Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki 0 sorunu düzeldi arkadaşlar..Mbot ayarınızı eskiye çevirip kasmaya başlayabilirsiniz..
  • Skiller hala max gözükmemektedir. Yeşil kitabın dünkünden farkı yoktur. Guild ambleminde problem devam etmektedir. Oyuna girişte yani ID PW yazacagimiz bölümün üstünde hala CONDUONG TOLLIA yazmaktadir. Benim görmüş olduğum eksiklikler bu kadar şimdilik.

Edit: Bu arada serverin sitesinden youtube bölümüne tiklanıldığında serverin tanıtım videosu gelirse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 12 Haziran 2012; 12:29:24 >
  • 0 sorunu düzelmemiş heralde , hala 0 gözüküyor bende botsuz normal girince.
  • arkadaşlar iyi oyunlar ya ben oyunu öğrenmek için pvp serverda başladım aslında sro yu indiremiorm bi sebebide bu ama neyse artık :) beni kasabilecek ve oyunu öğretebilecek 20+ arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi?
    teşekkürler.
  • Green Book ta problem yok 0 kalsa bile sürekli exp geliyor zaten onun dışında bugün herşey bitirilecek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

Green Book ta problem yok 0 kalsa bile sürekli exp geliyor zaten onun dışında bugün herşey bitirilecek zaten

green book konusuna katiliyorum 0 hour 0 minute kalinca duruyor o yuzden bir problemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor rank ne zaman güncellenir acaba? Honor bufflarının bir an önce gelmesi gerek.
  • Bu gece saat 00.00 da yenilenir honor buff
  • Vigorlarda sorun var eu da 15 saniye bekleme süresi çinlilerde ise 1 saniye bekleme süresi var fixlerseniz sevinirim

Edit: Evet skilleri hallediyormuşsunuz kolay gelsin Fazladan 1 ricam daha var şu lucky powderın 9dg sine 250-500 stack yaparsanız harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Haziran 2012; 17:20:56 >
  • Onuda düzelteceğiz şuan skilleri hallediyoruz
  • Skiller halledildi birazdan update gelicek ve magic pop kaldırılacak
  • quote:

Skiller halledildi birazdan update gelicek ve magic pop kaldırılacak

9 dg de dahil mi kaldırılacak magic pop a ?
  • oyun ne zaman açılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap1

oyun ne zaman açılır?

Açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Skiller halledildi birazdan update gelicek ve magic pop kaldırılacak

9 dg de dahil mi kaldırılacak magic pop a ?

Evet . Çoğu kişinin düşüncesi bu yönde arkadaşlar
  • Check
  • Magic popun kaldırılması iyi oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Magic popun kaldırılması iyi oldu..

Kesinlikle katiliyorum.
  • Evet magic popun olmaması iyi oldu.Herkeste sun olmasının hiçbir anlamı yok.Oyunun tadı kaçıyor, ayrıca +7 basmak bile zor olsun.+10dan yukarısı olmasın herkeste oyunun ciddiyeti kaçıyor.
  • Bu arada tüm düzeltmeler bittiginde serveri başka forum sitelerinde tanıtırsanız daha iyi olur. (Bkz.Silkroadforums,rev6,elitepvpers)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.