Şimdi Ara

El çantası alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe gidip gelirken elimde telefonu tutmak riskli

20 bin küsürlük telefonu yere düşürsem ekranına bir şey olsa 5 binlik olacağım

O nedenle en iyisi hareket halinde iken el çantasınin içinde olsun cüzdanımi falan da koyarım büyük rahatlık olur

www.flo.com.tr
    FOSSİL 6001 EL ÇANTASI OMUZ ÇANTASI ÇOK GÖZLÜ POSTACI ÇANTASI SİYAH Fiyatları | Flo
    https://www.flo.com.tr/urun/fossil-6001-el-cantasi-omuz-cantasi-cok-gozlu-postaci-cantasi-siyah-201293323?campaign=c_41&ref_screen_code=category

• Etraf psikolojik danışman kaynarken iyi iş bulmuşun zatı muhteremim
  • kirilsa yapilir o sikinti degil ama bi defasinda telefon elimde caddede yururken bicak cekip gasp etmeye calistilar. ufak canta gibi bisey iyidir
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam alanım dışında bir işle meşgulum

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

evet o da var Allah'a şükür boyum kilom yerinde 183 90 kiloyum 26 yıllık ömürümde hiç yaşamadım

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    valla kaliba bakmiyorlarki hocam bana denk gelen muhtemelen hapliydi, tam olarak yarim kadardi cunku. ayik olsa disine gore birini bulur. spordan cikmistim eve giderken oldu. neyse tedbir iyidir bel cantasi kullaniyorum bende
  • Mevcut kura göre yaklaşık 10 euro yapıyor 384 lira. Türkiye şartlarına göre pahalı. :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.