Şimdi Ara

El Titremesi ! (İntihar edicem artık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
17.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1-2 senedir acayip bir el titremem basladı kızla bulustugumda kalbim hemen carpıntı yapıyo benım gibi böyle bir sorun yasayan oldumu yada ilaç kullanan varmı öncelerden cok rahat bir insandım son zamanlarda bu hastalıkdan cok şikayetçiyim özellikle sol kolumu neredeyse hiç kullanamıyorum hayattan soğudum lütfen yardım edin teşekkürler.

• El titremesi parmaklarını çok kütletiyorsan ondan olabilir. Başka hangi nedenlerden olur bilmiyorum ama kütletiyorsan bırak bence. Geçmiş olsun...
  • Benim de ellerim titrer. Galiba sebebi sigara.
  • Ne bu ya elim titriyo intihar edecem önce git bir doktora ondan sonra ne yaparsan yap
  • parkinson olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

parkinson olabilir mi?
    Zaten önemli birşeyse intihar etmene gerek kalmaz ölürsün sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Alıntıları Göster
    Bende heyecanlanınca ellim titrer ayagım dolasır
    Lan bide yarın iş görüşmesine gidicem orda adam bana uygulama bişey sormasın ufff yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Lan bide yarın iş görüşmesine gidicem orda adam bana uygulama bişey sormasın ufff yaa

Alıntıları Göster
    uzun süre sigara içmeyip sonra bi tane yaktığım zaman benimde ellerim titrer ama 1 saate kalmaz hemen düzelir.umarım kötü birşey yoktur...

• quote:

Alıntıları Göster
    Bunun heyecanla alakası yok Benim uzaktan tanıdğım bir insanda vardı.Şimdi kendi ellerini hiç kullanamıyor doğal olarak titreme nedeniyle elleriyle yemek bile yiyemiyor aşırı titriyo.Bu bir hastalık dostum üzgünüm hemen bir doktora git belki halen geç kalmamış olabilirsin Yavaş yavaş ilerliyor.Önceleri yine bu kadar titremiyordu şimdi çok fena titrer olmuş...

• quote:

Alıntıları Göster
    Yok
    0m,u hiç baş
    ı,na böyle bişey gelip
    k,urtulan ya ,of

• quote:

Orijinalden alıntı: DaViLLe

Yok
    0m,u hiç baş
    ı,na böyle bişey gelip
    k,urtulan ya ,of

Alıntıları Göster
    ben bu konuda ciddiyim parkkinson genelde yaşlı hastalığı olarak bilinir ama gençlerde de baş gösterebilir acilen tedavi edlimesi gerekn hastalıktır yoksa daha feci olabilir beynine pil takılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Bunun heyecanla alakası yok Benim uzaktan tanıdğım bir insanda vardı.Şimdi kendi ellerini hiç kullanamıyor doğal olarak titreme nedeniyle elleriyle yemek bile yiyemiyor aşırı titriyo.Bu bir hastalık dostum üzgünüm hemen bir doktora git belki halen geç kalmamış olabilirsin Yavaş yavaş ilerliyor.Önceleri yine bu kadar titremiyordu şimdi çok fena titrer olmuş...

Alıntıları Göster
    azer bülbülün vücudu titriyor o ne yapsın yukarıdaki arkadaşında dediği gibi kütletiyorsan parmaklarını ondan olabilir veya tansiyon ile oalbilir ama bundan emin değilim

• quote:

Yok
    0m,u hiç baş
    ı,na böyle bişey gelip
    k,urtulan ya ,of

Alıntıları Göster
    Adamı tırsıtmayın hemen. Elleri titreyen adamı öldürdünüz 2 dakikada.

Arkadaşım parmaklarını çıtlatmak, sigara içmek, kaslarının zayıflığı bunların hepsi sebep olabiliyor. Belki de çok fazla pc kullanıyosun. Bu bile sebep olabilir. İstersen bi doktora görün...

• quote:

Orijinalden alıntı: emiralem

azer bülbülün vücudu titriyor o ne yapsın yukarıdaki arkadaşında dediği gibi kütletiyorsan parmaklarını ondan olabilir veya tansiyon ile oalbilir ama bundan emin değilim

Alıntıları Göster
    bendede oluyor sıkıntı stres bide sigara , bana göre sebepleri

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

yuha

doktara danış bence bizden daha az bilgileri yoktur büyük yarar var.

ayrıca çok ciddi birşey değil,yada bana öyle geliyor yaşamadıgım için,intihar felan düşünmeye gerek yok

acil şifalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeKe .

quote:

yuha

ayrıca çok ciddi birşey değil,yada bana öyle geliyor yaşamadıgım için,intihar felan düşünmeye gerek yok

acil şifalar...

Alıntıları Göster
    ya ben geçen haberlerde gördüm de parkinson hastası adama pil takmışlar beynine pili kapıyolar adam horon oynuyor gibi titriyor pili açıyolar düzeliyor etkilendim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: qeKe .

quote:

yuha

acil şifalar...

Alıntıları Göster
    el titremesini bilmiyorum ama çarpıntın varsa kalp için ekg veya kardiyolojiye gitmeni öneririm. senin biraz heyecandan oluyor gibi. eğer durup dururken de çarpıntı oluyorsa bir doktora görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

el titremesini bilmiyorum ama çarpıntın varsa kalp için ekg veya kardiyolojiye gitmeni öneririm. senin biraz heyecandan oluyor gibi. eğer durup dururken de çarpıntı oluyorsa bir doktora görün.

Alıntıları Göster
    Durp dururken el titremem olmuyor fazla ama ne zaman kapalı ortama girsem elim titremeye başlıyor ve alkol alınca el titremem geçiyor sizce neden olabilir büyük bir hastalık olabilirmi
  • heyecan yapıyorsun işte
  • quote:

Durp dururken el titremem olmuyor fazla ama ne zaman kapalı ortama girsem elim titremeye başlıyor ve alkol alınca el titremem geçiyor sizce neden olabilir büyük bir hastalık olabilirmi
    kapali ortam ve alkol iliskisi ayrica intihar egilimi ...bana psikolojik bir sorun gibi geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.