Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım konu, pvpde aşırı şekilde adaletsizlik olayı.90 capte oynarken warlocklar bu kadar üstün değildi, gerçi herkes full sun değildi tabi.Takılar dahil full sun bowman charımla, warlock-warriora karşı 1dk bile dayanamıyorum.Adam hertürlü debuffu yediriyor, şansın kalmıyor.
  • millet +12 yapar ben 2 kere +11 denedim yandık fakkk.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Benim anlamadığım konu, pvpde aşırı şekilde adaletsizlik olayı.90 capte oynarken warlocklar bu kadar üstün değildi, gerçi herkes full sun değildi tabi.Takılar dahil full sun bowman charımla, warlock-warriora karşı 1dk bile dayanamıyorum.Adam hertürlü debuffu yediriyor, şansın kalmıyor.

Sadece warlocklar değil eular bu kadar üstün değildi..Ama bu 90 capı da 120 zihniyeti oynadığı için oyunu onlar adaletsizleştiriyor metin ne yazık ki
  • update ne aşamasınya ya 3 günden beri ses soluk yok ?
  • Beyler bu serveri oynamayı düşünüyorum online sayısı kaç oluyor birde açılacaksa hangi tür class açılmalı?
  • Açacaksan tabii ki eu aç, chineler iş yapmıyor.Ama ben chine oynuyorum o farklı mesele
  • quote:

Açacaksan tabii ki eu aç, chineler iş yapmıyor.Ama ben chine oynuyorum o farklı mesele

hangi class açayım hocam indi şuan 80 capdan sonrasını anlayamadım şu oyunda

edit: rogue cleric hep çekici gelmiştir bana iyimidir açayımmı onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 27 Haziran 2012; 0:46:15 >
  • Server açıkmı şuan siteye bağlanamıyorum üyelik alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Açacaksan tabii ki eu aç, chineler iş yapmıyor.Ama ben chine oynuyorum o farklı mesele

Pvp istiyorsan warlock dagger yada warlock warrior gibi birşey yapabilirsin.Roque-dagger-warlock ilk tercihim olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Pvp istiyorsan warlock dagger yada warlock warrior gibi birşey yapabilirsin.Roque-dagger-warlock ilk tercihim olurdu.

saol yardımın için rahatsız ediyorum kusura bakma da kasarken hangi build iyidir?

• Arkadaşlar üyelik aldım oyun id pas ekranın da giriyorum resim kutucugu geliyo resimdekileri yazın diye ama kutunun içinde ne sayı var ne rakam napıcam
  • Private serverdasın hiç farketmez.Aç dene beğenmessen diğerini açarsın kasmak kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Arkadaşlar üyelik aldım oyun id pas ekranın da giriyorum resim kutucugu geliyo resimdekileri yazın diye ama kutunun içinde ne sayı var ne rakam napıcam

üyelik almada sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Arkadaşlar üyelik aldım oyun id pas ekranın da giriyorum resim kutucugu geliyo resimdekileri yazın diye ama kutunun içinde ne sayı var ne rakam napıcam

yazmana gerek yok,direk confirm de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı aradaşlar cave.de bardımiz var deyi ağlıyorlar yanı hunterler neymiş yasakmış foto almiş biz coin toplamak icin pt yaptk onca masraf yaptık ve eğleniyoruz bizi şikayet ediceklermiş ne zamandan beri cave.de bard char getirmek yasak oldu biz bilmiyoz :D ™

NeuViLLe ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

Bazı aradaşlar cave.de bardımiz var deyi ağlıyorlar yanı hunterler neymiş yasakmış foto almiş biz coin toplamak icin pt yaptk onca masraf yaptık ve eğleniyoruz bizi şikayet ediceklermiş ne zamandan beri cave.de bard char getirmek yasak oldu biz bilmiyoz :D ™

NeuViLLe ™

Neith ve isis bilmiyorum ama, sosoda bota bırakmak yasak.
  • zaten biz bota bırakmıyoruz cıkınca gidiyoz kesıyoz geliyo 4-4-2 taktıgı herkez bilir ve yapabilir :D ™
  • coinleri fulledik elegon itemleri bekliyoz ™
  • Guild yok mu arkadaşlar girelim
  • Arkadaşlar şuan yeni client hazırlıyoruz Çeşitli buglar imbue problemi vs vs bu şekilde hallolacak Yeni clientimizi yarın indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.