Şimdi Ara

Eksiye Düşmeyen Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kredi kartı kullanıyorum fakat düzgün hesabımı yapamadığım için sürekli kartımın limitini bitiriyorum ve bir dahaki aydan yemeye başlıyorum. Bundan dolayı ININAL karta geçiş yapmıştım. Ön ödemeli kredi kartı. İçine para atıyorsun ve para oldukça harcıyabiliyorsun sadece. Ancak ininal kartın geçmediği bazı yerler var. Örneğin aylık üyelik gerektiren siteler: netflix, sinemia, digitalocean. Bundan dolayı tekrardan kredi kartına geçmek zorunda kaldım. Sizin bildiğiniz kredi kartının geçtiği her yerde geçerli olan ancak eksi bakiyeye düşülemeyen yani banka kartı, ön ödemeli kartı gibi olan bir kart biliyor musunuz?

• Birçok bankanın Banka Kartı var. Benim önerim Akbank Neo ve Yapı Kredi Tlcard. Tabi ücretsiz bankacılık hizmetleriyle beraber kartınızı kullanabileceğiniz enpara da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Birçok bankanın Banka Kartı var. Benim önerim Akbank Neo ve Yapı Kredi Tlcard. Tabi ücretsiz bankacılık hizmetleriyle beraber kartınızı kullanabileceğiniz enpara da var
    Enpara'da aynı şeyi yapıyor. Hatta kredi puanım düşük olduğu halde ING 750 TL kredi verirken enpara 4100 TL verdi. Fazla verince fazla harcanıyor :) Sanırsam benim aradığım gibi kart yok.
  • Eksiye düşülmeyen kredi kartı mı?

Normal bir banka kartı alsan olmaz mı?

0tl limitli kredi kartı alabilirsen bravo.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Okumadın mı dostum yazdıklarımı? Banka kartı her yerde çalışmıyor. Mesela 100 TL limitli kredi kartı olacak ama üzerine para yükleyebileceğim. HSBC kredi kartında ödemem gerekenden daha fazla ödemeye çalıştığımda hata vermişti. Bundan dolayı çok uygun fiyatlı bir ürünü kaçırmıştım.
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    Benim şimdiye kadar gördüğüm en düşük limit 300tl idi.

• Merhabalar, şunu belirtmekte fayda var örneğin 100TL limitli kredi kartı aldınız, bunun 2.5 katına kadar işlemlerde yani 250TL'lik işlemlerde sorun olursa banka yardımcı oluyor, fakat bir ödeme yaptınız ve bu 251TL, ödeme geri döndü 251TL olarak ve bu işlemlerde sorun çıktı, maalesef ki bankanın sorumluluğunda değil imzalayacağınız sözleşmeleri iyi okuyun lütfen. Bir kaç ay öncesinde büyük bir rezalet yaşandı yaklaşık 25k TL civarı bir konuda. Kişinin 8000TL limitli kredi kartı vardı (sanırım) ve 22k civarında bir ürün almış, geri ödemesi yapılmış fakat banka bunu karta yükleyememiş çünkü karta limit atarken izin vermiş sistem fakat limit geri döndüğünde banka dahil etmemiş ve adamın parası komple yanmıştı. Banka sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden dikkatli harcama yapmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğim banka kartlarını desteklemeyen site şu ana kadar hiç görmedim. Ayrıca aylık üyelik isteyen isteyen sitelerde de sorun çıkmadı illa kredi kartı almanıza gerek yok.

• Ininal BDDK mevzuatları gereği 750 tl limite takılır zaten. 300 tl'sini çekebilirsin. geri kalanını mecburen harcamalısın.

Anlattığına göre banka hesabı da istemiyor gibisin. Sana Papara ya da Peppara'yı önerebilirim. Papara'yı Mastercard geçen yerlerde, Peppara'Yı da Troy ve Visa geçen yerlerde kullanabilirsin.
  • Expungee kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.