Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek isteğim sey sadece şu 1-2 haftadan beri oyuna 1-2 updadate getiremeyen ve getirdigi update ile herseyi mahfeden bi swnin gelecegi olabilirmi acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

demek isteğim sey sadece şu 1-2 haftadan beri oyuna 1-2 updadate getiremeyen ve getirdigi update ile herseyi mahfeden bi swnin gelecegi olabilirmi acaba ??

Tamam daha fazla uzatip konuyu kirletmeyecegim sw tanitma konusu nerelere geldi.

Son olarak senin soruna cevap vereyim ayni seyi tekrar soyluyorum begenmiyorsaniz oynamazsiniz bu kadar basit adamlarda biliyor update yuzunden oyuncu kaybettiklerini kendilerine guveniyorlarki devam ettiriyorlar.
    Benim tavsiyem siz yeni denizlere yelken acin.
    Adamlar bu kadar sw i kurmus 1 2oyuncuyla birsey kaybetmezler.

Eger bana cevap atmak istiyorsaniz pm den atin. Konuuu daha fazla kirletmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 oyunca kaybetme sw çötü deyibilirim bi ben kaldım herkez itemlerini patlattı dagıttı gitti keske 1-2 oyuncu olsa dediğim gibi oyun oynamıyorsanız bu işileri bilemesenizi afk
  • oyunda 50 kişi var oysaki 250-300 kısı olurdu bu yeter size ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

demek isteğim sey sadece şu 1-2 haftadan beri oyuna 1-2 updadate getiremeyen ve getirdigi update ile herseyi mahfeden bi swnin gelecegi olabilirmi acaba ??

Tamam daha fazla uzatip konuyu kirletmeyecegim sw tanitma konusu nerelere geldi.

Son olarak senin soruna cevap vereyim ayni seyi tekrar soyluyorum begenmiyorsaniz oynamazsiniz bu kadar basit adamlarda biliyor update yuzunden oyuncu kaybettiklerini kendilerine guveniyorlarki devam ettiriyorlar.

Eger bana cevap atmak istiyorsaniz pm den atin. Konuuu daha fazla kirletmek istemiyorum.

1-2 kişi evet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

quote:

Al iste duzceli2

yukarda belirttim konuyu kirletmeyecegim.
    İlk basta birazcik buyumenizi tavsiye ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

quote:

Al iste duzceli2

yukarda belirttim konuyu kirletmeyecegim.
    İlk basta birazcik buyumenizi tavsiye ediyorum.

Peki abi :)

• anladıgım kadarı ile bu oyunu tutan bazı kesimler var !!! normalde farklı kişiler daha rahat eleştirebiliyorlardı böyle aksaklıkları
  • yib sen neyin peşindesin onu anlamadam hala diyorsun birakında adamalr işini yaptsın diyosun biz bu şeyleri geçtik 2 haftadır 1 işi yapamayanlar sw yönetemez vede oldu sw biti kül oldu ™

not:oyunda olanlar yeni başlayanlar vede daha ne oldunu bilmiyolar öyle takılıyorlar 1-2 güne sıkılır bırakırlar eminim 3 hafta emek verdim kahrolsun 3 haftam boşa gitti bize bu zaman kaybını yaşattınızı için lanet olsun siz :S ™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzceli01 -- 5 Temmuz 2012; 21:45:35 >
  • her mesajında niye ™ var, çok merak ediyorum ne zamandır.
  • quote:

yib sen neyin peşindesin onu anlamadam hala diyorsun birakında adamalr işini yaptsın diyosun biz bu şeyleri geçtik 2 haftadır 1 işi yapamayanlar sw yönetemez vede oldu sw biti kül oldu ™

not:oyunda olanlar yeni başlayanlar vede daha ne oldunu bilmiyolar öyle takılıyorlar 1-2 güne sıkılır bırakırlar eminim 3 hafta emek verdim kahrolsun 3 haftam boşa gitti bize bu zaman kaybını yaşattınızı için lanet olsun siz :S ™

Yahu bak yazmayayım diyorum ama yazmadan edemeyeceğim..
    Bir tek seninmi emeklerin gitti arkadaş? Bizim emeklerimize neden değinmiyorsun?
    Hadi değindin, biz senin gibi bu kadar uzatmadık? Sen bir kere boşuna bu kadar afra tafra yapıyorsun ve farkında değilsin. Çünkü zaten private'nin amacı belli. GM yani oyun kurucusu oyunu istediği gibi değiştirmekte özgürdür. İster batırır ister yüceltir bu bizlere düşmüyor. Bize düşen tek kısım şu; Oyunumuzu açar oynarız, veya sıkılırız bize göre değil der, bırakırız.
    Fakat sen ne yapıyorsun? Önce bu başlığın 1. sayfasından 15. sayfasına kadar lütfen ama lütfen sadece kendi yazdıklarını oku. Bu server için tek 1 iyi birşey söyledinmi? Şahsen ben göremedim.

Senin yazdığın bu mesajlar sadece polemiğe yol açıyor. Farkındamısın değilmisin onu hiç bilmiyorum. Ama gerçekten yeter. Eğer diyeceğin sözlü birşey var ise bunu konu içinde eleştireceğine diğer üyelere kötü örnek olacağına, özel mesaj ile uğur'a(ElagonSro) yaz zaten bütün özel mesajları okuyup değerlendirip size olumlu/olumsuz dönüş yapıyor. Yani bu kadar uzatmanın bir anlamı yok. Demek istediğim artık yeter, bu konuda sizin mesajları okuyup stres olmaktan bıktım. Diyeceklerim bu kadar ve boşuna alıntı yapmayın çünkü block listesine aldım sizi yazdıklarınızı göremeyeceğim malesef..

• uğur'a(ElagonSro) cok mesaj attım ama cvp gelmedi ve ben bu konuya bu oyunun ne kadar guzel olcagına hakkımdaki fikirlerimi defalarca soyledim istersen 1 kere daha oku ama hiçkimse dikakte almadı ozellikle uğur'a(ElagonSro)
    burda benden baska kimse cvp yazmıyo herkezın emeği bosuna gitti eminimki bunu herkez buraya yazmak ister ama yazamıyor 1 sw açmadan once cok ama cok dusunmelisiniz bizi bi kagıt gibi burşturup attınız eminimki çok zevk almıssınız 3 hafta boşa gitti bunun için ne denebilirki mademki oyunla ilgilenmiyorsunuz kapatin işinize bakın sizden bi çaçık olmaz bu son msj bunu herkez okursa bi private swlerin sadece ve sadece 1 sniyelik eglence olgunu dusunsunler yazık diyorum by ™
  • quote:

uğur'a(ElagonSro) cok mesaj attım ama cvp gelmedi ve ben bu konuya bu oyunun ne kadar guzel olcagına hakkımdaki fikirlerimi defalarca soyledim istersen 1 kere daha oku ama hiçkimse dikakte almadı ozellikle uğur'a(ElagonSro)
    burda benden baska kimse cvp yazmıyo herkezın emeği bosuna gitti eminimki bunu herkez buraya yazmak ister ama yazamıyor 1 sw açmadan once cok ama cok dusunmelisiniz bizi bi kagıt gibi burşturup attınız eminimki çok zevk almıssınız 3 hafta boşa gitti bunun için ne denebilirki mademki oyunla ilgilenmiyorsunuz kapatin işinize bakın sizden bi çaçık olmaz bu son msj bunu herkez okursa bi private swlerin sadece ve sadece 1 sniyelik eglence olgunu dusunsunler yazık diyorum by ™

Bro senin yas kac? Ayrica o nasil bir klavye kullanma? Oyuna baslamamamin tek nedeni senin bu servere girmis oldugunu bilmek.

• Başlarda hep oyunu övsem de sonradan tatilin de araya girmesiyle biraktim oyunu, her ne kadar arkadaşlarimi biraz gücendirmiş olsam da. iyi ki de birakmisim bu halde cok stres yapardim herhalde. Tekrar sunu anladimki eu oyuna zevk katsada, cikarcilik ve ac gozluluk eu uzerinde cok guzel kullaniliyor. Neyse selametle umarim burasi tekrar yukselise gecer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

her mesajında niye ™ var, çok merak ediyorum ne zamandır.

Trade Mark, markanın tescil başvurusu yapılmış fakat daha tescili daha alınmamış demektir. Ve bir marka için tek kişilik başvuru hakkı vardır.(Tüzel/Özel kişilik)

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

her mesajında niye ™ var, çok merak ediyorum ne zamandır.

Trade Mark, markanın tescil başvurusu yapılmış fakat daha tescili daha alınmamış demektir. Ve bir marka için tek kişilik başvuru hakkı vardır.(Tüzel/Özel kişilik)

yok anlamını biliyorum da niye yazdığı her mesajın sonuna koyuyor demek istedim :)

• sonunda kapandı ™
  • siteyide kapatında bari millet açılcak deyi umutla beklemesin :S ™
  • Server kapandı kesin bilgi..

Önder konuyu kitleyebilrsin kanımca..
  • silk alanlara yazık oldu

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.