Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun iyice durdu hiçbir aksiyok yok ben bu konu en başında soylegidim sey dogru çıktı

ben iyi bi swrin gmnın verdigi soze inanırım verdigi sozleri zamanda yapmasına inanırım mesala 2 gun sonra acılcak diyo sw 1 hafta gecmıs ortalıkta bi halat yok ve sizin sw yarın acılcakmıs yanı bugun ins acılırda verdiginiz sozde dusursunuz boyle pro gm olunur bilginize ™
  • 50b param var ama hiçbir şeye yaramıyor 2 şey getirerk oyunu çok canlı bi şekile getirebilirsiniz

1.10b limitini 50b yada 100b ye çıkartarak millet silk ilemlerini satmıyor pahalı oldugun icin ve silahlarınıda
    2.sms ile silk alımı bunu getirin elınıze kolay+çips alın ve gecin pc basına bak nasıl para kazanıyorsunuz ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

50b param var ama hiçbir şeye yaramıyor 2 şey getirerk oyunu çok canlı bi şekile getirebilirsiniz

1.10b limitini 50b yada 100b ye çıkartarak millet silk ilemlerini satmıyor pahalı oldugun icin ve silahlarınıda
    2.sms ile silk alımı bunu getirin elınıze kolay+çips alın ve gecin pc basına bak nasıl para kazanıyorsunuz ™

90 levelim sun set ve sun 2h dizmeme yardım edermisin?
  • Yeni plan = IRK SAVAŞI getirince görürsünüz. . .
  • Irk savaşı geleceğine bu server full eu olarak açılsa daha iyidi uğur..çin karakterler birşey yapamıyor zaten tek başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Irk savaşı geleceğine bu server full eu olarak açılsa daha iyidi uğur..çin karakterler birşey yapamıyor zaten tek başına..

Kesinlikle katiliyorum. Zaten Eu'nun oldugu yerde cin karakter barinamiyor. Birde irk savasi gelirse hepten pert.:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

İnsanlar kendi karakterlerini başka konunun altına reklam yaparak gösteriyor ne yazıkki internet kesintim olduğu için dün gece halledemedim. Ayrıca stall limiti ve sms silk yapılacaktır. Bu gece sw kapanacak ve update bitecektir. Onun dışında Brainy ve akule3535 yaptığınız saygısızlıktır. Ama size yakışanı yaptığınız için problem yok :) Kolay gelsin arkadaşlar

bu aksam herseyi tamamlarsanız cok iyi olur swyi acmayın 2-4 saate 10 saat kapalı yada 1 gun kapalı kalsın herşeyiizi tam takım tamamlayın oyle acın swyi kolay gelsin ™
  • Onların düzenlemelerini yapacağımıza ayrıca eu chn charların eşit olacağına emin olabilirsiniz. Tekrardan teşekkürler
  • Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bırakın bu duygusal dramları. Yok eşit değilmiş yok eu olan server çin barınamıyormuş. CH charını iyi yapılandır aynı derece eu charıda yapılandır. İki charada aynı itemleri ver üstünlük diye birşey kalmaz. Tamamen oyunu oynamakla alakalı. Pvp yapmayı bilmiyorsanız, eliniz hızlı değilse zaten birşey yapamıyorsunuz.

110'da eu/ch dengesi oturmuş durumda evet biliyorum. Ama bu cap'da öyle malesef. Sadece CH olsa daha çok sıkılmıyormuyuz? Sıkılmıyoruz diyen yalan atıyordur bana göre. Bende sizin gibi devamlı Only CH serveri oynadım ama sadece CH görmekten midem bulanıyordu. Ama karma olunca işler değişiyor daha eğlenceli kılıyor kimse aksini iddaa etmesin lütfen !

Oyunu bırakmak ile alakalı konuşayım biraz,

Oyunu bırakmanız normaldir. Çünkü private serverlar 100lerce var belki 1000'li sayılarada ulaşmış olabilir. Tabi haliyle başka server gördüğünüz için bu daha iyi biraz ona bakayım ben diyerekten, bu serveri bırakmanız gayet doğaldır ve normal karşılıyorum. Mümkünse biraz daha gerçekçi konuşalımki herkes ne demek istiyorsa söylesin, süzgeçten arınsın ve herşey ak olarak ortaya çıksın. Bizde kimin niyeti neymiş ne değilmiş öğrenelim.

Benim oyunu bırakmaya niyetim yok başındanda dediğim gibi. Bu aralar makale işlerim var oyundan'da yazdım işlerim bitince zaten yine bu oyuna devam edeceğim. Devam etmeyenlerin yolu açık olsun..

@ Private konu kurallarına göre başka bir private konusunda reklam yapamazsınız. Akule33'ün bilmem 232323 kere sildiğim mesajları var. Bir dahaki bu tür davranışlarınıza yaptırım uygulanacaktır bilginize..

• Öndercim yorumların için teşekkür ederim . Ama CHN EU dengesizliği azda olsa var bunu gidermek için 100 cap skillerini getirmeyi düşünüyoruz chn karakterlere EU ve CHN charlarını eşitleyeceğim deneye deneye tabiki . Bu gece tamamlıyorum updateimizi . Yanımızda olan olmayan iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.
  • Önder benim durumumu biliyorsun tatilden sırf savaş için döndüğümü vs.

Ben de oyunu bırakmak istemezdim ama arkadaşlarımla başladım arkadaşlarımla bıraktım hepsi bu..

Ben pvp açısından bakmıyorum dengesizliğe..Uğur la en başında konuştuğumuzda çin charlar da tek başına birşeyler yapabilecek demişti..Cavede ayrı odalar yapacağız falan demişti...Kale savaşları olsun,jobwarlar olsun çin charlar eu partylere karşı çok güçsüz kalıyor..Beni herkes bilir glaive manyağı olduğumu..Ben bile en son warrior/cleric açtım ama pazar günü malesef bıraktık..Yani arada büyük bir fark var eu ile çinin..Full buff wizardı cleric in can çekme skili dışında hiçbirşey kesemiyor..Ben o kadar emek sarfedip +9 set yapayım birebirde alamadığım char olmaz ama adam dandik +5 setli wizziyle life açıp full buff alsın gelsin bana tek alsın..Ben bunda bir adalet göremiyorum..

Elagon itemleri neredeyse 2 haftadır gelecek..Ben döndüğümde millet elagon set dizmiş diye tahmin ediyordum ama henüz gelmemiş..Geldiğinde oyuna bir renk gelir..

Bıraktıysam da ben bu konuda kötüleyici falan birşey asla yapmam..Uğur u da tekrardan tebrik ediyorum serverı evrensel tüm milletten oyunculara hitap ediyor ve bunu yapan bir Türk..Ben Türk leri böyle yerlerde görünce zaten mutlu oluyorum..

Artıks erver oyuncusu olmadığım için bu konuda bir değerim yok..Size başarılar..

• chin eu eşitsizligini herkez biliyo ve siz bunu bile bile chin char acmısınız ve simdide sikayet ediyorsunuz anlamıyorum onuda ™
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

İnsanlar kendi karakterlerini başka konunun altına reklam yaparak gösteriyor ne yazıkki internet kesintim olduğu için dün gece halledemedim. Ayrıca stall limiti ve sms silk yapılacaktır. Bu gece sw kapanacak ve update bitecektir. Onun dışında Brainy ve akule3535 yaptığınız saygısızlıktır. Ama size yakışanı yaptığınız için problem yok :) Kolay gelsin arkadaşlar

bu aksam herseyi tamamlarsanız cok iyi olur swyi acmayın 2-4 saate 10 saat kapalı yada 1 gun kapalı kalsın herşeyiizi tam takım tamamlayın oyle acın swyi kolay gelsin ™

Bir cevap bari verseydin :S
  • Botu acınca bu hatayı veriyor sorun nedir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Botu acınca bu hatayı veriyor sorun nedir arkadaşlar?

yönetici olarak çalıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Botu acınca bu hatayı veriyor sorun nedir arkadaşlar?

yönetici olarak çalıştır

MSVCR100.dll hatasi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çözümü bu bunu indir yükle

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Arkadaş gelsin söylücem, sağolun.Serverlar ne zaman açılacak ?
  • update ne aşamasında bekleyelimmi yoksa uyumayamı gidelim?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.