Şimdi Ara

El Titremesi ! (İntihar edicem artık ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
17.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün mesele bi alışveriş merkezinde yemek yiyemedim el titremesinden hiçmi başına gelen yok böyle bir olay ya koca forumda bir benmiyim allah kahretsin!
  • geçen gün sağlık raporu alırken psikoloğun ilk sorduğu soru ellerin titriyor mu oldu. buna dayanarak diyebiliriz ki el titremesi psikolojik olabilir
  • El titremesi eğerki kalabalık bi ortamda çay içerken vs oluyorsa çarpıntıyla beraber çok büyük ihtimalle sosyal fobidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaViLLe

Durp dururken el titremem olmuyor fazla ama ne zaman kapalı ortama girsem elim titremeye başlıyor ve alkol alınca el titremem geçiyor sizce neden olabilir büyük bir hastalık olabilirmi

sarhos gez sende
  • Konuyu yukarı alıyorum belki daha bilgili insanlar vardır su an forumda yardımcı olurlar
  • kaç yaşındasın hocam?bana panik atak gibi geldi ama tabi ki en doğru teşhisi doktor koyacaktır.
  • 20 yasındayım
  • Heyecandandır.
  • benimde titriyordu rixper kullandım geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

kaç yaşındasın hocam?bana panik atak gibi geldi ama tabi ki en doğru teşhisi doktor koyacaktır.

bence de.

20 yaşındaysan panik atak tır büyük ihtimal. agorafobi yle birlikte olabilir.

http://www.aile.selcuk.edu.tr/psikiyatri/panikb.htm

burdaki belirtilere bir bak. tutuyorsa bazıları söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 16 Ağustos 2009; 18:06:56 >

• kaynımdada var ayınısı aynısı
  • nörolog a görün bence işin garanti olsun.
  • aşırı mastürbasyon sebep olabilir.
  • bende öyleyim dostum benimde el titreme problemim var.. ben bunalımı daha ağır yaşıyorum şizofreni ilaçları kullanıyorum rexapin fln gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

aşırı mastürbasyon sebep olabilir.

doğrudur ama 20 yaşındayım dedi sanmıyorum
  • eğer sürekli titriyosa huntingtons, parkinson vb. hastalıklar olabilir, bu tür genetik hastalıklar için test yaptır. eğer sadece kızların yanında oluyosa bu titreme psikoloğa git.

ayrıca titrediği zamanlar tok karnına 1 tane Kakamolitan hapı içersen iyi gelir
  • bende bir kızla konuşsam , ellerim titrer, sesim titrer, kalbim çarpar, fena olurum .
  • Ağır eşya taşımak ve kan şekerinin düşmesi de sebep olabilir.
  • Dostum hastalığın parkinson olabilir.Geçen haberlerde çıkmıştı. Durup dururken oluyor sebebi de belirsiz. Halen daha bu hastalığın neyde kaynaklandığını tam olarak bulamamış doktorlar. Sadece yaşa bağlı olarak daha fazla görüldüğünü söylüyorlar ama genç yaştada görülüyor. Sen doktora görün. Eğer hastalığın parkinson ise yeni bir tedavi yöntemi var , bi pil takıyorlar bi yerine hastalığın direk geçiyor.
  • kendinize zarar vermekle sorun çözülmez
    psikiytri ya da nöroloji uzmanına gitseniz sorun çözülür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.