< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorist2 -- 25 Kasım 2019; 19:3:0 > |
Eksper aracımı pert etmiyor ben kefilim diyor?
-
-
Hocam size yardımcı olacak bir şey yazamam ama size bol sabır dilerim.
Valla okurken ben daraldım.
Umarim istediğiniz gibi sonuç alırsınız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun.Sizin adınıza bu işlemleriniz için acenteniz ile irtibata geçmenizi öneririm acenteniz sizin adınıza bu süreci takip edecektir.
Sizin mağduriyetinizi giderecektir.
saygılarımla. -
Hocam biz firmayla iletişim kuramıyoruz ki. Kaskoyu ford bayisi yapmıştı onlara söylüyoruz direkt allianz sigortayı arayın diyorlar. Ama allianzda canlı destek birimi yok mesaj yoluyla sorunu anlatmak için yazıyoruz bu defa da eksperiniz dosya raporunu tamamlamadan görüşemezsiniz diyerek eksper bilgilerini veren otomatik mesaj geliyor. Canlı muhattap gene yok
05352888216 BENİ ARAYABİLİRMİSİNİZ ALLIANZ ACENTESİYİM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM SİZEquote:
Orijinalden alıntı: algorist2
Hocam biz firmayla iletişim kuramıyoruz ki. Kaskoyu ford bayisi yapmıştı onlara söylüyoruz direkt allianz sigortayı arayın diyorlar. Ama allianzda canlı destek birimi yok mesaj yoluyla sorunu anlatmak için yazıyoruz bu defa da eksperiniz dosya raporunu tamamlamadan görüşemezsiniz diyerek eksper bilgilerini veren otomatik mesaj geliyor. Canlı muhattap gene yok -
bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilen bi arkadaş aydınlatırsa sevinirim. Çok fazla çevremde duymaya başladım ağır hasar kaydı ile teslim etmeye çalışıp pert etmeyen kasko şirketlerini...
-
bu işin hukuki boyutu nedir. Nasıl itiraz edebiliriz veya nereye itiraz edebiliriz.
Adamlar cılkını çıkardı şaşe de podyede hasar bile olsa abi o yapılır böyle binilir gibi saçma bi politika yürütmeye başladılar.
tamam araç fiyatları haddinden fazla ama rayiç bedel yerine !!! kasko poliçe keserken aldığı fiyattan yazsınlar o zaman nitelikli dolandırıcılıktan işlem yürütebilir miyiz.
-
Sonuç ne ?
Sigorta şirketini sık aralıklarla aracın pert edilmesi ile ilgili taciz edin. Mümkün ise dosya sorumlusunun mail adresini alıp mailler atın. Kendi acenteniz ilgilenmiyorsa başka bir acenteden destek isteyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X