Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server Cap - 90

Karakterler - Eu/Chn

Exp/Sp Rate : 50x

Drop Rate : 20x

Gold Drop Rate : 5x

TANITIM VIDEO

WebSite :www.elagonsro.com

Full Client/Media Download :http://www.elagonsro.com/download.php

1) Job War seçeneğimiz (Sadece Hunter - Thief cape ile girilecek olup Job War savaşları orada yapılacaktır AP sistemi getirelecek olup kazanan takım Ticket kazanacaktır ve Ticketle çeşitli silk itemler alınacaktır)

2) Unique Odası seçeneği ( Unique kesmek isteyen arkadaşlar bu odaya girip uniquelerini keseceklerdir ayrıca AP sistemi getirilerek ilk 5 Sıradaki arkadaşlara Ticket verilecek ve bu ticketlerle çeşitli silk itemler alınabilecektir.)

3) Ve en önemlisi PvP Odası seçeneği (Burada Neith Selket Anubis isis odalarına Lv sınırlaması getirilip Cape sistemiyle her oyuncunun Kendi Lv iyle pvp yapması sağlanacak ve ayrıca Heroeris odasına sadece 90 Lv ler girecek olup pvp Kingimizi o odada seçeceğiz.) ve bu odalar dışında her Lv deki oyuncular Yüksek sp veren Mobları kesip Kendi aralarında War yapabilecekler.

Serverimizin Genel Özellikleri Şunlardır:

-Öncelikle Skillerimiz 90 Lv de Max gözükecek şekilde ayarlandı.
    -Honor Rank Fixlendi ve Honor Bufflar her gün saat 00.00 da yenilenecek.
    -Unique rank sistemi otomatik olarak 15 günde bir yenilenecek ve 1. olan arkadaşa 15 günlük UniqueMaster rütbesi verilip alınacak(bu sistem oto. çalışacak) ve 5 Kere 1. olan arkadaşa Silk ödülü verilecek
    -Mbot pill bugu kaldırıldı.
    -Potion Arrow/Bolt Stone Tablet Stackları ayarlandı.
    -Serverimiz yabancı oyunculara açık.
    -Serverimizde Kesinlikle SADECE Silk satışı vardır item satışı yoktur.
    -Çeşitli eventler olup moblardan egg jewellery düşecek bunlar birikip çeşitli itemler alınacak.
    -Sitemiz ingilizce olup Global bir oyun anlayışıyla çalışıyor.

Sizlere kaliteli bir oyun hazırlamak için çok uğraştık. Emeklerimizin karşılığını sizleri serverimizde görerek almak istiyoruz. Download linklerimiz Ftp adresimizden ulaşabilirsiniz. Serverimizda yerinizi alın ve bu keyif dolu kapanmayacak olan serverimiza sizde katılın . Ayrıca açacağımız forumda aradığınız herşeyi bulabileceksiniz. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

ElagonSro ekibi . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 4 Temmuz 2012; 0:25:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Bu mesaj silindi.
    Ölmüş burası resmen yahu. Hala oynayan varmı şu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben silk satışı konusunda AloneSro ya yardım ediordum ama tutmadı planlar olmadı anlaşamadık. Kendi oyunumuzu kurmaya karar verdik . Hiçbir oyunda olmayan sistemleri getiriyoruz arkadaşlar sadece ondan oynamaya değer die düşünüorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

Ben silk satışı konusunda AloneSro ya yardım ediordum ama tutmadı planlar olmadı anlaşamadık. Kendi oyunumuzu kurmaya karar verdik . Hiçbir oyunda olmayan sistemleri getiriyoruz arkadaşlar sadece ondan oynamaya değer die düşünüorum.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mbot pill bugu kaldırabileceğinize cidden inanıyorsanız ya çok profesyonelsiniz ya iyi bir özgüveniniz var. Siyah pill i npc den kaldırıp skill olarak eklemek bir yol daha önce yapılmış. Diğer seçenekte ismini değiştirmek olur belki ama çalışır mı bilemem deneyeni de görmedim daha bol şans. Eğer dediğim gibi çok profesyonelseniz oynamak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Mbot pill bugu kaldırabileceğinize cidden inanıyorsanız ya çok profesyonelsiniz ya iyi bir özgüveniniz var. Siyah pill i npc den kaldırıp skill olarak eklemek bir yol daha önce yapılmış. Diğer seçenekte ismini değiştirmek olur belki ama çalışır mı bilemem deneyeni de görmedim daha bol şans. Eğer dediğim gibi çok profesyonelseniz oynamak isterim.

Alıntıları Göster
    Çarşamba günü oyun acılıyorsa persembe baslarım magic pop rateler ne durumda 1x mi ? Silk almaya değer ne var

• quote:

Çarşamba günü oyun acılıyorsa persembe baslarım magic pop rateler ne durumda 1x mi ? Silk almaya değer ne var

Alıntıları Göster
    Pill olacak fakat pill bugu kaldırılacak :) Sanırım gerçekten profesyoneliz :) evet magic pop 1x olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Var olan purification pill'i kaldırıp yeni bir pill eklenilir. Bu şekilde pill bug kullanılamaz hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Var olan purification pill'i kaldırıp yeni bir pill eklenilir. Bu şekilde pill bug kullanılamaz hocam.

Alıntıları Göster
    Merakla bekliyorum.Finallerimde bitti sayılır, bi süre kafa dinlemem gerek artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Merakla bekliyorum.Finallerimde bitti sayılır, bi süre kafa dinlemem gerek artık..

Alıntıları Göster
    Metincim sana kafa dağıtacağın oyun hazırlıyoruz işte :) bu arada ben Hera dan ___MaSTeR___ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

Metincim sana kafa dağıtacağın oyun hazırlıyoruz işte :) bu arada ben Hera dan ___MaSTeR___ :)

Alıntıları Göster
    Oooo çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Bunu öğrendiğim iyi oldu, serverın gerçekten profesyonel bi server olacağı açık arkadaşlar.Herkesi beklerim.Çünkü ben orda olucam.
  • quote:

Oooo çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Bunu öğrendiğim iyi oldu, serverın gerçekten profesyonel bi server olacağı açık arkadaşlar.Herkesi beklerim.Çünkü ben orda olucam.

Alıntıları Göster
    ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™

• quote:

Evet görüşmeyeli uzun zaman oldu ki ikimizde kocaelide okuyorken :) yarın akşama doğru server testleri bitirilip ftpmize upload edilip serverimizi açarız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™

Ne yani pro gm dediğiniz bu şekilde mi oluyor? Pro GM nedir daha doğrusu orasını çözemedim.

Konuyu açan arkadaş gm değilde server sahibidir. Ve layıkıyla işini yapıyordur sanıyorum, skypeda uzun uzun konuştuk. Gayet sıcakkanlı ve güvenilir birisi.

Bu arada hatırlatırım, ne kadar geç açılırsa o kadar sorunsuz açılır. Söz vermek ile Pro gm olsaydı burası pro gm kaynardı. Artık pro gm neyse kavramını bilmiyorum

• Dikkate alınmalıdır
  • quote:

Metin Guildi direk kur kardeşim perşembe yada bu akşam gelirim Aynı anda 3 private oynuyorum birini sattım 90 cap iyidir ama 110 favorim

• quote:

quote:

Metin Guildi direk kur kardeşim perşembe yada bu akşam gelirim Aynı anda 3 private oynuyorum birini sattım 90 cap iyidir ama 110 favorim

Bende gelmeyi düşünüyorum banada Yer ayırın

• quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

quote:

Bende gelmeyi düşünüyorum banada Yer ayırın

Alıntıları Göster
    Oyunu indirebileceğimiz bir site ve link varmı?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Oyunu indirebileceğimiz bir site ve link varmı?Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    oyun açıldımı?Limandan limana gider ya denizciler bizde private den privateye gidiyoruz bakalım ne zaman alabora olacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

oyun açıldımı?Limandan limana gider ya denizciler bizde private den privateye gidiyoruz bakalım ne zaman alabora olacaz.

Alıntıları Göster
    Öncelikle merhabalar serveri bugün açmamaya karar verdik . test aşamasındayız ve saatler geçtikçe bug buluyoruz bulabildiğimiz bugları kaldırıp serveri öyle açmaya karar verdik. Büyük ihtimalle cuma günü herşeyi halletmiş olur linkleri paylaşırım. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 6 Haziran 2012; 18:25:33 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.