Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mob spawn ı biraz daha artırabilir misiniz?
  • İndirme linki çalışmamaktadır. Tikliyorum bağlanamıyor.
  • Yeşil kitabıda şimdi söyledi arkadaşlar onuda halledeceğiz onun dışında 10 dg droplar varmış onlarda kaldırılacak ayrıca FTP adresimize fazla yüklenme olduğu için download linklerimiz çalışmıor onu 3 4 part şeklinde indireceksiniz yine ftp adresimizden onları birazdan ekleyeceğim . Mob spawn online oyuncuya göre artıyor ayarlı zaten :)
  • Oyunu çok beğendim, ufak hatalar olsada yeni olmasından dolayı çok normal.Zaten kuruculardan birinide geçmişten tanırım, profesyonel arkadaşlardır.Herkesi oyuna ve guildime beklerim. Glamours FTW Oyun içi nickim LifesGood
  • Update geldi..Neler değişti?
  • şuan update yapıldı stackler ayarlandı ve 10 dg droplar kalktı :) bunlar bizim için önemli olduğundan dolayı ilk önce bunları getirelim dedik çalışmalarımız devam ediyor birazdan download linklerimiz yenilenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 11 Haziran 2012; 13:38:17 >
  • Harika olmuş stack update i teşekkürler
  • Serverin sitesi bence düzenlenmeli. Mesela facebook,twitter ve youtube linkine tikliyorum ana sayfa geliyor. Bu arada yabancılar Türkçe bilmediği için satış siteside ingilizce olmalı veya direk oyunun kendi sitesinden silk satışı için daopay linki olmalı. Bu arada ana sayfaki top 5 Character listesinde 1. ve 2. nin levelinde problem gözüküyor. 100 Lvl olan gm galiba o listeden 1. ve 2. kisi silinmeli. (Ana sayfadaki). Bu arada server için forum sitesi,twitter ve youtube hesabı açılmalı ve reklam için video editlenip youtube konmalı. Daha servera girmek nasip olmdı link problemi yüzünden ama girince oyundaki gördüğüm eksikleride buraya yazarım. İyi günler.
  • Brainy yorumlarınız için teşekkür ederim. Facebook twitter ve youtube linklerimizi düzenleyeceğiz ayrıca satış sitemize ilerleyen günlerde ingilizce dil desteğide eklenecektir. Download linklerini ayarlamak için uğraşmaktayım Video işine gelince Lemans arkadaşımız çok güzel videolar yapıyor o konuda bize yardımcı olmak isteyecektir. Bu gece bütün işlemler bittikten sonra Video hazırlanır ve epvp ragezone gibi sitelerede konur. Gördüğünüz eksiklikleri bildirdiğiniz için ayrıca tekrar teşekkür ederiz :)
  • Linkler 400mb olarak partlandırılıp yürürlüğe konmuştur
  • Epvp de konu açmak için öncelikle sitenize epvp nin link bannerını koymalısınız yoksa konunuzu kilitliyorlar
  • FTP yerine bir upload sitesine upload etseniz daha iyi olurdu sanırım. Part 1 ve part 2 iniyor , diğerleri yine takılı kaldı.

Edit: Şu anda part 1,part2 ve media.pk2 inmekte part 3 ve part 4'de problem yaşanmaktadır.

Edit 2: Şu anda tüm partların inmesi tamamlandı. Galiba biraz önce yoğunluk olduğu için takılı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 11 Haziran 2012; 14:53:06 >
  • Aslnda güzel bir tanıtım videosu yapabilirim..Ama bazı olanaklar lazım vs..Özelden konuşsak daha iyi bu konuları..BORTECiNE oyundaki nickim..
  • mediafire ada upload yapıyorum şuan için linkleri paylaşacağım
  • Party bugu çözüldü
  • Server gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık diyorum. Şu anda sadece oyuncuya ihtiyacımız var.
  • Stone lar stack oluyor fakat toplarken ayrı ayrı topluyor yine çözerseniz sevinirim birde en kısa zamanda vigor gelirse çok iyi olur eu olarak çok zorlanıyoruz vigorsuz

Edit: Son gelen update de neler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 11 Haziran 2012; 17:31:13 >
  • Ben severa geliyorum nickim Moryel olur %100 kim yardım edebilir?
  • Stone larda bug var üst üste toplanmıyor toplanıyormuş gibi gözüksede
  • Stone bug party match sınırı 90 lv mastery 300 halledildi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.