Şimdi Ara

El Titremesi ! (İntihar edicem artık ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
17.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gençlerde Neden Titreme oluyor. Bunun en önemli sebepleri ruh hali, kafein, sigara ve alkol tüketimidir.

Strese neden olan etkenlerin ortadan kaldırılması, titremenin azalmasına yardımcı olabilir.
    • Kazalardan kaçınmak için bir şey içerken bardağı yada fincanı yarım doldurmak veya kamış kullanmak yararlı sonuçlar verebilir.
    • Titremelerde yeterli uyku ve dinlenmenin önemi ihmal edilmemelidir.Unutulmamalıdır ki yorgunluk titremeleri arttırır.
    • Uzun süre ve sık aç kalmak, kan şeker dengesiyle sinir sisteminde ciddi hasarlara yol açtığı için titremeleri arttırabilir.Bu nedenle ara öğün atlamamak önemlidir.
    Kahve, çay ya da kolalı içecekler gibi zengin gıdaların titremeyi arttırıcı etkisi bulunduğu için, bu gıdalardan uzak durmak gerekir.
  • Yok artık suphi. O cocuk intihar etmiştir bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

el titremesini bilmiyorum ama çarpıntın varsa kalp için ekg veya kardiyolojiye gitmeni öneririm. senin biraz heyecandan oluyor gibi. eğer durup dururken de çarpıntı oluyorsa bir doktora görün.

Vay be, neler yazmışım böyle

@_suphi_
    Arkadaşım 2 sene olmuş konu açılalı. Görmüyor musun?
  • Adam titreyerek gitmiş beyler.
     El Titremesi ! (İntihar edicem artık )
  • Benim de titriyor ama intihar etmeyi düşünmüyorum.
  • Benim ellerde çok pis titriyor, okulda kahve alıyorum dışarı taşıyana kadar yarısı üstüme dökülüyo. Hayatım zindan oluyo. Ama sadece kahve çay vs sıcak şeyler taşırken etkisini hissediyorum. Onun dışında hayatımı pek zorlaştırmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

Adam titreyerek gitmiş beyler.

• adam intihar etti

• beyler bıçakla intihar edecekse olacakları düşünemiyorum.kim bilir neresine geldi o bıçak.
  • Zortingen forest

Yaşıyor mu acaba ?
  • ŞİMDİ FARKETTİM
  • Eğer stres içindeysen olabilir veya cok sık alkol alıyorda olabilirsin
  • bendede var o sorun ellerim çok titriyor sigara başlıca en büyük neden malesef...
  • bendede var o sorun ben heycanlandığım zaman olur yani garsonluk kariyerim başlamadan bitti
  • esansiyel tremor olabilir bendede var malesefki tedavisi yokmus
  • Benimde sol elim titriyor sag el normal. Yatakta uyurken surekli sicrama var. Acayip yorgunluk var. Olu gibiyim. Duş almaya useniyorum. Daha 21 yasindayim ama kendimi 70 yasinda hissediyorum. Seker hastasiyim. Disim agriyor. Sac sakal birbirine girdi. Surekli koltuk altimi koklayip uff diyorum ama 5 dk dus alamiyorum. Hic dinc duramiyorum surekli uyku halinde geziyorum. Sabaha karsi sekerim yuksekiyor. Normal insan gunde 5 kere işiyorsa ben rahat 20 kere isiyorum. Wc ye girmekten biktim. Cinamada film izleyemiyorum rahat rahat. Ayrica kirk yilin basi sorumluluk aliyorum tum aksilikler beni buluyor. İyi sabahlamalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaViLLe

Arkadaslar 1-2 senedir acayip bir el titremem basladı kızla bulustugumda kalbim hemen carpıntı yapıyo benım gibi böyle bir sorun yasayan oldumu yada ilaç kullanan varmı öncelerden cok rahat bir insandım son zamanlarda bu hastalıkdan cok şikayetçiyim özellikle sol kolumu neredeyse hiç kullanamıyorum hayattan soğudum lütfen yardım edin teşekkürler.

el titremenizi avantaj olarak kullanın masör olun.
  • Bendede ciddi sekilde var beyler cook sıkıntı yaratiyor cozumu nedir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.