Şimdi Ara

El Yapımı Anfiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/mukemmel_bass_-_ozel_uretim-74WQQaXQQ11736643WQQpXQQdisplayitem

linkdeki el yapımı anfi dikkatimi çekti, satıcının böyle bi kaç tane daha linki var,
    el yapımı anfi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevininrim, böyle anfileri aracımızda kullanabilirmiyiz, satıcı oto anfisi diye satıyor ama kullanırsak aracımıza veya teyp hoparlörimize bi sıkıntı verirmi? şimdiden teşekkürler...

• iyi tasarlanmış bi elyapımı amfiyi oto da kullanabılırısin, ama ilandakı amfıye degıl de daha profesyönel el yapımı cıhazlara yonelmenı oneririm
  • TDA 1554 e benziyor ordaki entegre.. Büyük ihtimallede 2 çıkışlı bir entegredir adam köprülü modda kullanıyordur. 2x35 watt lık olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

iyi tasarlanmış bi elyapımı amfiyi oto da kullanabılırısin, ama ilandakı amfıye degıl de daha profesyönel el yapımı cıhazlara yonelmenı oneririm

Evet adaptör kutusuna kurulmuş basit bir amfi.Daha profesyonel ürünlere ihtiyacın olabilir.
  • yeni başlayanlar için bi alternatif olabilir ama ankarada konya sokak varken 30 ytl sini amatör vermez buna tabi bişeyden anlamıyosa !
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinaygun

Herkese hayırlı geceler,

http://www.sahibinden.com/mukemmel_bass_-_ozel_uretim-74WQQaXQQ11736643WQQpXQQdisplayitem

linkdeki el yapımı anfi dikkatimi çekti, satıcının böyle bi kaç tane daha linki var,
    el yapımı anfi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevininrim, böyle anfileri aracımızda kullanabilirmiyiz, satıcı oto anfisi diye satıyor ama kullanırsak aracımıza veya teyp hoparlörimize bi sıkıntı verirmi? şimdiden teşekkürler...

Hocam biz bu Amfileri proje ödevi için yapıyorduk not almak için Bence daha ii bişiler alabilirsin yani yada düşünebilirsin :D

• cevaplar için teşekkürler...
  • o anfide kullanılan entegre tda1562q dur 12v 50w rms 14-15v arası 70w rms vermektedir.Geçen sene 3 tane yapıp evde pc powerı ile çalıştırmıştım.Ses gerçekten güzel fakat bu entegre için çok fazla baskı devresi çeşidi var benimki ses filtreliydi bu değil galiba baskı devresine ve kullanılan elemanlara göre öyle gözüküyor.Bide fiyat hayli yüsel o parçaların maliyeti 13-15ytl civarı tutuyor karaköyde.
  • buna uygun diyotları nasıl bulurum

El Yapımı Anfiler?
  • baskı devresi şemasını eline al karaköyde selanik pasajı var orada istediğin bütün parçaları en ucuza temin edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcay91

baskı devresi şemasını eline al karaköyde selanik pasajı var orada istediğin bütün parçaları en ucuza temin edebilirsin.

BEN ANKARADAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.