Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duzceli01

ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™

demedimmi :D
  • geç acılmasında sıkıntı yok - bugsuz acılsın muhim olan o
  • quote:

quote:

ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™

demedimmi :D

Bende gerekli açıklamayı yukarda yaptım okuyun isterseniz.
  • Geç olsun da güç olmasın..

Oyun, iyi hazırlanıyor gibi.

Zaten, privatelerin eksiği, etkili bir pvp yaratamamaları oluyor. Çünkü Rateler iSro'ya göre yüksek. Böyle olunca, insanlar 2 haftada setini yapıp sonra da yapacak bir şey bulamadıklarından sıkılıp bırakıyorlar.

Öneri; Geç açılması mühim değil. Sonuçta media pk editleniyor. Eklenen her şeyin ardından ortaya çıkan bugları yok etmek gerek. Gerekirse 1 değil, 10 gün geciksin, ancak sımsıkı bir server kurun efenim;)

Ve başarılar..
  • Son durum nedir
  • Bekliyoruz...
  • Büyük ihtimalle cuma günü linkleri baylaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Büyük ihtimalle cuma günü linkleri baylaşırız.

Baylaşırız derken? Sizde mi yönetim içindesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Büyük ihtimalle cuma günü linkleri baylaşırız.

Baylaşırız derken? Sizde mi yönetim içindesiniz?

Yok yazmışlar da bende tekrar ediyim dedim.
  • Bugüne dek şu tarihte açılacak denilen serverların o tarihte açıldığını görmedim..duzceli ye hak vermek lazım..
  • Öncelikle herkese merhaba serverin geç açılacağı için üzgünüz sunucumuzdan kaynaklanan sebeblerden dolayı şuan sunucu değişikliği yapılmaktadır ve update kısa sürede geliceğini bildiririm ve yeni özelliklerimiz kısa sürede eklenecektir.

ElagonSroEkibi
  • Bu haftasonuna yetişecekse bir deneriz
  • Bi internet adresi felan olsa acılıp acılmadıgına baksakb]
  • En yakın zamanda açılmasını umarım.
  • Oyunumuz açılmıştır
  • Geliyorum, tamda canım sıkılıyordu gece gece.İyi oldu bir bakalım, deneyelim.
  • pill bugu ne alemde
  • Açıkçası bütün dosyaları hazırlamışken serverimizin patlaması bizi bugüne kadar attı. Herşeyi tekrardan hallediyoruz .Yarın dresslerin hepsi eklenecek ve skiller max gözükecek. Zamanımız kalırsa pill bugunuda halledecez . Ama zamanımız kalmazsa salı günü pill bugu düzenlenmiş olacak . Çok zor birşey olmasa gerek Pill kaldırılıp yerine yeni bir pill eklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

Açıkçası bütün dosyaları hazırlamışken serverimizin patlaması bizi bugüne kadar attı. Herşeyi tekrardan hallediyoruz .Yarın dresslerin hepsi eklenecek ve skiller max gözükecek. Zamanımız kalırsa pill bugunuda halledecez . Ama zamanımız kalmazsa salı günü pill bugu düzenlenmiş olacak . Çok zor birşey olmasa gerek Pill kaldırılıp yerine yeni bir pill eklemek

Bu pill bugu benim açacağım charı belirleyecek o yüzden sordum..Ama cevabınız yeterli gelmedi..Oldu ki pill bugunu kaldıramadınız bunu kullanmak ban sebebi olacak mı..?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.