Şimdi Ara

[El Atın Bi]Garanti İle İlgili??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar, Telefonumun şarj aleti bozuldu(Lumia 525) Netten biraz araştırdım garanti karşılıyormuş (Ne kadar doğru bilemiycem) Garantisi daha devam ediyor alalı 9 ay oldu 1yıl 3 ay daha garantisi var.(Teleservice bakıyor galiba imeiden kontrol edecektim teles. bakılmıyormuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 20 Aralık 2014; 18:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up.
  • Bilgili olan bi Allahın kulu yok mu arkadaş?

• Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Nokia Care isminde Microsoft un kendi servis noktaları var.http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/magaza-bul/?action=storeSearch&qt=Şehir+ya+da+bölge+girin&tags=Nokia_Care_Location&country=TR

bu bağlantıdan aratın bakalaım bulunduğunuz şehirde var mı. Ankara daysanız ben tarif ederim yerini. Şarj aleti de garanti kapsamında tabi ki. Ancak burada neden bozulduğu önemli. Türkiye' de garanti genelde adam gibi işlemez. Hep kullanıcı hatası olur. Ancak yine de götürün garantiye yenisini verirler büyük ihtimal. İçine su girmediyse tabiki:) Yan sanayi ürün almayın derim.

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Kayserideyim hocam su v.s gibi bişe olmadı,bi şarj ediyor bi etmiyor teldemi diye başka şarj aleti denedim doldurdu sıkıntı olmadı yorum için eyvellah 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.