Şimdi Ara

El fenerleri için drop-in module

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, daha önce forumlarda fazla aktif olmadığım için hata yaparsam veya yanlış bölmüe konu acarsam şimdiden özür dilerim.

Bir kaç aydırbir el feneri projesiyle uğraşıyorum ve araştırmalarım sonucu ledler hakkında biraz bilgi sahibi olabildiğimi düşünüyorum. Fakat anlayamadığım bazı noktalar var ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorum şu ki : el fenerleri için modül araştırması yaptım bir çinli firmayla görüştüm ekteki modül için yaklaşık 4$ lık bir fiyat verdi . Avrupada aynı modülü araştırdığımda ise 20$ lık uçuk fiyatlarla karşılaştım. İki ürün arasında neredeyse hiçbir fark yok fakat çinli firmaya şu konuda bir türlü güvenemiyorum. Modülde kullandıkları ledin Cree marka olduğunu söylüyorlar ama malum kopya konusunda üstlerine yok siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
     El fenerleri için drop-in module El fenerleri için drop-in module El fenerleri için drop-in module

• safetstra S kullanıcısına yanıt
    2000-2500 gibi fiyatlı İphone marka telefonu 300-500 lira gibi bi fiyata alabiliyoruz. Normal bence ama beklentiniz fazlada olmasın :)
  • Ya üretimini yapıcaz biz bu fenerin çindeki firmayla görüşüyorum orjinal creeden alıyoruz diyor numune istedim testini yaptım sıkıntı yok gibi duruyor ama bi taraftanda tırsmıyor değilim bişey çıkıcak diye türkiyede üretimi yapılıyor mu acaba komple ürün olarak ?
    Bu resimdeki parcada led dahil mi ? Yani siz sadece kasasini yapip icine bunu mu oturtacaksiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet led dahil ayrica akim limitleyici devrede var bu modulde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba ?
    Bence o ledin ne kadar süre dayanacağını bi test edin sürekli kullanımda.
    Ayrıca o akım limitleyici ne için konulmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryuu -- 4 Eylül 2014; 9:53:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akım limitleyici yanlış bir tabir olmuş sabit akımda ledin çalışması için devreler kullanılıyor bu tarz sistemlerde. Çin yerine Türkiye' den bulsam bu tarz imalat yapan bir yer burdan almayı tercih ederim para oraya gideceğine burdaki birisine gitsin daha iyi ve bir sıkıntı oluşursa yüzyüze görüşebilme imkanımız olabilir ama Çin'den alırsak böyle bir imkan olmayacaktır.
    Evet haklısın ama ben zannetmiyorum imalat yapacak birileri olsun. Çünkü 4$ gibi bi rakamı duyan üretici ben üretsemde aynı paraya denk gelicek direk alırım hiç uğraşmam gibisinden düşüyodur. Benim tavsiyem 10 tane falan alın. Güç kaynağıyla çalıştırın hepsini. Sürekli kullanımda ömrünü görmüş olursunuz ve sonuca göre alıp yaparsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.