Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ban sebebi olacak tabiki ama bu halledilecek yarında çok işimiz olacak arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

Açıkçası bütün dosyaları hazırlamışken serverimizin patlaması bizi bugüne kadar attı. Herşeyi tekrardan hallediyoruz .Yarın dresslerin hepsi eklenecek ve skiller max gözükecek. Zamanımız kalırsa pill bugunuda halledecez . Ama zamanımız kalmazsa salı günü pill bugu düzenlenmiş olacak . Çok zor birşey olmasa gerek Pill kaldırılıp yerine yeni bir pill eklemek

Bu pill bugu benim açacağım charı belirleyecek o yüzden sordum..Ama cevabınız yeterli gelmedi..Oldu ki pill bugunu kaldıramadınız bunu kullanmak ban sebebi olacak mı..?

Yok artık ne ban'ı yahu Bu açık mbot ile ilgili birşey, oyun yönetimini ilgilendiren birşey yok.

• Gözüme çarpan birşey oldu yeşil kitap 3 saat 47 dakika olarak başlıyor ama yenileyici değil..Ona da bir el atarsanız gerçekten iyi olur..

Warlock falan sevmesem de eu açmaya gönlüm el vermedi glaive oldum yine :))
  • Arrow alamıyorum yahu npcden
  • oyun rateleri nasıl exp alchmy drop sox ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Arrow alamıyorum yahu npcden

Npc de sıkıntı var..Potlar da 50-50 olarak alınıyor..50 den yukarı değer girersen almıyor..
  • Glamours adlı guildimide kurdum, herkesi oyuna ve guildime beklerim.
  • name :D ?
  • Tabii ki de LifesGood
  • Birazcık stack yapaydınız iyiydi
  • Arkadaşlar evet şikayetleri anlıyorum ama yarın hepsi düzeltilecek zaten yapılmış olan bişeyi 2. ye yapıyoruz sunucu bizi çok bitirdi. Sw ile uğraşıcağımızı ilerleyen günlerde sizler de göreceksiniz zaten
  • Teşekkürler madem
  • Yeni bir bug pt formdan pt ye gelen adamın nicki gözükmüyor..Valla bütün arkadaşlarım gelecek yarın bu servera umarım herşey güzel olur..dymer 2 yi bekliyordum 1 haftadır 1 hafta daha bekleyecektim ama bekleyemedik
  • evet onu farkettim yarın Lineer finalimden sonra helledeceğim kısmetse :)
  • Birde bakım olacağı sw resetleneceği zaman en azından bi 10-15 dakika önceden bildirinki lorddu demondu keserken çat diye gitmesin unique
  • Server resetlenmeden 30 dakika önceden haber verilecektir.
  • mastery 360 gözüküyor..eğer 360 sa hemen indirin millet açmadan skilleir alonesro gibi olmasın..
  • Evet arkadaşlar bugün yapılacaklar şunlar:

Stackler: arrow / bolt 5000 , potion vigor pill 1000 , elixir 1000 , tablet/stone 250 , hp mp grain pet hp 1000 er adet

-Dresslerimiz eklenecek.
    -Mastery 300 fakat clientte 360 gözüküor o halledilecek
    -pill kaldırılıp skill olarak eklenecek ve mbot pill bugu kalmayacak
    -skillerimiz 90 lv de max gözükecek.
    -Party e girerken isim gözükmeme sorunu halledilecek

Bu akşama kadar bitirip update olarak getirmeyi düşünüyoruz. Oyunun kapanacağı update geleceği zaman size haber vereceğiz teşekkür ederiz
  • Kısa sürede yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSroAtolizer -- 11 Haziran 2012; 12:56:42 >
  • Yeşil kitabı sürekli yenileyici yaparsanız bu update ile gerçekten müthiş olur..Eğer bu dediğiniz update bugün olursa gerçekten takdiri hakedeceksiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.