ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™
demedimmi :D
geç acılmasında sıkıntı yok - bugsuz acılsın muhim olan o
quote:
Orijinalden alıntı: duzceli01
quote:
Orijinalden alıntı: duzceli01
ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™
demedimmi :D
Bende gerekli açıklamayı yukarda yaptım okuyun isterseniz.
Geç olsun da güç olmasın..
Oyun, iyi hazırlanıyor gibi.
Zaten, privatelerin eksiği, etkili bir pvp yaratamamaları oluyor. Çünkü Rateler iSro'ya göre yüksek. Böyle olunca, insanlar 2 haftada setini yapıp sonra da yapacak bir şey bulamadıklarından sıkılıp bırakıyorlar.
Öneri; Geç açılması mühim değil. Sonuçta media pk editleniyor. Eklenen her şeyin ardından ortaya çıkan bugları yok etmek gerek. Gerekirse 1 değil, 10 gün geciksin, ancak sımsıkı bir server kurun efenim;)
Ve başarılar..
Son durum nedir
Bekliyoruz...
Büyük ihtimalle cuma günü linkleri baylaşırız.
quote:
Orijinalden alıntı: Skalpell
Baylaşırız derken? Sizde mi yönetim içindesiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
Orijinalden alıntı: Skalpell
Baylaşırız derken? Sizde mi yönetim içindesiniz?
Yok yazmışlar da bende tekrar ediyim dedim.
Bugüne dek şu tarihte açılacak denilen serverların o tarihte açıldığını görmedim..duzceli ye hak vermek lazım..
Öncelikle herkese merhaba serverin geç açılacağı için üzgünüz sunucumuzdan kaynaklanan sebeblerden dolayı şuan sunucu değişikliği yapılmaktadır ve update kısa sürede geliceğini bildiririm ve yeni özelliklerimiz kısa sürede eklenecektir.
ElagonSroEkibi
Bu haftasonuna yetişecekse bir deneriz
Bi internet adresi felan olsa acılıp acılmadıgına baksakb]
Geliyorum, tamda canım sıkılıyordu gece gece.İyi oldu bir bakalım, deneyelim.
pill bugu ne alemde
Açıkçası bütün dosyaları hazırlamışken serverimizin patlaması bizi bugüne kadar attı. Herşeyi tekrardan hallediyoruz .Yarın dresslerin hepsi eklenecek ve skiller max gözükecek. Zamanımız kalırsa pill bugunuda halledecez . Ama zamanımız kalmazsa salı günü pill bugu düzenlenmiş olacak . Çok zor birşey olmasa gerek Pill kaldırılıp yerine yeni bir pill eklemek
quote:
Orijinalden alıntı: ElagonSro
Açıkçası bütün dosyaları hazırlamışken serverimizin patlaması bizi bugüne kadar attı. Herşeyi tekrardan hallediyoruz .Yarın dresslerin hepsi eklenecek ve skiller max gözükecek. Zamanımız kalırsa pill bugunuda halledecez . Ama zamanımız kalmazsa salı günü pill bugu düzenlenmiş olacak . Çok zor birşey olmasa gerek Pill kaldırılıp yerine yeni bir pill eklemek
Bu pill bugu benim açacağım charı belirleyecek o yüzden sordum..Ama cevabınız yeterli gelmedi..Oldu ki pill bugunu kaldıramadınız bunu kullanmak ban sebebi olacak mı..?