Bildirim
el doradoda lwl şimdilik 20 :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
guild arıyorum saygıalr en kısa zamanda 25 olcam şimdilik köpek için para biriktiriyom
el dorado değil ELDORADO arasında boşluk yok -
tşk ler bişi öğretmiş oldun saol kanky :Dboş boş konuşmadın en azından bu arada sen al clana
quote:
Orjinalden alıntı: xxmurat41xx
quote:
guild arıyorum saygıalr en kısa zamanda 25 olcam şimdilik köpek için para biriktiriyom
el dorado değil ELDORADO arasında boşluk yok
-
quote:
Orjinalden alıntı: xxmurat41xx
quote:
el dorado değil ELDORADO arasında boşluk yok
Ne farkeder -
Ben de yeni başladım daha 23lwl kurt aldım neyse benim doomsday guildi var şimdilik 2lwl 3olcak gelebilirsin
adım B_A_T_M_A_N istiyosan friende ekle ayarlarız -
quote:
Orjinalden alıntı: lordyigit
Ben de yeni başladım daha 23lwl kurt aldım neyse benim doomsday guildi var şimdilik 2lwl 3olcak gelebilirsin
adım B_A_T_M_A_N istiyosan friende ekle ayarlarız
BENİ ALIRMISINIZ 33 LVL İM -
bizim guilde gelebilirsin istiosan lwl 3 katiller_tr pm at gelmek istiosan Vinsanity -
arkadaşlar bugün klan kuruyoruz istiyen bana pm atsın master benim -
başarılar dilerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 1 Şubat 2007; 14:14:11 > -
doomsday guildine benide alır mısın???
16 lvl bi charım war farm yapıorum 5 k sp oldu hedef 20k sp
sonra full lvl kasıcam alır mısın oyndaki adım
__MheRicH__ -
BU ARADA KATİLLER GUİLDİ UNİONDA BİZİM GUİLDİN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X