Şimdi Ara

El yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 El yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlı
    Merhaba arkadaşlar, bu anahtarlıkları ihtiyaç sahibi bir bayan yapıyor, bir kızı ve kendi var. Anahtarlık ihtiyacından değil de yardım amaçlı konu açtım. Herkes 1 tane alsa yeter zaten. Birazda olsa faydamız dokunur. Biliyorum ki, cogumuz kullanmayacak. Annenize, eşinize vs.verirsiniz.Forumda yardımcı olabilecek arkadaşların olduğunu bildiğimden konu açtım yoksa kargo parasına bile değmez biliyorum.

Yine de istediğiniz şekilde anahtarlık isterseniz ben bayana söylerim yaptırırım. Taraftar vs.vs. Tarif etmeniz veya resim atmanız yetecektir..

Bana 15 adet bıraktı, 2 adet ben aldım. 2 adet başka arkadaş aldı.( Ben hepsinide alırdım ama ne yapacağım o kadar anahtarlığı..) Elimde şuan 11 tane var. Resimlerini ekliyorum.

Fiyat: 5 TL (Kimseyi zorlamayacağını düşünüyorum)

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

El yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlıEl yapımı anahtarlıklar - Yardım amaçlı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin, Akdeniz Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bana yollayın 2 tane. Bu el emeği göz nuru şeyleri bu fiyata almaya utanıyorum gerçi.

Ayrıca benimde benzer bir konum var, belki destek olmak isteyen olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/hayir-isi-icin-satilik-orgu-bebekler--124890612#124890612

Ilginize çok teşekkür ederim

Elimizden fazlası gelse keşke..

Ozelden adres almak için yazıyorum. Tekrar çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim, bu gibi başlıklar ayrı bölüm açılıp oradan satılabilir. Umarım ihtiyaç sahibine yeterli destek sağlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gözüküyor, eline sağlık
  • hocam ne alemde satabildiniz mi? Eğer elinizde kaldıysa pm den iban verin 4-5 tane alayım. Yaptığınız kutsal iş ve iyi niyetiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
  • Durum nedir hocam pm ile Bilgi verir misimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elde varsa pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %100 Doğal ve El Yapımı Sabun
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.