden daha iyi.Bacaklar ne durumda?

hocam kötü yorumlar umrumda değil açıkçası kimse moralimi bozamaz berbat kötü diyenlere sadece gülerim 1 senede karşı cinsle ilgili konularda hayatımın nasıl değiştiğinden zaten berbat kötü olmadığını çok iyi biliyorum, zaten yapılan yorumlardan kimin yardım etmeye çalıştığı kimin çamur attığı belli olur

Vucudumu bir bütün halinde incelediğimde kasların birbrine göre estetiğine bakarak eksik bölgelere eğilmek istiyorum

ondan zaten en iyi bölgeme 5 vererek diğer bölgelerimi puanlandırmasını istedim herkesin :D

Bence göğüs ve sırtım zayıf ama diğer bölgelerim nasıl diğer arkadaşlardan da duymak istiyorum puanlama ile ona göre genel bir karar verip bazı bölgelere daha fazzla asılacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 11 Şubat 2018; 20:15:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence kendinize bir hedef vücut belirleyin,çalışmanızı/beslenmenizi ona göre şekillendirin. İnternette her türlü yorum gelir,moraliniz bozulabilir.Her ay aynı yerden foto çekip gelişimi gözlemleyin.Daha yolun başı,trapezler diğer bölgelerden daha iyi.Bacaklar ne durumda?

hedef böyle bir şey hocam
  • gögüs sırt ve core geri kalmış bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

gögüs sırt ve core geri kalmış bence

digerleri nasil puan verir misiniz her bolgeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde spor yapan ve henüz ağır çalışmayan biri olarak naçizane yorumum

Omuz (özellikle trapez) 5
    Kollar 4
    Karın 3
    Göğüs 2
    Sırt 1

Böyle bir puanlama istediğin için yaptım. Benim çalışmama göre çok daha iyisin tabi, umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Evde spor yapan ve henüz ağır çalışmayan biri olarak naçizane yorumum

Omuz (özellikle trapez) 5
    Kollar 4
    Karın 3
    Göğüs 2
    Sırt 1

Böyle bir puanlama istediğin için yaptım. Benim çalışmama göre çok daha iyisin tabi, umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar.

Tesekkurler hocam

Side ve rear delt nasil sizce side deltim trapez front ve reara gore biraz eksik gibi geliyor da bana

• göğüs çalıştırması kolay bi kas bence yeterince çalışmışsındır bir senede göğüsü gelişmemesi genetiğinden kaynaklı olabilir. sırta gelirsek büyük olma potansiyeli var göğüs gibi değil yani. sırtı bence haftada 2 yap hareketleri de deadlift, barbell row tarzı değilde daha bodybuilding tarzı makinelerle sırtının liflerini parça pinçik ederek yap yani seçtiğin hareketlerde kollar, bel falan aktif olmasın %70 sırtını hissettiğin hareketlerden bir program çıkar gelişecektir. benim de sırtım senin gibiydi bu dediklerimi yaptım baya gelişme kaydettim.
  • sırt tamamen eksik.sırtın tüm hareketlerini buraya yazamam.hiç spor salonuna gitmemiş az sportif bir hayatı olan ama vg fitness yapmayan,yağ oranı senle aynı olan kişi sırtını açsa ikinize de sadece sırt ile ilgili olarak konusursak, "hiç spor yapmamıssınız" derim.sırt icin deri cok fazla kalın görünüyor.ondan dolayı detay varsa da görünmüyor.yağ oranı biraz düşse ve su atıp deri inceltmiş olsan da şu halde şu kalınlıkta ise,büyük ihtimalle şekillerin biraz belli oldugu ama çok zayıf hacimsiz bir sırt kalacak ortada.bol bol row yap,deadlift yap,ya da deadliftten çekinirsen rack pull yap.

gögüste incline hareketlere yüklen,dumbell kullan mümkünse,ve gögüse -son hareket olarak olabilir- incline inner dumble press,ya da incline inner plate press ya da one arm machine incline inner press ekle.google a yaz görsellerden görürsün bunları.yan omuz eksik,yağ oranın yüksek olmadıgı biceps ile ön omuz arasındaki cizgi hala mevcut oldugundan yan omzun iyi duruyor,fakat hacim yok.cizgi kaybolmaya basladıgı anda yan omzun sanki gelişmemiş gibi görünecek.ön omuz eksik. arka omuz pek geride degil.dış biceps eksik,en alt fotoğrafta o bicepsin o pozda öyle dümdüz inmemesi lazım omuzdan. arka kolda medial head eksik,long head eksik.lateral pek eksik değil diğerlerine göre,cok fazla pushdown yapmıssın gibi duruyor.

long head hareketlerine yüklen,one dumbell overhead extension,veya tek dumbell alarak çift elle de yapabilirsin bunu oturarak.rope overhead cable triceps extension(ipi aşağıdan yukarıya dogru da itebilirsin,ya da bu yukarıdan olanı düz aparat(push down yapılan düz kısa demir)kullanarakta yapabilirsin,ya da yukarıdan ileriye doğru da), z bar french press oturarak, incline z bar french press gibi.

ön omuza ise ayrıca yüklenmeye gerek yok, barbell standing overhead press yap komple omuz icin.izole hareket icin ise yapacaksan herhangi bir öne kaldırış versiyonu yap. cable rope two arm fromt raise olabilir ya da ayakta eline plaka alıp,cift elle tutup öne kaldırabilirsin.

bicepste ise standing concentration curl(arnoldun yaptıgı gibi olan versiyonu),incline alternate dumbell curl(sehpayı aynaya paralel olarak konumla,dirseğin ileri gitmesin ağırlıgı kaldırırken,dirsek sabit,sadece önkol(forearm) hareket edecek ağırlıgı kaldırırken,yukarıda da avucunu dışarı doğru döndürüp kası yarım sn-1sn sıkmaya calıs.high cable pulley up, reverse lying cable curl, cable ya da barbell drag curl, z bar dar tutuş curl yapabilirsin.dış biceps icin bunlara biraz daha ağırlık verebilirsin eğer biceps biraz daha dengeye gelsin diyorsan,ya da su anda denge cok önemli degil büyütmeye calısıyorum diyorsan barbell curl e yüklen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 12 Şubat 2018; 15:33:25 >

• yorum yapılacak bir vucut göremedim ben
  • Bacaklar ne alemde? Bacakta önemlidir. Bacak çalışmazsan core bölgen güçlenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

göğüs çalıştırması kolay bi kas bence yeterince çalışmışsındır bir senede göğüsü gelişmemesi genetiğinden kaynaklı olabilir. sırta gelirsek büyük olma potansiyeli var göğüs gibi değil yani. sırtı bence haftada 2 yap hareketleri de deadlift, barbell row tarzı değilde daha bodybuilding tarzı makinelerle sırtının liflerini parça pinçik ederek yap yani seçtiğin hareketlerde kollar, bel falan aktif olmasın %70 sırtını hissettiğin hareketlerden bir program çıkar gelişecektir. benim de sırtım senin gibiydi bu dediklerimi yaptım baya gelişme kaydettim.

Hocam ben bayadir sadexe lat pulldown yapiyorum underhand griple kisaca chin up pozisyonu 77 kg 6 tekrar yspiyorum rpe 10 baya iyi bence ama sirtim neden bu kadar kotu anlamiyorum

Benchimde en son 82 x 4tu rpe 10 suan son sette rpe 10 olan bi sisteme gectim 2 dk dinlenmeli 64 kg 9-7-6-6-6 yaptim son idman

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

yorum yapılacak bir vucut göremedim ben

Ben bu vasat gogusle 82 x 4 yaparken
    55 kg bench press yapan ve squata squad diyen adamin yorumuna ihtiyacim yok zaten

Az otede oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 12 Şubat 2018; 19:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bacaklar ne alemde? Bacakta önemlidir. Bacak çalışmazsan core bölgen güçlenmez.

Deadlift yapyorum 2 aydir yeni basladim 120 x 2

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

sırt tamamen eksik.sırtın tüm hareketlerini buraya yazamam.hiç spor salonuna gitmemiş az sportif bir hayatı olan ama vg fitness yapmayan,yağ oranı senle aynı olan kişi sırtını açsa ikinize de sadece sırt ile ilgili olarak konusursak, "hiç spor yapmamıssınız" derim.sırt icin deri cok fazla kalın görünüyor.ondan dolayı detay varsa da görünmüyor.yağ oranı biraz düşse ve su atıp deri inceltmiş olsan da şu halde şu kalınlıkta ise,büyük ihtimalle şekillerin biraz belli oldugu ama çok zayıf hacimsiz bir sırt kalacak ortada.bol bol row yap,deadlift yap,ya da deadliftten çekinirsen rack pull yap.

gögüste incline hareketlere yüklen,dumbell kullan mümkünse,ve gögüse -son hareket olarak olabilir- incline inner dumble press,ya da incline inner plate press ya da one arm machine incline inner press ekle.google a yaz görsellerden görürsün bunları.yan omuz eksik,yağ oranın yüksek olmadıgı biceps ile ön omuz arasındaki cizgi hala mevcut oldugundan yan omzun iyi duruyor,fakat hacim yok.cizgi kaybolmaya basladıgı anda yan omzun sanki gelişmemiş gibi görünecek.ön omuz eksik. arka omuz pek geride degil.dış biceps eksik,en alt fotoğrafta o bicepsin o pozda öyle dümdüz inmemesi lazım omuzdan. arka kolda medial head eksik,long head eksik.lateral pek eksik değil diğerlerine göre,cok fazla pushdown yapmıssın gibi duruyor.

long head hareketlerine yüklen,one dumbell overhead extension,veya tek dumbell alarak çift elle de yapabilirsin bunu oturarak.rope overhead cable triceps extension(ipi aşağıdan yukarıya dogru da itebilirsin,ya da bu yukarıdan olanı düz aparat(push down yapılan düz kısa demir)kullanarakta yapabilirsin,ya da yukarıdan ileriye doğru da), z bar french press oturarak, incline z bar french press gibi.

ön omuza ise ayrıca yüklenmeye gerek yok, barbell standing overhead press yap komple omuz icin.izole hareket icin ise yapacaksan herhangi bir öne kaldırış versiyonu yap. cable rope two arm fromt raise olabilir ya da ayakta eline plaka alıp,cift elle tutup öne kaldırabilirsin.

bicepste ise standing concentration curl(arnoldun yaptıgı gibi olan versiyonu),incline alternate dumbell curl(sehpayı aynaya paralel olarak konumla,dirseğin ileri gitmesin ağırlıgı kaldırırken,dirsek sabit,sadece önkol(forearm) hareket edecek ağırlıgı kaldırırken,yukarıda da avucunu dışarı doğru döndürüp kası yarım sn-1sn sıkmaya calıs.high cable pulley up, reverse lying cable curl, cable ya da barbell drag curl, z bar dar tutuş curl yapabilirsin.dış biceps icin bunlara biraz daha ağırlık verebilirsin eğer biceps biraz daha dengeye gelsin diyorsan,ya da su anda denge cok önemli degil büyütmeye calısıyorum diyorsan barbell curl e yüklen.

Tesekkurler yorum icin baya uzun yazmissiniz

Fullbody yapiyorum suanda okul sebebiylr

Sirtta
    Rack Pull / Deadlift (degisimli) - Seated Row - Underhand Grip Lat Pulldown yapmaya basladim hepsi 2 set yeter mi sizce

Goguste
    Low incline bench yapiyordum zaten aylardir sizce daha da mi incline olmali

Bir de son 1 ayda dumbell fly ekledim izole olarak sizce nasil bi hareket is yapar mi yoksa diger dedikleriniz daha mi iyi

Omuza gelirsek
    Ohp aylardir yapjyordum ve en iyi liftimdi(guc standartlarina gore) en son 60 x 3 yapiyordum daha fazla bench yapabilmek icin biraktim

Her idman 5 set bench ve 4 set side raise yapsam yetmez mi omuz icin ohp ile bench ayni idman iyi gelmiyor bana pek

Tricepse gelirsek
    Hic izole triceps calismadim hocam suana kadar duzenli sadece bench ve ohp ile geldi bu goruntuye

Biceps icin de dambil barbell curl yapmistim. Suan 38 cm kolum buyutmek istiyorum incline curl ile büyümez mi

Simdi sizin dediklerinizle kendi aklimdakilari birlestirip

Low incline veya incline bench 9-7-6-6-6
    Dumbell fly 3x8-12
    Rack Pull 2x6-8 / Deadlift 1x3-5
    Lat Pulldown 2x6-8
    Seated Row 2x6-8
    Lateral Raises 4x10-12
    Incline Dumbell Curl veya Dumbell Curl & Overhead Triceps 3x8-10

Nasil veya dediklerimde hangilerini degistirmeliyim ust vucut icin yeterli midir bu program yoksa baska hareket oneriniz var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 12 Şubat 2018; 20:45:29 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.