Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biz SwiX ile serveri biraktik. İtemleride dagittik. Dymere baslayacaktim ondanda vazgectim. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
  • bizde bırakmaya yakınız kardeş....
  • Herkese Merhabalar. ElagonSro YENI clienti hazır durumda dün saat 20,00 dan beri. Bilgilendirme yapılmadı yoğunduk bu yüzden özür dileriz. Biz ElagonSro ekibi olarak Savaştan sonra yeni cliente geçmeye karar verdik. Savaştan önce getireceğimiz clienti her arkadaş farketmez ve indirmez ise savaş sonrası oyunu 100 200 kişi bırakır düşüncesiyle hareket ettik. Ayrıca ünlü video editör wintor (wiNt) ile anlaşma sağladık. Temmuz ayının 10 unda video hazır olacak ve server tanıtımımızı Piotr yapacaktır. 500 ile 1000 kişi arası oyuncu geleceğinin garantisini vermektedir. Ayrıca eklemek istediğim başka bir konuda şu : Biz 2 coder olarak görev yapmaktayız . 2 yakın arkadaş. Arkadaşımız trafik kazası geçirdiği için işlerimiz aksadı. Ilgilenemedik . Oyunu bırakan arkadaşlarımız herşey için teşekkür ederiz. En azından denediniz bizi yalnız bırakmadınız. Pazartesi günü herşey çok daha farkı olacaktır . Buna emin olabilirsiniz. . . Herkese iyi oyunlar dileriz.

• Bende Serveri Bırakıyorum. Charlarımı satıyorum almak isteyen olursa mesaj atsın.

UnDeRMaKeR S/S Nuker Full tüm itemler SUN +9 dur Full blue'dir. HP %15 Devil + Full Dres mevcuttur.

_UnDeRMaKeR_ Warior / Clerick Tüm itemleri SUN +9 Full Blue'dir. HP %15 Devil mevcuttur

_JOKER_ Wizard Tüm itemleri SUN +7 full Blue'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnDeRMaKeR -- 30 Haziran 2012; 9:25:22 >
  • Bizim dh ekibinden neredeyse kimse oyuna girmiyordu . Şimdi de bırakan olmaya başladı bende dahil olmak üzere. Server gerçekten çok sıktı. Devamlı player göremiyorum serverda. Zaten eu'nun olduğu yere başlamak hataydi belki bizim için. İtem ve exp ratenin bu kadar kolay olmasıda insanları sıkıyordu. Millet başlıyordu servera 1. gün 2.gün 3.gün sun itemine +10 gidiyordu patlatiyordu ve birakiyordu serveri. Valla bizde birakmak icin öyle yaptik itemleri patlattık ve itemleri dagitip serveri biraktik.

Bizim guildde 49 kisi vardi 9 kisi anca giriyordu oyuna. Ne sohbet ortami var ne de oyun ortami. Birde kaç gündür elagon itemler gelecek deniliyordu gelmiyordu. GM'ler kaç gündür açıklama yapmiyordu bu konuda. Herkes bugün yarın gelcek diyordu ama sonuç yine negatifdi. Bugün Allah Razi olsun açıklama yapmışınız. Bazıları için geçde olsa bu duyuruyu duymak hakikaten güzel. Ne diyim artık devam eden oyuncu arkadaşlarıma iyi oyunlar.

• yokmu 80 cap China Server. 1-2 günlük yada Yeni açılacak olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnDeRMaKeR

yokmu 80 cap China Server. 1-2 günlük yada Yeni açılacak olan ?

Dymer Online resetlenmis galiba. Onun dışında sağlam 80 cap server yok sanirim.
  • Bende elimdeki tek +9 silahıma baktım herkeste +10 var bende deneyeyim dedim tabiki patladı :D Hiç hevesim kalmadı oyuna girmeye , ayrıca guildde item isteyen herkese elimde olan itemleri karşılıksız veren ben (artık insanlar alışmıştı direk pm den soruyorlardı bana şu item var mı bu item var mı diye hiç birini karşılıksız bırakmıyordum varsa veriyordum yoksa çıkarsa ayırırım diyordum) , bana lazım olan bir itemi guildden isteyince ses çıkarmayanlar yarım saat sonra stall açıp istediğim itemi satmaya çalışmasıyla enayi yerine koyulduğumu anladım. (Accussed ve BORTECiNE hariç, onlardan başka karşılıksız item veren olmadı bana.)

Tabi birde şu bot meselesi var , nereye kasmaya gitsek adam tek pc den açmış 8li pt gold1 gold2 gold3 vb. adında charlar deli gibi sox item , para kasıyor. bizim gibi tek charla oynabilen adamlarda iki gün sonra sıkılıyor serverdan.

Coin meseleside ayrı bir dert , adamlar templeye bile bot kurmuşlar nedir bu açgözlülük arkadaş. Kasmaktan sıkılıyorum templeye gidiyim değişiklik olsun diye diyorum adamlar uniqe odalarının önüne bot charlarını yığmışlar bile, tek başıma hiçbişey yapamayacağım için hop towna geri dön :S Hadi normal uniqe keseyim diyorum bir bakıyorum her uniqe spawn noktasına bir bot char çıkar çıkmaz uniqeyi kesiyolar.

Yani serverda tek charla oynamak isteyen adam her zaman ezilmeye mahkum oluyor...

• Arkadaşlar -Sun protector gloves, legs ve foot Male- almak istiyorum elinde olan varsa burdan pm atarlarsa sevinirim
  • yeni clent şimdi geçerseniz daha iyi olur oyundan problem var yada bende var dc sorunu savasa zaten en az 1.5 gün var herkez rahatca yeni clienti indirebilir merk etmeyin siz yeter clenti getirin ™
  • En başta da söylediğim gibi herkeste sun olması bir kere oyunun amacını bitirdi.Sun az kişide olacak ki hakkını vereceksin.Ayrıca +10 basmayanı dövüyorlar, buda oyunun zayıflamasına bir neden oldu.Ben çoktan bıraktım, server çok kaliteli, sadece dediğim gibi sun ratesi ve alchemy ratesi çok abartıydı.Bunlarda düzeltilebilir, Uğur kaliteli bir oyuncuydu, kaliteli bir oyun kurucu olduğunada şahit oldum.Herkese iyi oyunlar bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

En başta da söylediğim gibi herkeste sun olması bir kere oyunun amacını bitirdi.Sun az kişide olacak ki hakkını vereceksin.Ayrıca +10 basmayanı dövüyorlar, buda oyunun zayıflamasına bir neden oldu.Ben çoktan bıraktım, server çok kaliteli, sadece dediğim gibi sun ratesi ve alchemy ratesi çok abartıydı.Bunlarda düzeltilebilir, Uğur kaliteli bir oyuncuydu, kaliteli bir oyun kurucu olduğunada şahit oldum.Herkese iyi oyunlar bol şanslar

Metin merhaba. Bu dediğine hiçbir şekilde katılmadığımı belirtmek istiyorum. Diğer oyunlarda görüldüğü gibi, sun ratesi çok az olduğu zaman oyuncuların nasıl çıldırdığını birlikte gördük. Normal olduğu zamanda bakıyorum yine şikayetçisiniz. Sorun ne tam olarak bilmiyorum. Ki, uğurda oyuncuların isteğine göre hareket ediyor en doğrusuda bu.

Bence droplar ve alchemy çok hoş bir şekilde ayarlanmış. Sun droplar o kadar zor değil ama alchemy biraz zor. O yüzden dengeli diyebilirim benim çaımdan hiçbir problem yok.

@ duzceli01

Senden başkası dc oluyormu acaba? Koskoca guilde defalarca soruyorum, senden başkası dc olmuyor bunu defalarca söylüyorum. Lütfen şu internetini kontrol et.

• Bence sox dropp oranı guzelde alchemy 1x olmasına rahmet +12 yapanlar var ben sahsen 4 kere +11 de patlattım benden baska herkez +12 yaptı ben daha 11 e gecemedim yahu oyun su an guzel bence elegon itemleri beklıyoz daha guzel olucak ™
  • bence oyunda 10b limiti 50bye cıkartırsanız cok iyi olucak oyundaki silk itemler cok pahalı 10bye kımse satmıyo ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

Bence sox dropp oranı guzelde alchemy 1x olmasına rahmet +12 yapanlar var ben sahsen 4 kere +11 de patlattım benden baska herkez +12 yaptı ben daha 11 e gecemedim yahu oyun su an guzel bence elegon itemleri beklıyoz daha guzel olucak ™

Yeni client hazırmış ftp upload uzun sürdüğü için savaştan sonra eklenecekmiş. Yani herşey hazır sadece pazar gününü bekliyor.
  • savaşa elegon itemlerle katılsaydık güzel olurdu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

En başta da söylediğim gibi herkeste sun olması bir kere oyunun amacını bitirdi.Sun az kişide olacak ki hakkını vereceksin.Ayrıca +10 basmayanı dövüyorlar, buda oyunun zayıflamasına bir neden oldu.Ben çoktan bıraktım, server çok kaliteli, sadece dediğim gibi sun ratesi ve alchemy ratesi çok abartıydı.Bunlarda düzeltilebilir, Uğur kaliteli bir oyuncuydu, kaliteli bir oyun kurucu olduğunada şahit oldum.Herkese iyi oyunlar bol şanslar

Metin merhaba. Bu dediğine hiçbir şekilde katılmadığımı belirtmek istiyorum. Diğer oyunlarda görüldüğü gibi, sun ratesi çok az olduğu zaman oyuncuların nasıl çıldırdığını birlikte gördük. Normal olduğu zamanda bakıyorum yine şikayetçisiniz. Sorun ne tam olarak bilmiyorum. Ki, uğurda oyuncuların isteğine göre hareket ediyor en doğrusuda bu.

Bence droplar ve alchemy çok hoş bir şekilde ayarlanmış. Sun droplar o kadar zor değil ama alchemy biraz zor. O yüzden dengeli diyebilirim benim çaımdan hiçbir problem yok.

@ duzceli01

Senden başkası dc oluyormu acaba? Koskoca guilde defalarca soruyorum, senden başkası dc olmuyor bunu defalarca söylüyorum. Lütfen şu internetini kontrol et.

Sende haklısın, ziraa sun ratesi düşük olsaydı bu sefer de başkaları şikayetçi olacaktı. Benim bırakma sebebim oyundaki rateler vs. değil.Çalışmaya başlıyorum pazartesi kısmetse, ee bi yerden başlamak lazım artık üniversite bitti bitecek İlerde bir gün tekrar beraber oynarız umarım.

• quote:

quote:

Bence sox dropp oranı guzelde alchemy 1x olmasına rahmet +12 yapanlar var ben sahsen 4 kere +11 de patlattım benden baska herkez +12 yaptı ben daha 11 e gecemedim yahu oyun su an guzel bence elegon itemleri beklıyoz daha guzel olucak ™

Yeni client hazırmış ftp upload uzun sürdüğü için savaştan sonra eklenecekmiş. Yani herşey hazır sadece pazar gününü bekliyor.

charın satılık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

quote:

charın satılık mı

Det ordan şakacı seni

• oyunda 2 gun once 350 kısı yakın player vardı bu gunlerde 250 bile olmuyo baya kısı oyunu bıraktı veya girmiyo olaya el atın lütfen en azından oyuna girip bi şeyler soyleyin artık™
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.