Şimdi Ara

Eksik ve bozuk dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • \windows\system32\config\system klasorumde eksik ve bozuk dosyalar var ... windowsa girerken bu hatayi verip Windows setupindan repair yapmam gerektigini yaziyor.

yaptim fakat hicbir degisiklik olmadi. guvenlikli kipte bile baslatamiyorum. ne yapmam gerktigi konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.

• şu anki windows'un üzerine bi daha windows kur sorun düzelir..
  • +1

Ayrıca eğer hdd'ini ikiye böldüysen d: sürücüsüne windows cdsini kopyala/yapıştır yaparak kaydet,o zaman kur kendisi bozuk dosya çıktığında onaracaktır...
  • diğer arkadaşların dediklerini yapmadan once bi bunu dene. çalıştıra gidip sfc yaz sistem dosya denetliyicisi gelicektir karşına eksik dosyaları kopyalar bozukları düzeltir ve güncelleme yapar. istersen once bi dene.
  • sfc olmazsa windowsu üzerine tekrar kur (aynı serial# kullanarak, aynı klasöre)
    sorun çözüldükten sonra bilgisayarı düzgün kapat.shutdown diyerek kapatamadığın zamanlarda scandiski cancel edeyim deme.
  • bende bir yol önereyim.eğer format atmak sıkıntı oluşturacaksa bazı durumlarda şu yöntem işe yarar.windows yeni kurulduğunda yani temiz ve sorunsuz iken windows klasörünü dos altından (yada ayrıca xp filan varsa diğer bölümde xp den açarak)kopyalayarak yedeğini almak ve bu yedeği ya hdd de yada varsa cd writer ile bir cd ye atıp muhafaza etmeli.bazen bu tip dosya hatalı yada bulunamıyor gibi mesajlarda ne yaparsanız yapın düzelmiyor hatta üstüne bile kurmayı gerçekleştiremiyorsunuz.o zaman bu windows klasör yedeğini olduğu gibi var olan windows klasörüne kopyalayın zaten aynılarını yenileyecektir,bozukların yerini yeni ve sağlam olan dosyalar alacaktır.
  • cevaplar icin cok tesekkurler.. fakat suan windowsun acilmadigini tam olarak belirtmemisim sanirim. isletim sistemim XP ve dosya sistemim NTFS.. bu yuzden dos harddiski gormuyor. setupdan repari calistirdim fakat 5 10 saniye sonra hicbir sey yapmadan cikiyor. farkli komutlar mi kullanamam mi lazim...kucuk bir program ile ntsf olan harddiski fat32'ye cevirip windows98 kurmak sizce cozum olabilir mi? goruslerinizi bildirirseniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows automated system recovery diye birsey gordum fakat calistirinca windows automated recovery isimli disk istiyor. bu ne ise yarar bilmiyorum ? arkadasimdan yaratabilirmiyim... veya dosyalarimi ne sekilde kurtarabilirim.
  • fixmbr
    bu komut master boot recordingi tamir etti ve hersey duzedi.. yardimci olmaya calisan arkadaslara tesekur ederim
  • TEK YOL FORMAT KARILTIRMA SİSTEMİ PERFORMAN ALAMASSIN VEYA NC KULLANARAK SİL
  • Arkadaşlar,benim de bi sorunum var.bende bilgisayar acılınca ''system32/drivers/ntfs.sys'' eksik veya bozuk diyor.ben bunu nasıl düzeltecem.bilgisayarı 5-6 defa aç kapa yapılca ancak acılıyor.bilen varsa lütfen ayrdım etsin.gerçi ben artık ümidi kestim ama.yine de bi şansımı deneyim dedim.
  • formata gerek yok arkadaşım
    xp cdsini tak ve boot et tamir edicem de dos modunda açılsın
    söylediğin yer klasör değil dosyanın kendisidir system dosyasıdır uzantısı (exe com txt ) yoktur
    dos modun da açıldıktan sonra yazman gereken tek şey
    copy c:\windows\repair\system c:\windows\system32\config
    entera bas reset at sistemin çalışmaya devam etsin
    yani repairde yedeği olan system dosyasını config in altına kopyala
    bu kadar basit
    sadece açldıktan sonra yeni donanımlar bulundu diyebilir
  • XP cd nizi Cd Rom a takın ve
    Başlat çalıştır a
    sfc / scannow
    yazın ve enterlayın...
  • arkadaşlar bu konuda benim de bi problemim var.windows başladıgında RUN.DLL hatası veriyor gerekli modul bulunamadı diyor,ses kartımı da yukleyemedim onunla bu alakalımıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.