Şimdi Ara

eksik yanlarım ADC ogreniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.youtube.com/watch?v=Qc3Iw1Fupv0

Evet beyler ADC öğrenmeye karar verdim bi kaç tane ADC denedim size ezreal ın videosunu atıyorum eksik yanlarım hakkında bilgi verirseniz kendimi daha da geliştirme şansı bulurum şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sezon 5 ne la

yorumu alıntıla unutmuyım el bitince izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Sezon 5 ne la

yorumu alıntıla unutmuyım el bitince izlerim

Dalgasına yazdım sezon 5 diye :)

• 40 dakikalık videonun tamamını kim izler ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

40 dakikalık videonun tamamını kim izler ki

+1 üye ban konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

40 dakikalık videonun tamamını kim izler ki

Kardeş oyun o kadar sürdü yapabilecek bişeyim var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CTCaos

http://m.youtube.com/watch?v=Qc3Iw1Fupv0

Evet beyler ADC öğrenmeye karar verdim bi kaç tane ADC denedim size ezreal ın videosunu atıyorum eksik yanlarım hakkında bilgi verirseniz kendimi daha da geliştirme şansı bulurum şimdiden teşekkür ederim

bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_94244468/f_//tm.htm#94244468

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kas Kaybetmem?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bkz : http://forum.donanimhaber.com/m_94244468/f_//tm.htm#94244468

• quote:

Orijinalden alıntı: Fake Faker

quote:

bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_94244468/f_//tm.htm#94244468

Oo kardeş super konuymus bu daha önce görmemiştim teşekkürler
    Videoda sence bunlardan hangileri eksik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTCaos -- 18 Temmuz 2014; 9:28:34 >

• Early'de minyonlar yokken rakip karşında full mana q atmıyorsun 1-2 yerde, rakibi rahat bırakmamalısın Ezreal kullanırken.
    Kule altına sıkıştığında minyon alamadın, nerdeyse hepsi kaçtı, melee olanlara kule 2 vuracak sen 1 vuracaksın, mage minionlara da kule 1 vuracak sen 1 q atacaksın veya 1 aa kule 1 aa şeklinde alacaksın.
    Pozisyon almakla ilgili ve rakibe reaksiyon vermekle ilgili sorunların var. En ufak açığında cezalandırmalısın.
    Biraz daha izleyip devam edicem.
    Supportun base atmış durumda, çalıda Zyra var çok belli halen yaklaşıyorsun, 2v1 kaldığın durumlarda çok güvenli mesafede kalmalısın gerekirse minyon bile kaçar.
    3 olur olmaz W açma Q aç daha çok işe yarar ben öyle yapıyorum. W 10 levelde falan açıyorum:)

Lee Gank attığında çok rahat kaçabilirdin, E cooldowndaydı evet ama bariyerin vardı, ayrıca ses dalgası atacağı çok belliydi dodge lamaya çalışmalıydın düz koşma öyle durumlarda aha Q geliyor diyip ona göre sağ sol yap bence. E tam dolduğunda öldün orada, bariyer basıp biraz sabredip duvarın arkasına geçebilirdin panikledin sanırım.
    Orada 2 tane mana potu satsan Phage biterdi ayrıca(ağırkan) gidip crit veren alt itemi alman yanlıştı.
    Güzel kill aldın orda iyi kastın. Mana sorunu çekmenin sebebi çok fazla E ve W kullanman. E'yi her zaman doğru an için saklamalısın. Hem agresif hem de kaçarken çok işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Temmuz 2014; 9:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Early'de minyonlar yokken rakip karşında full mana q atmıyorsun 1-2 yerde, rakibi rahat bırakmamalısın Ezreal kullanırken.
    Kule altına sıkıştığında minyon alamadın, nerdeyse hepsi kaçtı, melee olanlara kule 2 vuracak sen 1 vuracaksın, mage minionlara da kule 1 vuracak sen 1 q atacaksın veya 1 aa kule 1 aa şeklinde alacaksın.
    Pozisyon almakla ilgili ve rakibe reaksiyon vermekle ilgili sorunların var. En ufak açığında cezalandırmalısın.
    Biraz daha izleyip devam edicem.
    Supportun base atmış durumda, çalıda Zyra var çok belli halen yaklaşıyorsun, 2v1 kaldığın durumlarda çok güvenli mesafede kalmalısın gerekirse minyon bile kaçar.
    3 olur olmaz W açma Q aç daha çok işe yarar ben öyle yapıyorum. W 10 levelde falan açıyorum:)

Dikkatlice dinliyorum kardeşim seni

• Öncelikle merhaba,
    Derste olduğum için ilerlete ilerlete izleyebildim gözüme çarpan en önemli unsurları tek tek yazayım.

1. Pozisyon Alma: Bir adc'nin ilk dikkat etmesi gereken şey budur bana kalırsa. İyi pozisyon almış bir adc takımını ölümcül yerlerden kurtarabilir ve maçı kazandırabilir.(karşıda 36-6 jinx varken oyun aldık.) Ve kesinlikle unutmayın ki Adc Focus almaz.kendisine en yakın olan kişiye devamlı atışlar yaparak tabiri caiz ise eritmeyi hedefler. Dolayısıyla asla ama asla bir Team fightta en önlerde yer almamalısın.

2.Farm farm farm. Early Game süresi boyunca elinden geldiğince çok farm yapmalısın, unutma ki seni ayakta tutacak olan şey aldığın 2-3 kill değil, yaptığın 150-200 farm olacaktır. (basit bir hesaplama ile bir killden alacağın 270 gold ortalama 12 minyon kesmene eşdeğerdir, genel hesaplama ile 200 farm ile 10 killden fazla almış gibi olacaksın.)

3. Win Lane, Win Game.
    Farm yapmanın dışında koridorunu kazanmak için elinden geldiğince rakiplerini dürtmeli ve kazanacağın takaslara girmelisin(amacı rakibin farm almasını engellemek ve mümkünse katletmek.) ve bunu yaparken farmını da kaçırmamaya özen göstermelisin. Eğer agresif ve akılcı oynamazsan Lane'ini kazanamazsın.

4. her Adc'nin bilmesi ve yapması gereken KITE.
    Eğer iyi bir adc olmak istiyorsan kite'ın ne olduğunu bilmeli ve kullanabildiğin her yerde kullanmalısın. basit bir tanımlama gerekirse eğer kite, sana yaklaşan rakipten uzaklaşmaya çalışırken atakspeedinizin izin verdiği aralıklarla hızlıca rakibe vurup kaçmaya devam etmek.(eğer yeterli tecrübeye ve eşyaya sahipseniz muhtemelen rakip size dokunmadan ölecektir.)

5. Doğru eşya yapılandırması
    Karşındaki takımın yetenek gücüne mi yoksa saldırı gücüne mi daha fazla yöneldiğini, tank veyahut buiser kasıp kasmadığını iyi belirlemelisin, doğru eşya ile olağan hasar potansiyelinin üstünde bir hasar verebilirsin.

6. Range Advantage (mesafe avantajı)
    Sen yakıncı bir şampiyon değilsin, dolayısıyla minyon keserken, rakibi dürterken onlara yaklaşmana ve açık hedef olmana gerek yok. Yakalanman takım savaşlarına eksik girmenizi ve muhtemelen kaybetmenizi sağlayabilir. Bu madde doğrudan pozisyon almak ile orantılıdır.

Öncelik olarak bu maddelerin üzerinde yoğunlaşmak seni ortalamanın üstünde bir seviyeye taşıyacaktır, daha fazlası tamamen senin yeteneğin ile doğru orantılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonfire LOL

Öncelikle merhaba,
    Derste olduğum için ilerlete ilerlete izleyebildim gözüme çarpan en önemli unsurları tek tek yazayım.

1. Pozisyon Alma: Bir adc'nin ilk dikkat etmesi gereken şey budur bana kalırsa. İyi pozisyon almış bir adc takımını ölümcül yerlerden kurtarabilir ve maçı kazandırabilir.(karşıda 36-6 jinx varken oyun aldık.) Ve kesinlikle unutmayın ki Adc Focus almaz.kendisine en yakın olan kişiye devamlı atışlar yaparak tabiri caiz ise eritmeyi hedefler. Dolayısıyla asla ama asla bir Team fightta en önlerde yer almamalısın.

2.Farm farm farm. Early Game süresi boyunca elinden geldiğince çok farm yapmalısın, unutma ki seni ayakta tutacak olan şey aldığın 2-3 kill değil, yaptığın 150-200 farm olacaktır. (basit bir hesaplama ile bir killden alacağın 270 gold ortalama 12 minyon kesmene eşdeğerdir, genel hesaplama ile 200 farm ile 10 killden fazla almış gibi olacaksın.)

3. Win Lane, Win Game.
    Farm yapmanın dışında koridorunu kazanmak için elinden geldiğince rakiplerini dürtmeli ve kazanacağın takaslara girmelisin(amacı rakibin farm almasını engellemek ve mümkünse katletmek.) ve bunu yaparken farmını da kaçırmamaya özen göstermelisin. Eğer agresif ve akılcı oynamazsan Lane'ini kazanamazsın.

4. her Adc'nin bilmesi ve yapması gereken KITE.
    Eğer iyi bir adc olmak istiyorsan kite'ın ne olduğunu bilmeli ve kullanabildiğin her yerde kullanmalısın. basit bir tanımlama gerekirse eğer kite, sana yaklaşan rakipten uzaklaşmaya çalışırken atakspeedinizin izin verdiği aralıklarla hızlıca rakibe vurup kaçmaya devam etmek.(eğer yeterli tecrübeye ve eşyaya sahipseniz muhtemelen rakip size dokunmadan ölecektir.)

5. Doğru eşya yapılandırması
    Karşındaki takımın yetenek gücüne mi yoksa saldırı gücüne mi daha fazla yöneldiğini, tank veyahut buiser kasıp kasmadığını iyi belirlemelisin, doğru eşya ile olağan hasar potansiyelinin üstünde bir hasar verebilirsin.

6. Range Advantage (mesafe avantajı)
    Sen yakıncı bir şampiyon değilsin, dolayısıyla minyon keserken, rakibi dürterken onlara yaklaşmana ve açık hedef olmana gerek yok. Yakalanman takım savaşlarına eksik girmenizi ve muhtemelen kaybetmenizi sağlayabilir. Bu madde doğrudan pozisyon almak ile orantılıdır.

Öncelik olarak bu maddelerin üzerinde yoğunlaşmak seni ortalamanın üstünde bir seviyeye taşıyacaktır, daha fazlası tamamen senin yeteneğin ile doğru orantılı.

• Bir de ekranı hiçbir zaman kitleme, sadece space ile ortala nerde olduğunu kaçırırsan diye. Görüşün çok zayıf adama q atacaksın görmeden atıyorsun kaçarken.
  • quote:

Bir de ekranı hiçbir zaman kitleme, sadece space ile ortala nerde olduğunu kaçırırsan diye. Görüşün çok zayıf adama q atacaksın görmeden atıyorsun kaçarken.

Çok haklısın kardeşim ama açık oynamayı denedim pek zevk alamadım senin tavsiyeni dinleyip bidaha ekranı kitlemeyecegim

• quote:

quote:

Bir de ekranı hiçbir zaman kitleme, sadece space ile ortala nerde olduğunu kaçırırsan diye. Görüşün çok zayıf adama q atacaksın görmeden atıyorsun kaçarken.

Çok haklısın kardeşim ama açık oynamayı denedim pek zevk alamadım senin tavsiyeni dinleyip bidaha ekranı kitlemeyecegim

Adam 30 yaşında lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

quote:

Adam 30 yaşında lo

:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.