Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtım videosu için Lemans(Yaşar) arkadaşıma çok teşekkür ederim
  • Rica ederim ..
  • Vigor yokmu Potcuda yoksa Full client indirmedigim için felanmı ? Eğer oyleyse delete
  • vigor eklenecek birazdan swimiz kapandı dress ve diğer update leri bitirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

vigor eklenecek birazdan swimiz kapandı dress ve diğer update leri bitirmek için

Bu arada npcde 10 dg alcehmy bulunmakta. Kalkarsa çok iyi olur . Bana göre exp,item ve alcehmy rate düşürülmeli (kişisel görüşüm) 1 saat içinde 90 lvl oluyoruz uniqueler sayesinde. İteme gelincede karakter şehre çabuk dönmesin diye millet item toplamiyor.Onun dışında skiller max gözükmemektedir.
    Siteye vote for silk sistemi gelirsede çok iyi olur. Hem bu sayede top private server listesinde serverın adı gözükür.

Edit: Birde görevin hangi bölgede olduğunu öğrenmek için görev haritasina tikladigimizda sari ile işaretlenmiş olan bölge daha sonra normal haritada takili kalmaktadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 12 Haziran 2012; 1:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

vigor eklenecek birazdan swimiz kapandı dress ve diğer update leri bitirmek için

Bu arada npcde 10 dg alcehmy bulunmakta. Kalkarsa çok iyi olur . Bana göre exp,item ve alcehmy rate düşürülmeli (kişisel görüşüm) 1 saat içinde 90 lvl oluyoruz uniqueler sayesinde. İteme gelincede karakter şehre çabuk dönmesin diye millet item toplamiyor.Onun dışında skiller max gözükmemektedir.
    Siteye vote for silk sistemi gelirsede çok iyi olur. Hem bu sayede top private server listesinde serverın adı gözükür.

Katıldıgım noktalar var. Fakat Biz 90 leveli bu sekilde olabiliyorken yeni baslayacakların kasması adaletsizlik olur o yüzden onun dikkate alınacagnı sanmıyorum.

Bide fw Bugundü oyle gordm eger bugunse cok farklı bir fantezi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Bu saatten sonra exp/item rate düşemez bence. Yoksa oyunun dengesi değişir.

• 1 günde bu kadar editlemeler ve eklentiler olması çok güzel bir şey
  • Serverin kendi sitesinde Exp / SP Rate: 100x Drop rate:40x gold rate :35x sox rate :15x gözükmektedir.

Normalde böyle değil mi ;

Exp/Sp Rate : 50x

Drop Rate : 20x

Gold Drop Rate : 5x
  • Şuan yapılan ayarlamalar gayet güzel onun dışında şuan oyun kapalı ve eksiklikleri gideriyoruz npc ye vigor eklenecek , pill bugu kalkacak , str int resetleme item mall e eklenecek , dressler eklenecek , skiller max gözükecek , yeşil kitap bugu kaldırıldı zaten ve simgesi değişecek ve yarında yeni update için çalışmalara başlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 12 Haziran 2012; 1:55:50 >
  • 3 e kadar açılır mı server ona göre bekliyip bota koyayım

Edit: Neyse sabah çıkarken bırakırız artık napalım iyi geceler kolay gelsin
    AccUssEd,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Haziran 2012; 2:59:54 >
  • Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin herkesin fikrine ihtiyacım var şuan:

seçenek 1) Hotan kalesi kaldırılacak , Downhang vergisi bandite bağlanacak , Hotan ve Jangan vergisi Jangan kalesine bağlanacak. Yanına kapı tokmakları eklenecek ve Guild rütbesi olmayanlar kapıya atack yapamayacaklar.

seçenek 2)Kaleler aynen kalacak değişiklik yapılmayacak

seçenek 3)Kaleler aynen kalacak tokmaklar eklenip guild rütbesi olmayan atack yapamayacak

Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin herkesin fikrine ihtiyacım var şuan:

seçenek 1) Hotan kalesi kaldırılacak , Downhang vergisi bandite bağlanacak , Hotan ve Jangan vergisi Jangan kalesine bağlanacak. Yanına kapı tokmakları eklenecek ve Guild rütbesi olmayanlar kapıya atack yapamayacaklar.

seçenek 3)Kaleler aynen kalacak tokmaklar eklenip guild rütbesi olmayan atack yapamayacak

Yorumlarınızı bekliyorum

2.Secenek tabiki Yapıcagnız seyler yeni buglarada yol acablr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

quote:

Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin herkesin fikrine ihtiyacım var şuan:

Yorumlarınızı bekliyorum

2.Secenek tabiki Yapıcagnız seyler yeni buglarada yol acablr

Buglar gideririz problem olmaz ama herkesin görüşü önemli olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 12 Haziran 2012; 5:18:00 >

• Simdicik gece uyku tutmadi bilgisayari acmaya da usendim imlayi mazur gorunuz.
    kalelerin ayni kalmadi taraftariyim + olarak jangan cave b1 b2 b3 olarak acilmali ki jangan kalesi de onemli olsun. Bildiginiz gibi bandit kalesinin hic bir onemi yok kimse dw de kasmiyor hemen hemen. yapilabilirligini bilmesemde ornegin oyunda yapilan tradenin(job) yani bundan kazanilanin dogrudan veya belli bir yuzdesinin bandit kalesine gelir olarak yansitilmasi. 3 kaleyi de degere bindirmis olduk. Tokmak ve guild rutbeleri anlamadim, bilmiyorum, kalede tecrubeli degilim malesef. Ama kaleler dedigim gibi birbirine yaklastirilirsa bence daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild rütbesinden kastım Deputy commander of the fortress war , military engineer tarzıdır tokmak dediğim şeylerde isroda önceden olan şeyler bunun iyi düşünülüp değerlendirilmesi gerek
  • Dun gece kapandigindan beri epey birsey yapilmis update uzun surdu hakkaten cok dosya yuklendi. oyuna soyle 2 dakika bakip ciktim dun olmayan yazi sorunu bugun var. butun yazilar 0 0 seklinde, inventory 3 sayfa olmus launcher yenilenmis. tam olarak gelenleri yazar misiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Guild rütbesinden kastım Deputy commander of the fortress war , military engineer tarzıdır tokmak dediğim şeylerde isroda önceden olan şeyler bunun iyi düşünülüp değerlendirilmesi gerek

Tokmaklarla felan hiç ugrastırma bence herkesin aynı zevki alıp kaleyı yıkmaya hakkı var

DW Kalenin renklenmesi icin o sehirrde stone satablrsiniz yada lucky powder sadece orda satılsın o tarz brişeyler yaparsanız her kale degerli olur.
  • 0 Sorununu bugün düzeltiriz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 12 Haziran 2012; 11:36:19 >
  • Bu oyun girişinde yani ID PW yazacagimiz bölümün üstünde CONDUONG TOLLIA yaziyor. Burada Elagon Sro v.b bir şey yazarsa daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.